Bestilt 3 gange derfra
Bestilt 3 gange derfra, fået alle 3 gange og endda på meget kort tid, sindsyge priser og gratis fragt 👌🔥
Der er nu gået 13 dage og jeg har ikke fået så meget som en bekræftelse på min ordre.
Pengene er hævet fra min konto.
They sent me a Girls T-shirt instead of the jeans I ordered. Now I have to send it back myself in order to get my money back.
Jeg undrer mig i den grad i sidste uge var jeg på trustpilot og der var en del dårlige anmeldelser som desværre ligner mit situation. Jeg bestiller en frakke søndag d 9 maj og modtager ordrebekræftelse, onsdag 12 maj er der ikke sket mere, jeg kontakter kundeservice som undskylder og bekræfter at de desværre har en del dårlige anmeldelser herinde ( som nu er forsvundet ) og dette desværre skyldes Corona. Onsdag efter min samtale med kundeservice modtager jeg mail med besked om varen er sendt til GLS siden da intet !!!!! Det var bl.a. også det de dårlige anmeldelser gik på. Jeg er skuffet og kan ikke anbefale aboutyou til andre. Mon jeg nogensinde modtager min pakke ?????
Jeg må indrømme, jeg var lidt skeptisk angående denne side, da der kun var to anmeldelser, men mod al forventning, er jeg meget mere end tilfreds!! Jeg bestilte Nike Air Force 1, og det er så fede! Og oveni det er der både gratis fragt og returnering. Det ikke sidste gang jeg handler derfra :)
Jeg var en smule skeptisk fordi der kun var en anmeldelse herinde og ingen kendte til siden.
Men jeg modtog varen 3 dage før estimeret dato og det var fuldt som beskrevet.
Jeg handler helt klart her igen.. snart.
Jeg var lidt skeptisk da jeg skulle bestille, da jeg ikke havde hørt om siden før (samt kunne jeg kun finde få anmeldelser), men jeg bestilte et par bukser en lørdag og modtog dem ved døren af GLS om tirsdagen. Så jeg er meget tilfreds, da der for det første er fri fragt og retur, samt var bukserne billigere end andre steder. Så jeg vender i hvertfald tilbage 😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.