Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. Avaliações 243

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Since meeting Dirk and the team when we were working in Holland in 2021, they have never once let me down, fast service, quick replies and great prices and product range 6 stars!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behulpzaam bij het zoeken naar naar het juiste materiaal voor de job alsook correcte en snelle levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er wordt door Dirk v/d Pol Kok uitstekend advies gegeven over de producten en nieuwe producten. Dirk komt regelmatig langs om te informeren en adviseren. Erg tevreden over de producten welke g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een kleine communicatiestoring een verkeerd product ontvangen, jammer want er was spoed bij. MAAR binnen 2 dagen het juiste product ontvangen op een manier die ik nog niet vaak heb meegemaakt!!! N... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Distribuidora de ferramentas
  2. Fornecedor de Equipamentos para Construção
  3. Fornecedores do setor metalúrgico

Metaaltechniek is een technische groothandel die zich onderscheidt met de kennis van het schuur- en slijpproces. Wij helpen bedrijven om dit proces te optimaliseren en zo op arbeidskosten te besparen. Hiervoor leveren wij diverse kwaliteitsmerken schuur- en slijpmiddelen, (pneumatische) machines en PBM's om zo een onafhankelijk advies te kunnen geven. Wij leveren veel uit voorraad en bieden scherpe prijzen. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

243 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Denken in oplossingen en waar mogelijk hebben ze ons uit de brand geholpen.

25 de outubro de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Goed om te horen heer Mensonides! Dat is precies wat we graag doen, fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt. Bedankt voor deze mooie review!

Top!

Gisteren besteld, vandaag in huis. Top!

19 de outubro de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Hallo Mike, bedankt voor je mooie woorden. Top om te lezen dat de leveringen naar België ook gewoon binnen 24 uur worden afgeleverd!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een goed professioneel bedrijf en top…

Een goed professioneel bedrijf en top producten bestel al jaren bij dit bedrijf.
Kan het iedereen aanraden.

19 de outubro de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wauw, wat een mooie review! Bedankt Tjeerd, het genoegen is geheel wederzijds.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Metaaltechniek ervaren wij als een…

Metaaltechniek ervaren wij als een fantastische leverancier door scherpe prijzen, goed advies, duidelijkheid over levertijden.

18 de outubro de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wauw, wat goed te horen Dennis! We hopen nog lang iets voor elkaar te kunnen betekenen! Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Snelle service op maat

Fijn bedrijf met een snelle en technische service op maat.

17 de outubro de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat goed te horen, Denzel! Bedankt voor je mooie review, daar zijn we blij mee!

Service

Zeer tevreden met de deskundigheid van het personeel en vertegenwoordiger. Door onze kennis te delen hebben we onze productie kunnen verbeteren en versnellen.

12 de outubro de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat gaaf om te horen! We geven de complimenten door aan Lars en Karsten! Samen op weg naar de perfecte finish :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Door verkeerd advies de verkeerde…

Door verkeerd advies de verkeerde borstels besteld voor op onze machine. Daarna een nieuwe set moeten kopen. Deze was wel met korting. Maar naar onze mening niet afdoende voor de geleden schade.
Met name het lange wachten op actie is slecht.

1 de setembro de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Beste Nick, je hebt helemaal gelijk, er zijn inderdaad dingen fout gegaan en door vakantie, ziekte en andere omstandigheden liet de oplossing lang op zich wachten. Je mag van ons anders verwachten. Onze excuses hiervoor.
We hopen dat het advies van de fabrikant het resultaat geeft waar je naar op zoek bent. Mochten we nog iets kunnen doen hiervoor, dan horen we het graag.

Inkoper

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle leveringen
Deskundig advies

5 de outubro de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat fijn dat u zo tevreden bent! Wij zijn blij met Tol als klant!

Top !!

Metaaltechniek staat garant voor een kwalitatieve service met zeer toegewijde medewerkers !!
Vooral hun snelle handelingen mbt communicatie
en aanbod is top !
Doe zo verder !!

4 de outubro de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat een prachtig compliment en aanmoediging, daar zijn we heel blij mee, dankuwel!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Dat is altijd fijn om te horen John. Laat gerust weten wat we nog kunnen verbeteren zodat het voor jou nog beter of makkelijker wordt.

perfecte klantenservice

perfecte klantenservice : snelle levering en antwoorden op mijn persoonlijke vragen mbt hun producten

6 de julho de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat een mooie woorden, dankjewel!

Fijne snelle service.

Fijne snelle service.
Goede instructie en uitleg.
Ze hebben een zeer groot assortiment.

1 de julho de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze prachtige review! Op naar een mooie samenwerking!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed overzichtelijk en snel.

24 de junho de 2022

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, een mooie start! We gaan ervoor om op termijn ook die vijfde ster binnen te halen!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.