What a horrible website. When I want to resubmit my previous order, I only get 1 package of that order. And in the orders, nothing is clickable. And you can't have two pages open to manually select al... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben ontzettend tevreden. We hadden een bestelling gedaan en deze werd meteen de volgende dag bezorgd. Echter super. Alleen bleek de bestelling incompleet, alsof er iets uit was gehaald. Meteen met... Ver mais
Got the sage creatista pro 3 years and 5 days ago. Just after 3 years the unit is leaking water when using the steam pipe. No problem untill the machine mandates it needs to use the steam pipe, fo... Ver mais
Nespresso levert een open verpakking in een gesloten doos, waarin 5 capsules te weinig zitten en geen recycle zak, nu moet ik wachten op mijn volgende bestelling om 5 capsules er extra bij te leveren,... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Nespresso Netherlands

Nespresso offers a range of exceptional coffees, machines and services tailored to every preference, and developed to meet the strictest quality standards.
Sustainability is rooted in the heart of everything. The company, products and practices are built on one simple premise: that every cup of Nespresso should have a positive impact.
Informações de contato
Stroombaan 14, 1181 VX, Amstelveen, Holanda
- 08000222320
- nespresso.com/nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altijd snel
Ik bestel hier al vanaf 2012, altijd lekkere koffie en tegen extra betaling voor een bepaald tijdstip besteld, kun je het dezelfde dag nog in huis hebben. Laatste order was:Order #50726237
Pixie kopje niet kopen!!!!
Een Pixie lungo kopje is aan het afbladderen, lijkt me niet gezond daar nog uit te drinken.
Bij een Nespresso filiaal het laten zien maar helaas, kopje langer dan twee jaar in bezit dus geen nieuw kopje voor de klant. Werd ook niet aangeboden dat dan te kopen met korting of i.d.
Meest irritante is dan ook nog dat je met een Engels sprekend persoon te maken krijgt, ben toch niet op vakantie?
Zeer ontevreden over klachtafhandeling (vaste klant)
Ik ben zeer ontevreden over hoe Nespresso omgaat met vaste klanten. Ik heb jarenlang een Vanzelf-abonnement gehad en maandelijks voor ruim €80 aan cups besteld. Over de kwaliteit van de koffie ben ik tevreden, maar de manier waarop Nespresso vaste klanten behandelt stelt zwaar teleur.
Nespresso heeft regelmatig acties (gratis producten of kortingen), maar als vaste klant kom je hier niet automatisch voor in aanmerking. Toen ik hierover een vraag stelde in de winkel, werd ik ronduit onvriendelijk behandeld. Vervolgens kreeg ik per mail de vraag of ik mijn ervaring wilde beoordelen, maar op mijn reactie is nooit iets teruggekomen.
Zelfs bij het opzeggen van mijn abonnement heb ik mijn ontevredenheid duidelijk aangegeven, maar ook daarna werd ik via WhatsApp afgescheept met het bericht dat ik zelf acties in de gaten moet houden en steeds opnieuw contact moet opnemen met de klantenservice. Dit voelt allesbehalve klantvriendelijk.
Het is jammer dat eenmalige klanten die op promoties afkomen blijkbaar belangrijker zijn dan trouwe klanten. Nespresso zou hun relatiebeheer en waardering voor vaste klanten serieus onder de loep moeten nemen.
IJskoffie workshop beviel goed
Een maand geleden kreeg ik een uitnodiging voor een workshop ijskoffie maken bij een Nespresso winkel in Amsterdam (van Baerlestraat). Ik ben naar de workshop gegaan, en dat heeft me niet teleurgesteld - ik ben zeer tevreden. Ik ben geïnspireerd door de tips over het koffie zetten en hoe je kan zorgen dat de aroma’s naar wens naar voren komen. Tot slot heb ik zelfs een recept meegekregen voor een ijskoffie voor speciale gelegenheden.
gedeukte cups
al heel lang merk ik dat via ieder doosje met 10 cups er minimaal 2 een deuk hebben. De eerste keer dat ik dat merkte en ging opletten, waren er soms zo'n 8 per doosje van 10 cups.
Soms een klein deukje maar soms behoorlijk groot. Ik ben daar al een paar jaar met Nespresso over in discussie. Ik heb 1 keer een gratis levering gekregen en daarna leek het alsof het gemiddelde aantal flink daalde. Sinds 2023 heb ik van ieder doosje dat ik opende een foto van het gegevens deel gemaakt, samen met het voorbeeld van ieder gedeukte cup. Zo'n 400 foto's later heb ik nog eens een poging gedaan.
Resultaat: ik kreeg bij een volgende bestelling 1 gratis doosje.
Veder zou ik die gedeukte op moeten sturen. Dat betekent dat ik meer bezig ben met terugsturen dan koffie drinken.
Ik heb dus sinds maart aangegeven dat ik ga stoppen met Nespresso cups en zolang mijn apparaat het blijft doen, een ander merk neem. Ik blijf echter bericht krijgen dat ik toch nog maar eens contact moet opnemen om te zien wat ze voor mij kunnen doen. Een concreet voorstel zou misschien iets hebben betekent, maar kwaliteit is dus niet Nespresso's grootste kwaliteit.
Er zijn een paar merken met net zo lekkere koffie (in mijn smaak) voor de helft van de Nespressoprijs.
Nessproesso is stopping with sameday delivery…
Nessproesso is stopping with free same day delivery for people with subscription. They claime their clients do not value this service. This is just an excuse to save money. Do not blame your customers for this. Also do not hide behind the fact this will save the envrionment. If you deliver at another moment, it will be the same envrionmental impact. This is all marketing bla, bla.
Ik heb dit Nespresso-apparaat drie jaar…
Ik heb dit Nespresso-apparaat drie jaar geleden gekocht, en was aanvankelijk erg tevreden over de koffiekwaliteit en het gebruiksgemak. Helaas is mijn ervaring op de lange termijn ronduit teleurstellend.
Net na het verlopen van de garantieperiode begaf het apparaat het ineens zonder duidelijke reden. Geen val of schade, gewoon plotseling niet meer bruikbaar. Voor een apparaat van dit prijsniveau had ik een langere levensduur verwacht. Het lijkt bijna alsof het apparaat is ontworpen om net zolang mee te gaan als de garantie duurt – en daarna de geest te geven.
Contact opgenomen met de klantenservice, maar daar werd weinig mee gedaan omdat de garantie net verstreken was. Erg jammer, want ik was van plan om trouw te blijven aan het merk, maar dit geeft me geen vertrouwen meer in de kwaliteit.
Klantenservice en Nespresso store Utrecht
Klantenservice gebeld 29-7 met de vraag of Nespresso cube op voorraad was in boutique Nespresso Choorstraat. Volmondig ja, meerdere exemplaren. Ik had de Cube direct nodig. Naar Utrecht gereisd. Aangekomen bij de Nespresso store werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan door de manager, Italiaanse? Dat klantenservice dat nooit had gezegd (zij was niet bij het gesprek) maar dat geen enkele Nespresso store de Cubes op voorraad hadden. Wie de waarheid spreekt? laat ik in het midden. Maar mij zo te woord te staan vond ik onacceptabel. Een zeer lief meisje die achter de koffie counter stond werd een paar keer zeer onheus benaderd door de manager terwijl ik stond te wachten of misschien toch de cube op voorraad was. Zo ga je niet met mensen/collega's om. Nespresso doe onderzoek hiernaar. Een fijne atmosfeer in een winkel doet wonderen voor de verkoop.
Zojuist in de nespresso store geweest…
Zojuist in de nespresso store geweest in Utrecht
Zeer onvriendelijk geholpen !
Sarcastische opmerkingen !
Door een ene Florance (als dit haar echte naam is ) ik kom hier niet meer !!!
Melding gemaakt bij nespresso maar helaas voelde ik me niet serieus genomen
Zakelijke klant
Wij bestellen altijd de dezelfde koffie. We zijn zakelijke klant. Nu hebben zij 12 dozen verkeerde koffie geleverd gekregen. Moeten wij zelf alles inpakken om terug te sturen en tot slot zoveel vertrouwen dat ze eerst een nieuwe factuur willen sturen en daarna pas een credit als alles binnen is. Sorry hoor! Maar jullie maken een fout en wij krijgen er werk van. Wat voor service is dat ?!? Kan toch best zonder de administratieve rompslomp? Los dat lekker intern op. Wat een waardeloze service.
Geen reactie meer gekregen
Ik heb een product ontvangen waarvan het deksel beschadigd is. Ik heb gevraagd om een nieuw deksel omdat ik zag dat dit beschikbaar was op de website en zo moeten we niet het hele product retour sturen en weer een nieuw product opsturen (beter voor het milieu). Er werd aangegeven dat ik het gehele product kon retourneren en er is verder niet meer gereageerd op mijn vraag om enkel een nieuw deksel op te sturen. Er komt dus geen oplossing vanuit Nespresso en ik zit met een beschadigd product.
Na 2,5 maand deed de melkschuimer het niet, er ging een vriendelijke medewerkster meekijken. Zij concludeerde dat deze kapot was , binnen 1 dag kreeg ik kosteloos een nieuwe! Dat noem ik nog eens service.
Mijn opschuimveer in de aeroccino…
Mijn opschuimveer in de aeroccino schuimde niet goed, ik heb contact gehad en er werd van alles gevraagd en kreeg toch een nieuwe gestuurd. Maar ik was vergeten te vermelden dat het zwarte puntje, waar je hem mee uit de aeroccino tilt , was afgebroken. Nu 4 maanden later is dat weer bij de nieuwe veer ook gebeurd. Dus ik weer chatten met een medewerker, nu hoe ik het ook wende of keerde ik kreeg geen nieuwe, ik kon er een kopen. Maar over het feit dat de las afbreekt geen woord, en ik werd er van beschuldigd dat ik de afgelopen maand al contact had opgenomen, wat dus absoluut helemaal niet waar is. Dus voor mij geen Nespresso meer, en ook de rest vd familie niet, die een bedrijf hebben. Jammer een gemiste kans! voor Nespresso!!
Afgedaan!!
Er is bij mij nog niks mis gegaan na het lezen van de reviews! Ik ben blij dat je tegenwoordig online ervaringen kan lezen. En ik weet, je moet niet afgaan op één negatieve review, MAAR NESPRESSO spant de kroon met ZOVEEL negativiteit over hun klantenservice.
Voor mij GEEN Nespresso.
En een tip voor Nespresso, of het personeel goed uitzoeken of misschien luisteren naar personeel en klanten.
Waardeloze klantenservice
Wat een waardeloze k.. website zeg, je kunt ze met geen mogelijkheid bereiken om een vraag te stellen, site is nog verdomd traag ook nog.
Ik ben hier helemaal klaar mee, en ga maar weer eens op zoek naar ander merk, Jura zou goed moeten zijn, hoor ik alleen maar positieve verhalen over, en ja... zeker die klantenservice bij Jura.
14 jaren lid ,lekker koffie maar heel…
14 jaren lid ,lekker koffie maar heel heel slecht klantenservice. Binnenkort ga ik er van af
Oplichters zijn het ik heb een…
Oplichters zijn het ik heb een bestelling gedaan
ik vraag wanneer ik het binnen krijg en dan hoor
je niks meer van ze dus ik krijg mijn bestelling
niet en ben ook mijn geld kwijt smerige
oplichters zijn het
Klantenservice bagger
Koffie uitstekend , klantenservice bagger .
Je kan ze op geen manier bereiken . En als je dan eindelijk iemand aan de lijn hebt , dan snappen ze je niet of kunnen geen enkele oplossing verzinnen . Betreft 2x hetzelfde bedrag afgeschreven en duurt vervolgens weken voordat je er een terugkrijgt. Nog wachtende . 🤨
Probleem wordt niet opgelost !!
Ook ik ben zeer ontevreden over de klantenservice. Probeer al 2 weken dagelijks, zowel schriftelijk als telefonisch, mijn probleem op te lossen !! Ik heb een koffieabonnement en ontvang geen koffie. Al 3 keer een bericht ontvangen dat de koffie verstuurd is maar zonder resultaat. Ik word hierdoor genoodzaakt om koffie elders te kopen, dus betaal in feite dubbel. Elke keer moet je je hele verhaal weer aan een medewerker uitleggen, wat een frustratie !! Je wordt gewoon niet serieus genomen. Dat blijkt wel uit de diverse reacties.
Hoe dan wel?
Ik zou 100 cups voor 5 euro krijgen bij mijn machine. Alles ingevuld en door gemaild. Dan blijkt de winkel waar ik de machine gekocht hebt niet bij de actie te horen. Half uur mee bezig geweest. Heel kinderachtig en uitgekookt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.