Klitmøller Collective Avaliações 204

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt utrolig venlig og hurtig service. Foruden fantastisk hjælpsom - selv da jeg lavede en fejl i min bestilling og måtte have hjælp til at få det rettet. Elsker min sweater.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service. Jeg havde overset en mail om at min pakke var sendt til pakkeshop, fordi jeg havde forventet en sms. Da jeg opdagede det, var pakken sendt retur. De gensendte pakken med det samme... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Escrito pela empresa

Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk service

Og jeg er meget glad for tøjet.

1 de maio de 2026

Hej Kirstine
Vi er rigtig glade for at pakken nåede frem til dig og du er glad for det du har modtaget.
Bedste hilsner fra Klitmøller
Mvh Robert

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God, pålidelig og hurtig service.

27 de abril de 2026

Hej Anne-Marie
Det er vi meget glade for at du synes. Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Lækre produkter

God service og lækkert tøj.

29 de abril de 2026

Hej Ane

Tusind tak for de pæne ord og at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot - det betyder meget for os.
Bedste hilsner fra Klitmøller

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende 🤩😍 Har efterhånden købt en del. God kvalitet, hurtig og god betjening

27 de abril de 2026

Hej Eva

Tusind tak for din flotte anmeldelse og at du har taget dig tid til at svare - det betyder meget for os.

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, både hvad angår forsendelse og returnering af penge.

31 de março de 2026

Hej Merete
Mange tak for din flotte anmeldelse og du har taget dig til at skrive om os. Det er vi rigtig glade for.

Nordisk design EU produktion

Nordisk, bæredygtig produktion i EU, hvor naturen gør sig gældende i designet, og hvor det er kærligt at iklæde sig fortællinger om havet, klitterne og vinden i Danmark ☀️⛵🐚🐟

30 de março de 2026

Hej Nanna
Tusind tak for den fine anmeldelse, du har lige givet alle på kontoret en dejlig start på dagen. ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet og hurtig levering

Jeg bestilte et halstørklæde. Det er virkelig lækkert, og lever op til mine forventninger. Jeg oplevede bestillingsprocessen nem og hurtig. Der gik ikke mange dage fra jeg bestilte, til jeg modtog pakken.

27 de fevereiro de 2026

Hej Pia
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive din oplevelse med at handle hos os - det er vi rigtig glade for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering en fantastisk kvalitet

Hurtig levering en fantastisk kvalitet, kort sagt en dejlig skjorte😊

26 de fevereiro de 2026

Hej Claus
Det er vi rigtig glad for at høre, vi håber på at se dig i webshoppen igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt og gnidningsfrit hele vejen…

Nemt og gnidningsfrit hele vejen igennem.

25 de fevereiro de 2026

Hej Jens
Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker kvalitet ... ikke mindst af print

Er virkelig imponeret over print-kvaliteten. Har vasket min blæksprutte-T-shirt en håndfuld gange efterhånden, og printet er stadig som nyt. Lækkert.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Klitmøller Collective

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Thomas!
Vi er utrolig glade for at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter og print.
Du ønskes rigtig god dag!

God trøje

God trøje. Fin og hurtig betjening.

16 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Klitmøller Collective

Tak for din anmeldelse Lars. Det gør os glade, at du havde en god oplevelse! ☺️

Høj Kvalitet

God oplevelse med bestilling og levering. Og altid høj kvalitet i tøjet:-)

26 de janeiro de 2026

Kære Sara,
Tusind tak for din søde anmeldelse, det gør os alle rigtig glade!

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet

26 de janeiro de 2026

Hej Kim
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os.
Venlig hilsen Robert

Virkelig god service!

Virkelig god service!
Jeg havde modtaget en udsalgs-skjorte med en fejl, hvorfor jeg klagede over varen. Jeg fik tilbudt en anden skjorte, som ikke var på tilbud, til ombytning med det samme. I øvrigt lækkert tøj i god kvalitet!

27 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Emil
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skive en anmeldelse af os, det er vi rigtig glade for - og selvfølgelig ekstra glade for at du har haft en god oplevelse hos os.
Go´dag og venlig hilsen
Robert

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais