Helt utrolig venlig og hurtig service. Foruden fantastisk hjælpsom - selv da jeg lavede en fejl i min bestilling og måtte have hjælp til at få det rettet. Elsker min sweater.
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk service. Jeg havde overset en mail om at min pakke var sendt til pakkeshop, fordi jeg havde forventet en sms. Da jeg opdagede det, var pakken sendt retur. De gensendte pakken med det samme... Ver mais
A empresa respondeu
Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver mais
A empresa respondeu
Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.
Informações de contato
Industrivej 20 - Port 2, 7700, Thisted, Dinamarca
- webshop@klitmollercollective.dk
- klitmollercollective.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tolle Qualität
Tolle Qualität, tolle Produkte und schneller Versand.

Resposta da Klitmøller Collective
Dejlig nem og hurtig levering
Dejlig nem og hurtig levering - og pakken venter blot på at jeg fylder år. Min gave til mig selv fra familien 😉

Altid den rigtige vare
Altid den rigtige vare, i den rigtige kvalitet - og til tiden.
Godt gået.

Resposta da Klitmøller Collective
Lækre produkter i god kvalitet
Lækre produkter i god kvalitet. Hurtig levering. Alt perfekt 🤙

Perfekt
Perfekt. God hjemmeside, hurtig levering og rigtig rigtig fine skjorter

Resposta da Klitmøller Collective
Gode værdier og lækker kvalitet
Hurtig levering, lækker kvalitet og bare gode værdier

God kvalitet
God kvalitet! Fornuftig pris! Hurtig ekspedition selv i ferieperiode! Gratis og præcis levering til hjemadresse

Skøn kundeserive
Jeg skrev til klitmøller angående en trøje de ikke havde på lager online. De hjalp mig straks med at få den sendt fra en af deres forretninger og jeg fik den et par dage efter. Skøn og dejlig blød uldtrøje. Tusind tak for skøn service.

Resposta da Klitmøller Collective
Varen levede op til beskrivelsen og…
Varen levede op til beskrivelsen og hurtig levering.

Bedste kundeservice!!!
Jeg havde set Lydia Pant Denim i reklamer på nettet, men de var ikke hjemme i min størrelse. De lovede at skrive til mig, så snart de var hjemme igen. Sikke en service.
Det er ikke sidste gang, at jeg køber den model, de sidder virkeligt godt.
Tak for jer :-)

Resposta da Klitmøller Collective
Har i dag modtaget "kabul" t-shirts
Har i dag modtaget "kabul" t-shirts, støtte til Afghanistans kvinder, som I sælger i samarbejde med Lynæs. De er fine og det er godt at kunne købe "støtte" t-shirt. Størrelserne, jeg ønskede mig, var ikke på lager, men jeg har fået rigtig god service - besked om, at jeg enten kunne få pengene tilbage, eller vente en uge mere på levering. (Jeg ventede en uge). Tak.

Resposta da Klitmøller Collective
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.