Kron gjør sparing skikkelig enkelt, selv for meg som ikke aner noe om økonomi! Jeg har veldig lyst til å lære mer om det, men jeg setter utrolig stor pris på at noen kan hjelpe meg med det. Jeg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kron er enkelt og effektivt: spesielt pensjonen som normalt sett er vanskeleg å ha styr på, Kron gjorde det enkelt nok å samla alt og få mykje betre avkastning enn gjennom jobben. Dessutan har Kron... Ver mais
Jeg har brukt Kron i over to år og må si meg veldig forblyd med både brukervennligheten på appen og kundeservicen deres. Alt er så intuitivt at det blir lett å spare i fond, og deilig å la fondspakken... Ver mais
Jeg opplever at Krons har et stort og variert utvalg av fonds. Kundeservice er veldig bra. Svarer raskt og er alltid til hjelp. Jeg har vært veldig fornøyd med gevinst hittil på de fondene jeg har val... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Investering i fond. Så enkelt. Så lurt.
Informações de contato
Professor Kohts vei 9, 1366, Lysaker, Noruega
- hei@kron.no
- kron.no
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Brukervennlig
Brukervennlig, oversiktlig og lærer samtidig bort mye kunnskap! Godt sparealternativ
God brukeropplevelse
Veldig god app og god oversikt over hvor investering blir plassert. Prisen er også lav. Så får vi se etter ett år hvordan avkastningen blir sammenlignet med pers
Enkelt og forståelig
Velg Kron når du vil spare i fond
En enkel og lettvinn måte å spare i fond på. I tillegg kommer det ofte oppdateringer om hva som skjer i verden med de fondene man har investert i. Veldig interessant og morsomt å lese 😊
Den perfekte spareapp
Veldig oversiktlig og lett å bruke. God kundeservice og seriøs aktør
Veldig oversiktlig og brukervennlig…
Veldig oversiktlig og brukervennlig app. Veldig god på kundeservice
Latterlig enkelt å spare!
Kron gjør det latterlig enkelt å sette seg inn i ulike fond, og med en fantastisk brukervennlig app så får du lett oversikt og kontroll over pengene dine
Enkel og velfungerende spareapp
Sømløs fondssparing nesten like enkel…
Sømløs fondssparing nesten like enkel som sparekonto, bare langt høyere avkastning.
Enkelt og effektivt
Dessutan har Kron gjort individuell pensjonssparing so enkelt at eg endeleg har starta etter å ha tenkt på det i 5+ år.
Bra og enkel sparing i fond.
Bra og enkel sparing i fond.
Fin og enkel tjeneste
Gratis tjeneste,stort sprang i aksjer og fond å spare i..en god og fin app,som er enkel å bruke..masse hjelp underveis
Enkel å bruke godt forklart og god…
Enkel å bruke godt forklart og god utvalg
Brukervennlig app
Lett å forstå. Enkelt å spare.Full oversikt på app som er enkel å bruke.
Veldig bra å spare i fond 🙂🙂🙂👍👍👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.