Köpte presentboxen till en vän med två katter, kattboxen var bättre än jag trodde och väl uppskattad av både min vän och hennes katter, innehöll mer än förväntat med leksakerna som katterna tyckte om,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det var ett jätte roligt paket att få öppna upp med min lilla kompisen! Visste inte hur man skrev i att jag har en kattunge, men trots det fick jag hem ett mat paket som funkade för alla åldrar. Det f... Ver mais
Mycket fint paketerade boxar och snabb leverans. Innehållet däremot svarar inte mot prislappen, många små bollar och möss som inte intresserade mina katter. Hade uppskattat fler leksaker som låter ell... Ver mais
Vilken högtidsstund det blev för hela familjen - både katter, matte & barn när vi fick hem vår Kattbox för första gången! Mycket nytt & spännande. Roligt att få utvalda kvalitetsprodukter som man kans... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Box varje månad - fylld med leksaker och gott till din katt.
Informações de contato
Mina katter älskar sin Kattbox
Mina katter älskar när månadens kattbox kommer. En bra blandning av leksaker, kattgodis och en och annan överraskning - direkt i brevlådan. Rekommenderas!
Alltid varit nöjd med kattboxen
Alltid varit nöjd med kattboxen. Men det hade varit bra om man kan tillägga allergier .

Dålig kommunikation
Dålig kommunikation, sen med första ordern, får inga mejl utskickade...

Resposta da Kattbox
Börja en prenumeration, svårt att säga upp.
Svårt att ta sig ur premunation trotts att det enligt hemsidan ska gå att säga upp den när man vill. Tar returavgift trotts att paketet varken varken har packats eller skickats.

Resposta da Kattbox
Lådor med mycket roligt och gott i!
Lådor med mycket roligt och gott i! En spännande överraskning varje gång med bra variation på innehållet! Väldigt uppskattat 🤩
Tummen upp!
Har förut bara kört var tredje månad, nu börjar med varannan.. Men tyckt att de är lite för mycket leksaker, lite mer godis och mat (oftast det som går åt) :)
Våra katter älskar kattbox.
Våra katter älskar kattbox.
Rekommenderas varmt!
Mina missar älskarnär lådan kommer
Mycket samma saker.
Mycket samma saker.. några bra saker och resten fylls upp med skräp, maten som följt med har min katt inte ätit.. kommer avsluta, har använt kattbox ca 8 månader..

Resposta da Kattbox
Mina katter är supernöjd och då är jag…
Mina katter är supernöjd och då är jag det oxå /Annika
Många roliga leksaker som katterna…
Många roliga leksaker som katterna älskar!
Mina katter är till 100% nöjda med…
Mina katter är till 100% nöjda med kattbox. Blir glada och ivriga bara dim ser paketet❤
Kattbox är bäst
Har prenumererat på kattbox nu ca ett…
Har prenumererat på kattbox nu ca ett år och det är lika spännande varje månad för katterna😻😻😻 vi är supernöjda med innehållet. Fina kattleksaker och smaskigt gott.
Perfekt blandning ❤️
Alltid bra saker till katterna
Alltid bra saker till katterna , vi är väldigt nöjda
Jätte kul koncept som katterna älskar!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.