Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Syningen var desværre gået op på indersiden af jakken. En enkelt mail og billede til N’goodso, svar tilbage samme dag og ny jakke i posten allerede dagen efter. Hurtig og virkelig god service 👏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja de moda masculina
  3. Estamparia
  4. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alt var OK og i orden

27 de novembro de 2025

Hej Poul

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik køb hos dem

Ik køb her fra, har købt en jakke den 24.november og det er den 7.december hvordan er det 1-3 levering dag?😂
Ikke nok med d har de trukket pengene før de har sendt pakken, som faktisk ikke er lovligt.
Tænk dig en ekstra gang når du køber noget fra dem.

24 de novembro de 2025

Hej Atakan

Hvis du har købt en af vores puffer jakker, så står der ikke 1-3 dages levering på dem. Der har vi netop skrevet 4-8 dages levering, dog har vi haft svært ved at holde det, da der fra vores producents side har været nogen nedlukninger hos dem, som har udskudt leveringen af jakkerne voldsomt. Vi har derfor tilbudt alle dem, det er gået ud over, som kompensation, et gratis produkt ud af et udvalg, og vi vil også gerne tilbyde dig det, hvis du kontakter os via. mail: kontakt@ngoodso.dk. Og ift. det med at trække pengene, så er det noget der sker helt automatisk i vores systeme efter en specifik periode, så vi kan i tilfælde som dette ikke gå ind og styre systemet til først at trække pengene efter produktet er sendt.

Vi beklager selvfølgelig meget for disse fejl.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Måtte skrive da min pakke ikke var…

Måtte skrive da min pakke ikke var sendt men betaling trukket. Fik dog hurtigt svar men kun opfølgning hvis jeg selv skrev og spurgte. Nå men alle kan fejle så glædelig jul

Hej Tine

Tak for din anmeldelse. Som mange andre oplever vi stort pres i forbindelse med black friday og jul, men det er selvfølgelig ikke lige med at fejl som dette sker. Vi håber, at du trods alt bliver glad for dit køb.

Et ønske fra barnebarn

Hej Niels

Tak for din anmeldelse! Vi håber, at dit barnebarn bliver glad for sit ønske. Hvis du skulle have nogen spørgsmål eller brug for hjælp, så er vi klar til at hjælpe.

Fin handel

Fin handel, nem og overskuelig
hjemmeside

Hej Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Perfekt

Alt OK og hurtigt og effektivt

12 de novembro de 2025

Hej Elsebeth

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Nemt at bestille

6 de novembro de 2025

Hej Lina

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores hurtige levering, og at du synes, det er nemt at bestille.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

6 de novembro de 2025

Hej Ragna

Tusind tak for din flotte anmeldese! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en nem og hurtigt købsoplevelse hos os.

Super fed jakke.

Super fed jakke..
Modtog hurtig min vare.👍🏻

23 de outubro de 2025

Hej Lina

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er glad for din jakke og vores hurtige levering.

Perfekt!

Alt gik som godt med at sende og at modtage og min “White windbreaker” er af super kvalitet og lige hvad jeg ønskede mig. Tak for god service.

6 de outubro de 2025

Hej Sylvia

Vi håber, at vi kan betjene dig igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en vindjakke i den forkerte…

Bestilte en vindjakke i den forkerte størrelse, og returnerede den. Fik jakken i den rigtige størrelse få dage senere. Meget venlig og hurtig service :-)

6 de outubro de 2025

Hej Kris

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker kvalitet på deres jakker

Lækker kvalitet på deres jakker, god service og hurtig levering. kan klart anbefale.

3 de setembro de 2025

Hej Nikolai

Super oplevelse!

God kundeservice og fine produkter!

8 de setembro de 2025

Hej Kris

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Fik en ny jakke 3 dage efter returnering! Klasse!

7 de outubro de 2025

Hej Knud

Alt var iorden

Tøjet var lige som det skulle, og leveringstiden var som anslået. 5/5 stjerner!

20 de março de 2025

Hej Evan

Tusind tak for din flotte anmeldese! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Sindssyg god kvalitet

Sindssyg god kvalitet. Er top glad for deres unikke tees og lækre jakker. Køber 100% her igen

8 de outubro de 2025

Hej Julius

Ngoodso

Købte noget tøj via deres hjemmeside og oplevede ingen problemer både ift. tøj og levering. Alt i alt en super dejlig køberoplevelse hos Ngoodso

8 de outubro de 2025

Hej Magnus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en gave til min lillebror

Købte en gave til min lillebror, og havde en god oplevelse igennem hele processen. Tingene blev leveret hurtigt og var præcis som vist på billederne. Kvaliteten er god og min lillebror blev glad, så alt i alt en god oplevelse.

10 de setembro de 2025

Hej Niclas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og fede windbreakers

Super service, lynhurtig levering og de fedeste windbreakers!

1 de outubro de 2025

Hej Michael

N'goodso

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais