Medisch Keuringsinstituut Nederland Avaliações 192

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren keuring gehad voor mijn rijbewijs .In Rotterdam dat zijn niet de leukste gesprekken en wist niet wat me te wachten stond . Maar eenmaal aangekomen op locatie kwam een vriendelijke dokter mij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk en beleefde medewerkers, ook aan de informatiebalie. Ondanks mijn te laat zijn werd er soepel geregeld dat mijn 2e afspraak ook doorgang kon hebben.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand. Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Médico-legista
  2. Departamento de Veículos Automotores
  3. DENATRAN

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

192 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

correcte manier van werken.

correcte manier van werken.
Goede begeleiding gedurende het aanvraagproces
vriendelijk contact met medewerkers

26 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de begeleiding tijdens het aanvraagproces en het vriendelijke contact met onze medewerkers.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De arts was rustig en duidelijk

De arts was rustig en duidelijk. De communicatie verliep helder

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de arts als rustig en duidelijk heeft ervaren en dat de communicatie helder verliep.

Direct de resultaat doorgeven

Tijdens de keuring direct je op de hoogte houden van zijn bevindingen. Je bent toch gespannen en dit werkte wel mee om je te ontspannen. Verder bericht aan het CBR was dezelfde avond er nog en de volgende dag kon ik al mijn rijbewijs vernieuwen.

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat de arts u tijdens de keuring direct op de hoogte hield van zijn bevindingen en dit hielp om meer ontspannen te zijn. Mooi ook dat het bericht aan het CBR dezelfde avond al verstuurd was en u de volgende dag uw rijbewijs kon vernieuwen.

was top en deskundig

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u alles als top en deskundig heeft ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima communicatie en er word duidelijk…

Prima communicatie en er word duidelijk snel en correct gehandeld

22 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de communicatie als prima heeft ervaren en dat alles snel en correct is verlopen.

Fijne keuringsarts!

Betrokken keuringsarts, kundig, prettig en professioneel! MKIN is een fijne betrouwbare organisatie die mensen echt verder helpt. Klasse!

20 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Fijn dat u de keuringsarts als betrokken, kundig, prettig en professioneel heeft ervaren. Ook uw compliment aan MKiN als betrouwbare organisatie die mensen verder helpt waarderen we zeer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goed en zeker aan te raden

20 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u ons zo goed beoordeelt en ons ook zou aanraden.

Goede ervaringen

Zeer goede ervaringen

17 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zulke goede ervaringen heeft gehad.

Prettige arts

Prettige arts, goede locatie.

12 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de arts als prettig heeft ervaren en de locatie als goed.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is verplicht om een medische…

Het is verplicht om een medische keuring te doen. Maar de arts laat het een zinvol bezoek zijn.

12 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de verplichte medische keuring toch als een zinvol bezoek heeft ervaren dankzij de arts.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Correct proffesionele en menselijke…

Correct proffesionele en menselijke benadering.

11 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u onze benadering als correct, professioneel en menselijk heeft ervaren.

Goede locatie

Goede locatie, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Correct en precies op tijd gekeurd.

8 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de locatie goed bereikbaar vond met het openbaar vervoer en dat de keuring correct en op tijd is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed en op tijd geholpen

Netjes op tijd aan de beurt. De arts was duidelijk en vriendelijk.

9 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u op tijd aan de beurt was en de arts als duidelijk en vriendelijk heeft ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg meedenkend en begripvol voor de…

Erg meedenkend en begripvol voor de situatie.

8 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u onze aanpak als meedenkend en begripvol heeft ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben netjes te woord gestaan en…

Ik ben netjes te woord gestaan en geholpen bij al me vragen. De afspraak kon op zeer korte termijn en het onthaal voelde heel erg aangenaam waardoor ik mezelf makkelijker transparant open kon stellen

5 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat u netjes te woord bent gestaan, goed geholpen bent met uw vragen en dat u snel terecht kon voor een afspraak. Het is prettig om te horen dat het onthaal zo aangenaam voelde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk en snel afspraak kunnen…

Makkelijk en snel afspraak kunnen maken. Via de site kun je precies zien wanneer en waar er een arts/specialist beschikbaar is. Door vantevoren documenten te uploaden is de keuringsarts al helemaal op de hoogte en verloopt de keuring snel, relaxt en deskundig.
Op zelfde dag heeft de arts zijn rapport aan het CBR gestuurd.

5 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u het plannen van de afspraak makkelijk en snel vond via onze site en dat het uploaden van de documenten vooraf de keuring soepel liet verlopen. Goed om te horen dat u de keuring als relaxed en deskundig heeft ervaren en dat het rapport dezelfde dag al naar het CBR is gestuurd.

Goed en deskundig

3 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u onze service als goed en deskundig heeft ervaren.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dat weet ik niet dit is pas mijn eerste…

Dat weet ik niet dit is pas mijn eerste ervaring

4 de setembro de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We begrijpen dat dit uw eerste ervaring bij ons was. We hopen u bij een volgend bezoek een ervaring te bieden die helemaal 5-sterren waardig is. Mocht u tips of suggesties hebben, dan horen we dat graag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk en duidelijke uitleg…

De arts was vriendelijk, gaf duidelijke uitleg en het gesprek verliep vlot en prettig.

28 de agosto de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u de arts als vriendelijk heeft ervaren en duidelijke uitleg heeft gekregen, en dat het gesprek vlot en prettig verliep. Mocht u nog tips hebben om uw ervaring 5-sterren waardig te maken, dan horen we dat graag.

goeie ervaring, kundige arts

makkelijk afspraak maken, werkt op tijd, vriendelijke en kundig arts. Kom over 5 jaar bij dit instituut en niet bij de arts in Ulvenhout

29 de agosto de 2025

Resposta da Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de afspraak eenvoudig kon maken, alles op tijd verliep en u tevreden bent over de kundige en vriendelijke arts. We waarderen het vertrouwen dat u ook in de toekomst weer voor ons kiest.
Team MKiN

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.