Super og lynhurtig service. Det er gode varer af kvalitet man køber der... fik sendt en genopladelig lampe derfra. Modtog få dage senere....det næste må næsten være madklubben jrg skal prøve. Et sted... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hurtig ekspedition og venlig personale. Når jeg bestiller lysestager som jeg skal bruge til venindegaver, kunne det være rart at I kunne ligge 2 gocart fra Volmer i kassen - så når jeg pakker de... Ver mais
Generelt er det en overskuelig måde at lære at lave god mad på. 😜 Udover at være yderst pædagogisk, har Jesper en utrolig varme i sin udstråling og dybde i sine budskaber. Kan tilføje at marmorlysen... Ver mais
Opskrifterne fra Jesper Vollmer er inspirerende både til hverdag og til gæstemad. Jeg elsker at lave mad og har rykket mig takket være mit medlemskab af Klub Vollmer. Jespers opskrifter og videoer g... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Klub Vollmer er for dig, der gerne vil blive bedre til at lave hverdagsmad med masser af smag. Få inspiration til nye retter og bliv dus med et væld af opskrifter. Alle kan være med, når Jesper Vollmer guider igennem retten fra A-Z, og du kan følge med i opskriftvideoen undervejs. I Klub Vollmer Shop finder du en række af de produkter, som Jesper bruger i køkkenet. Produkterne er til dig, der sætter pris på gennemført design og gode redskaber til madlavningen. En del af produkterne har han selv designet og udviklet fra bunden i samarbejde med Rosendahl.
Informações de contato
Dinamarca
- hej@klubvollmer.dk
- klubvollmer.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Super hurtig levering og jeg har aldrig…
Super hurtig levering og jeg har aldrig oplevet at der har været en fejl i det bestilte
Fint
Fint - let beskrivelse af fremgangsmåde på alle retterne, jeg har kun forsøgt nogle af opskrifterne, og de er lykkes😀
Jeg er lige meldt ind og har ikke nået…
Jeg er lige meldt ind og har ikke nået at se alle de fortræffelige retter..
Meget fin service
Meget fin service
Havde købt 3 skærebrætter. Det ene var i stykker. Fik det byttet hurtigt og nemt.
Ellen Højlund
Super skønne opskrifter og produkter
Super skønne opskrifter og produkter.
Altid hurtig levering.
Stor inspirationskilde, selv efter flere års medlemsskab, jeg har været med næsten siden starten. 🤗
Glæde, inspiration og energi
Et medlemskab der giver glæde, inspiration og god energi hver gang jeg er på klubben.
Fortæller alle om min glæde ved medlemskabet og om Jesper Vollmers dejlige energi og gode humør når han videregiver hans måde at tilberede mad.
Hurtig god service
Gode produkter i shop
Som udgangspunkt, gode kvalitetsprodukter i shoppen, til fornuftige priser. Det trækker dog ned at den ene vare ikke er identisk med det afbilledet.
Gode og spændende produkter
Gode og spændende produkter, gode mennesker og altid hurtig levering:-)
Meget fin og hurtig service
Fine og ordentlige varer
Fine og ordentlige varer - leveringstid i orden
Kan anbefale dette sted
Hurtig ekspedition og levering 😊
Flot vare og levering til tiden
Flot vare og levering til tiden. Super god service, da jeg ønskede at bytte til anden farve
Smukke ting til hjemmet
Smukke ting til hjemmet. Super hurtig levering. Så glad for de produkter jeg har købt.
Bestilte en vare fik den hurtig…
Bestilte en vare fik den hurtig leveret, den svare mere end fuldt forventning
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Hurtigt svar og hurtig levering. Flotte produkter. Er meget glad for mine lys
Hurtig levering 👍 Nyder de smukke lys.☺️
Lynhurtig levering og fine varer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.