Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusen takk til Wendie og Maldivia 🌟 For en fantastisk ferieopplevelse vi har hatt med dere i ryggen 🤿🏝️☀️🐢 vi er alle helt enig i at drømmen gikk i oppfyllelse 🥰 beste ferien ever! Ingen stress... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk personlig service og oppfølging fra begynnelse til slutt. Wendie og Rasmus har til nå skreddersydd 3 drømmeferier for vår familie og vi har aldri opplevd tilsvarende kvalitet andre steder.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snakk om drømmereise. Wendie hos Maldivia fulgte oss helt i fra tanke til realitet. At Wendie kan Maldivene er det ingen tvil om. Vi ga en ønskeliste på hva vi likte, og fikk tilbake noen alternativer... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de turismo

Escrito pela empresa

Maldivia, en del af The Makai Travel Group, er et danskejet personligt rejsebureau, som med en innovativ tilgang til eksotiske rejser, høje krav til standard og kvalitet samt nærværende personlig service, skræddersyr drømmerejser, hvor der bliver kræset for detaljerne - hver eneste gang. Det er efterhånden blevet noget af en jungle at planlægge en rejse med de uendeligt mange muligheder, som byder sig på nettet. Det er ikke så simpelt at vælge det helt rigtige hotel eller resort og ej heller den bedste periode at rejse i. Vi ved hvor vigtig ferien og kvalitetstiden med sine nærmeste er, og ser på det som vores fornemmeste opgave at skræddersy rejsen, så alle individuelle ønsker og rejsedrømme realiseres. Det er det, som kendetegner Maldivia. Vi har et brændende ønske om at gøre din ferie til et unikt eventyr, og for at kunne sikre jer den bedst mulige kvalitet fra A til Å, så har vi med stor umage håndplukket alle vores hoteller og resorts. Vi rejser personligt flere gange om året for at holde os ajour med de skjulte perler, for at mærke sandet, se solnedgangene og solopgangene, snorkle ved koralrevene, sove i sengene og mærke atmosfæren. For vi kan kun rådgive om det, vi selv kender til, og vi stræber efter at være de bedste til netop det! Vi elsker afslappet luksus, hvor der især lægges vægt på bæredygtighed, uspoleret natur, særlig charme, uovertruffen beliggenhed, unik æstetik, ekstraordinær service, kulinariske oplevelser og naturligvis kridhvide strande - og det er lige præcis - hvad I vil finde her på hjemmesiden. Her har vi samlet nogle af de bedste hoteller og resorts i Maldiverne, som vi personligt elsker, og som hver især byder på fortryllende og særlige oplevelser. Vi deler ikke alle vores sublime hoteller og resorts, men tag endelig en snak med os, så vi kan skræddersy drømmerejsen baseret på netop dine specifikke ønsker - i kombination med vores inputs og rejseerfaringer. Vi har stor tiltro til, at vi kan finde præcis det, du leder efter, og endda det du ikke vidste, du ledte efter, her hos Maldivia.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk reise og eksepsjonell service

Wendie reddet bryllupsreisen da jeg ble for syk til å dra på opprinnelig oppsatt tidspunkt. Resultatet ble en enda bedre deal på en fantastisk resort. Wendie stiller opp og svarer raskt på alle mulige spørsmål så vi kunne bli trygge på å reise med en liten baby på 10 måneder. En fantastisk bryllupsreise med han lille på en resort som passet våre behov midt i blinken. Vi kunne ikke bedt om bedre service og turopplevelse!

24 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️+ (Hvis jeg kunne give flere stjerner, ville jeg gøre det!)

Vi har netop været på vores bryllupsrejse arrangeret af Rasmus fra Maldivia Travel, og vi kan ikke sætte ord på, hvor fantastisk hele oplevelsen har været! Fra det øjeblik vi kontaktede ham om vores ønsker til en bryllupsrejse til Maldiverne og Singapore, har Rasmus overgået alle vores forventninger.

Hans planlægning var helt i top, og hans service har været intet mindre end fremragende. Han var altid hurtig til at besvare vores spørgsmål, og vi følte os trygge gennem hele processen. Alt fra bookinger til de mindste detaljer i rejsen var perfekt arrangeret, og vi følte os aldrig forvirrede på noget tidspunkt. Vi kunne virkelig nyde vores bryllupsrejse uden bekymringer takket være hans grundige forberedelser.

Vi overvejer allerede en tur til Maldiverne igen, og der er ingen tvivl om, at det bliver Rasmus, der skal stå for den!

Jeg kan kun varmt anbefale Maldivia Travel og Rasmus. Hvis vi kunne give mere end 5 stjerner, ville vi gøre det uden tøven!

9 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rasmus gjorde det endnu engang!

Endnu engang ville vi om muligt give 10 store skinnende stjerner for uovertruffen service!!! Rasmus står til rådighed det meste af døgnets mange timer for at besvare spørgsmål - både før, under og efter en rejse! Det er service i TOPKLASSE fra første henvendelse til du er retur i Danmark - og ALT klapper uden undtagelse! Opstår der spørgsmål på selve rejsen - en hurtig mail til Rasmus og kort efter er der svar! Hos hvilken anden rejsearrangør finder man den service??? Svaret er enkelt og kort… INGEN! Det er helt unikt!!! Rasmus, du er en stjerne - vi kommer igen!!!!
De bedste og varmeste hilsner fra
Vivi & Torben Schmidt, Vejen

12 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var 4 afsted til Maldiverne igennem…

Vi var 4 afsted til Maldiverne igennem Maldivia (Rasmus). Alting spillede, super kommunikation hele vejen, og service på øen (Finolhu Lagoon Villa) var amazing. Maden var fantastisk på alle restauranter, og all inclusive må ikke forveksles med Ibiza koncept! En oplevelse for livet for børnene og jeg, med skildpadder, tusindevis af fisk, koraller osv. fantastisk mad, tennis, jetski osv. osv.

7 de julho de 2024

Fabelaktig🤩

Jeg kan anbefale Wendie og Maldivia travel på det varmeste! Det var andre gang Wendie organiserte tur for oss, og hun traff blink igjen. Hun lyttet til våre ønsker og har god kunnskap om hotellene de formidler. Hun gir rask og hyggelig tilbakemelding på spørsmål, og dobbeltsjekker om det er noe som er usikkert. Vi kommer garantert til å kontakte Wendie igjen!

8 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nok en gang 5 stjerners service!

Nok en gang 5 stjerners service!

Wendie og Rasmus strekker seg til det ytterste -og litt til- for å gjøre ferien perfekt for kundene sine. De rådgir, anbefaler, beroliger og dobbeltsjekker! Dette var vår 3.tur hvor alt var organisert av dem og nok engang gikk alt knirkefritt! Alt er tenkt på og ordnet - kan ikke få anbefalt de varmt nok! Har aldri opplevd maken til personlig service som står til 10 av 10!! Tusen takk for hjelpen til dere begge 🙌

18 de junho de 2024

Fem stjerner til Rasmus

Vi havde en super oplevelse med Maldivia. Rasmus er hjælpsom, venlig og vi havde en fantastisk familieferie (Kuramathi på Maldiverne) på hans anbefaling.

Kan helt sikkert anbefales.

12 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefalde maldivia.dk…

Kan varmt anbefalde maldivia.dk (Rasmus) er lige hjemvendt fra en tur til Varu.
Alt var fantatisk planlagt både med fly og båd trasfer til øen varu - og selve øen var bare fantatisk - glade mensker - god mad - betjeningen var i top - og fantatiske snorkel muligheder.
D&B

29 de janeiro de 2024

KÆMPE ANBEFALING AF MALDIVIA

Fra første henvendelse fik vi en utroligt hurtig og personlig betjening af Rasmus. Han imødekom alle vores krav og ønsker, og ud fra netop vores præferencer og budget fandt han det perfekte rejsetilbud til os til Diamonds Thudufushi. Rasmus var også god til at advare os mod resorts som vi skulle undgå, da Maldivia selv har besøgt langt de fleste resorts og kun tilbyder rejser, som de selv kan stå inde for. Derfor var vi også fra start helt trygge ved Rasmus' anbefalinger.

Selve ferien oversteg alle vores forventninger og vi er helt blown away, og skal afsted igen hurtigst muligt.

Man kan desværre kun give 5 stjerner, men hvis det havde været muligt, havde vi givet dem hele mælkevejen.

Varme anbefalinger fra Anna og Susanne

15 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk reiseselskap med personlig…

Fantastisk reiseselskap med personlig service!
Vi er så glad for at vi valgte å bruke selskapet til vår drømmereise! Så proffe og så engasjerte! De hjalp oss å finne vårt paradis på Maldivene og både reise og opphold sto til langt over forventningene! Lurte vi på noe var det alltid svar å få med en gang- enten på telefon eller på mail!
Anbefales på det sterkeste

4 de novembro de 2023

Drømmereise til Maldivene

Takk til Wendie for å sy sammen en perfekt tur til JA Manafaru på Maldivene. Strålende fornøyde med anbefalt lokasjon, booking, samt informasjon og anbefalinger før avreise. Lave skuldre.

20 de dezembro de 2023

Fantastisk!

Dette er 4. gang vi booker tur gjennom Wendie og er fremdeles like strålende fornøyd. Veldig bra med personlig oppfølging! Denne gangen gikk turen til Dhigali på Maldivene.

Anbefales!
Vi kommer tilbake når neste eksotiske tur skal bookes!

1 de outubro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super tur til Maldivene!

Turen var kjempebra og overgikk våre forventninger. Vi hadde utsatt bryllupsreisen i to år grunnet Covid, og da vi endelig tok denne turen så var ventingen verdt det! Alt var tilrettelagt av Maldivia - fra flyreisen til transport til øya vi skulle bo på.

Vi hadde beach villa de fire første dagene, med egen privat strand og gangavstand til alle restaurantene.

De siste tre dagene hadde vi water villa - og dette var høydepunktet i hele turen!

Eneste som trekker ned til fire stjerner og ikke fem er at vi ikke fikk sitte ved hverandre på flyet til Maldivene, men dette kunne kanskje vært unngått om vi hadde sjekket inn tidligere og valgt seter.

16 de setembro de 2023

Ferie i PARADIS

Kan kun anbefale Rasmus fra Maldivia. Vi har haft den mest fantastiske ferie på Kuramathi, Maldiverne som Rasmus har lavet til os. Han er lampens ånd, som opfyldte alle ønsker i forbindelse med vores ferie, såsom at bo med særlige udsigter eller på specielle steder på øen. Han er utroligt nærværende, og han er altid klar og behjælpelig fra start til slut (Så der var ikke noget med at når rejsen var bestilt, så stoppede kontakten, DEJLIGT). Der er opfølgning hele tiden både dag og nat uanset hvad end det måtte være (uden at være anmassende). Han imødekommer alle ens ønsker og mere til. Han ved hvad han snakker om og lover ikke noget som han ikke kan holde.
Vi kendte godt øen, har været der 3 gange før og det kunne godt være en ulempe for Rasmus, da vi ved hvad vi vil have, men han gav os den bedste ferie og meget mere til, så det blev vores bedste tur til Kuramathi.
TUSIND TAK RASMUS og vi ses helt sikkert igen!

30 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når man bruger mange penge på en rejse

Når man bruger mange penge på en rejse, er det vigtigt at have tillid til rejsearrangøren. Fra første kontakt har vi følt os "holdt i hånden" af Rasmus. Altid hurtige tilbagemeldinger på spørgsmål. Faktisk virker det som om, at Rasmus aldrig holder fri :) Selve rejsen til Kuramathi var en rejse til Paradis. Vi kan kun anbefale Madivia på det varmeste. Tine og Lars Janke

20 de fevereiro de 2023

Magisk service - Magisk ferie

Tok kontakt med Wendi for at vi lenge hadde hatt lyst til å reiser til Maldivene, og vi ville være sikkre på at vi fikk det vi ønsket av opplevelser, vær, Wather Villas osv. Vi fikk fantastisk hjelp fra frøste sekund. Vi følte at at Wendi lyttet til våre behov når det kom til størelse og opplevelser på vår Atol. Ikke lenge siden vi kom hjem reiste februar 2023. Wendi sørget for at vi har hatt den mest perfete ferien, det eneste vi angret på da vi kom var at vi ikke hadde bestilte lengre tru. Vi var der i 7 dager, og vi skal definitivt tilbake. Kommer til å bruke Maldivia Travels igjen da vi skjønte a hun harr prioritet å vært på flere av Atollene slik at hun vet hva hun snakker om når hun anbefaller. Været, sjøen, menneskene, sjøflyet, maten, wather willaen, sanden - alt var perfekt. Til og med bagasjen ble håntert fra Oslo til inn på water villaen - Pefekt. Anbefalles på det varmeste.

5 de fevereiro de 2023

En kæmpe tak til Rasmus!

Vi er netop vendt hjem fra en fuldstændig fantastisk ferie til Maldiverne, og vi er SÅ glade for, at vi valgte Rasmus og Maldivia som rejsearrangør. Han har simpelthen gjort et eminent stykke arbejde med at udvælge den perfekte drømme-ø til os (Diamonds Thudufushi). Vi vil uden tvivl bruge Maldivia igen, når vi (forhåbentlig) skal til Maldiverne næste gang! Det er et fantastisk rejsebureau, som virkelig forstår at skræddersy den perfekte rejse og lytte til kundens ønsker. og tanker! Endnu engang tak for en fantastisk rejse!

8 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem. Vores rejse blev skræddersyet til vores ønsker af Rasmus, og endte med at overgå alle vores forventninger. Helt sikkert ikke sidste gang, vi lader Maldivia arrangere vores rejse.

12 de janeiro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais