Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan Avaliações 121

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Kungsholmsgatan 18, 112 27 Stockholm, Kungsholmen, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra trevliga och engagerade. Seriöst intryck med fokus på anledningen till varför man sökte hjälp och inte på presumtivt antal kommande besök.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har gått hos Tomas Nordin i ca 15 år. Alltid lika nöjd. Han har hjälpt mig med allt från riktigt akut nackspärr, padelarm, impingement, frosen shoulder till rotation av ryggkotor efter en vattensk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick kristallsjuka några dagar innan jul. Hittade Tomas på Naprapatlandslaget på Kungsholmen som var fantastiskt proffsig! Med en specialiserad stol för kristallsjuka lokaliserade han var proble... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Osteopatia
  2. Clínica de Quiropraxia

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

Informações de contato

• Kungsholmsgatan 18, 112 27, Stockholm, Kungsholmen, Suécia

• +46107681030

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

121 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erhöll konkret hjälp samt en snabb…

Erhöll konkret hjälp samt en snabb förståelse för min bakgrund. Riktigt kompetent naprapat - tack !

5 de maio de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är så glada att höra att du fick konkret hjälp och att vi snabbt förstod din bakgrund. Tack för de vänliga orden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christine visar ett sällan skådat…

Christine visar ett sällan skådat engagemang. Efter en bred och noggrann analys av mina utmaningar har jag fått ett program som successivt byggs på. En glad och energisk trånare som verkligen delar med sig av sin energi

23 de abril de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att du upplever ett sådant fint engagemang av vår duktiga terapeut. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet!

Proffsigt

Fint mottagande och proffsig behandling

17 de abril de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att du uppskattade vårt fina mottagande och den proffsiga behandlingen. Tack för din recension!

Trevlig

Trevlig, duktig och mina problem har blivit mycket bättre

15 de abril de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att dina problem har blivit bättre och att du är nöjd med oss. Tack för din återkoppling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lyhörd och trevlig naprapat och…

Lyhörd och trevlig naprapat och behandling som hjälper!

8 de abril de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att du är nöjd med vår naprapat och att behandlingen hjälpte. Tack för din återkoppling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppen med kunskap och bemötande

Toppen med kunskap och bemötande, fick komma på en söndag, det kallar jag verkligen service 👌

29 de março de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att vår kunskap och vårt bemötande uppskattades, och att vi kunde erbjuda service även på en söndag. Tack för din återkoppling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tydlig trevlig och väldigt proffsig…

Tydlig trevlig och väldigt proffsig person som jag träffat

4 de março de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att du upplevde personen du träffade som tydlig, trevlig och professionell. Tack för din återkoppling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tomas är lyhörd och skicklig

Tomas är lyhörd och skicklig. Aldrig problem att få en tid.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att du uppskattar vår tillgänglighet och kompetens. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Bra o proffsig

Bra o proffsig
Fräscha lokaler👍

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du uppskattade våra fräscha lokaler och professionella service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande och super bra…

Trevligt bemötande och super bra behandling av Jonas. Tack!

14 de janeiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att du uppskattade bemötandet och behandlingen. Tack för din återkoppling!

kungsholm

inlyssnande, proffsig och snabb till att identifiera problemet

10 de fevereiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att vi snabbt kunde identifiera problemet på ett professionellt och lyhört sätt. Tack för din återkoppling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min naprapat förstår snabbt vad mitt…

Min naprapat förstår snabbt vad mitt problem är och anpassar behandling och anvisade övningar efter detta. Detta ger ett snabbt resultat. Mycket nöjd.

15 de janeiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att höra att du är så nöjd med den snabba och anpassade behandlingen och att du upplever resultat. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oerhört sympatiskt pedagogiskt o…

Oerhört sympatiskt pedagogiskt o proffsigt på alla sätt 👏👏👏

30 de dezembro de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Tack för din recension! Vi är mycket glada att du upplevde vår service som sympatisk, pedagogisk och professionell.

Trevligt motagande

Trevligt, kunnigt ch professionellt mottagande.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Kungsholmsgatan

Vi är glada att du upplevde ett trevligt, kunnigt och professionellt bemötande. Tack för din återkoppling!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.