Helt utrolig venlig og hurtig service. Foruden fantastisk hjælpsom - selv da jeg lavede en fejl i min bestilling og måtte have hjælp til at få det rettet. Elsker min sweater.
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk service. Jeg havde overset en mail om at min pakke var sendt til pakkeshop, fordi jeg havde forventet en sms. Da jeg opdagede det, var pakken sendt retur. De gensendte pakken med det samme... Ver mais
A empresa respondeu
Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver mais
A empresa respondeu
Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.
Informações de contato
Industrivej 20 - Port 2, 7700, Thisted, Dinamarca
- webshop@klitmollercollective.dk
- klitmollercollective.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hjælpsom, venlig, hurtig
Fantastisk service
Og jeg er meget glad for tøjet.

Resposta da Klitmøller Collective
Fremragende 🤩😍 Har efterhånden købt en del. God kvalitet, hurtig og god betjening

Meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition, både hvad angår forsendelse og returnering af penge.

Nordisk design EU produktion
Nordisk, bæredygtig produktion i EU, hvor naturen gør sig gældende i designet, og hvor det er kærligt at iklæde sig fortællinger om havet, klitterne og vinden i Danmark ☀️⛵🐚🐟

Resposta da Klitmøller Collective
God kvalitet og hurtig levering
Jeg bestilte et halstørklæde. Det er virkelig lækkert, og lever op til mine forventninger. Jeg oplevede bestillingsprocessen nem og hurtig. Der gik ikke mange dage fra jeg bestilte, til jeg modtog pakken.

Resposta da Klitmøller Collective
Hurtig levering en fantastisk kvalitet
Hurtig levering en fantastisk kvalitet, kort sagt en dejlig skjorte😊

Resposta da Klitmøller Collective
Dejlig velsiddende kjole og meget…
Dejlig velsiddende kjole og meget hurtig levering

Resposta da Klitmøller Collective
Imødekommende, Hurtig med at svare De var meget hjælpsom med at skaffe…
De var meget hjælpsom med at skaffe vare- der ellers var udgået

Resposta da Klitmøller Collective
Lækker kvalitet ... ikke mindst af print
Er virkelig imponeret over print-kvaliteten. Har vasket min blæksprutte-T-shirt en håndfuld gange efterhånden, og printet er stadig som nyt. Lækkert.

Høj Kvalitet
God oplevelse med bestilling og levering. Og altid høj kvalitet i tøjet:-)

Virkelig god service!
Virkelig god service!
Jeg havde modtaget en udsalgs-skjorte med en fejl, hvorfor jeg klagede over varen. Jeg fik tilbudt en anden skjorte, som ikke var på tilbud, til ombytning med det samme. I øvrigt lækkert tøj i god kvalitet!

Resposta da Klitmøller Collective
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.