Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Syningen var desværre gået op på indersiden af jakken. En enkelt mail og billede til N’goodso, svar tilbage samme dag og ny jakke i posten allerede dagen efter. Hurtig og virkelig god service 👏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja de moda masculina
  3. Estamparia
  4. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtig betjening

28 de março de 2025

Hej Inger

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores kundeservice. Hos N'goodso går vi meget op i at prioritere vores kundetilfredshed, og det er altid dejligt med tilbagemeldninger som denne.

Så godt

Mega fed jakke

30 de março de 2025

Hej Anika

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du synes vores vindjakker er mega fede.

28 de fevereiro de 2025

Hej Mathias

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores kundeservice.

Virkelig dårlig kvalitet

Nok den værste kvalitet jeg nogensinde har været udsat for. Købte en t-shirt, som de 100% har købt for 5 kroner og så bare printet et dårligt tryk på. Er meget meget meget skuffet over dette firma!

14 de março de 2025

Hej Oskar

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kvaliteten af vores tøj ikke har levet op til dine forventninger. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter.

God og hurtig kundeservice

God og hurtig kundeservice.

3 de março de 2025

Hej Helle

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse.

Vi håber meget, at vi kan betjene dig igen i fremtiden!

Super kunde service

Vi havde en reklamationssag som blev behandlet hurtigt og effektiv med venlig kunde service

27 de fevereiro de 2025

Hej Janne

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse om reklamation.

Vi håber, at vi kan betjene dig igen i fremtiden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og flot tøj

4 de março de 2025

Hej Liv

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre om din positive købeoplevelse.

Hurtig og perfekt

Hurtig og perfekt

3 de março de 2025

Hej Ivan

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Hurtig betjening og service

Hurtig betjening og rigtig god service da jeg skulle bytte til en mindre størrelse.

28 de fevereiro de 2025

Hej Jeannette

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores ombytning af varer.

Vi håber på, at kunne betjene dig igen i fremtiden.

God kundeservice

26 de fevereiro de 2025

Hej Felix

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Vi prøver altid at skabe den bedste købeoplevelse for vores kunder, så det er vi glade for at blive bekræftet i.

Vi håber meget, at vi kan betjene dig igen i fremtiden.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Virkelig flot jakke

Fin kvalitet men godt mærke og en virkelig flot jakke til en god pris

Hej Lærke,

Vi beklager, at produktkvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er meget værdifuld for os, og vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og hurtig levering 😊

11 de fevereiro de 2025

Hej Suna

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det gør os meget glade at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og vores hurtige levering.

Lösningsinriktade

Äntligen fick Sophie sin jacka .Lite misstag på vägen men som N’goodso löste på bästa sätt
De var vänliga och tillmötesgående. Så tar tillbaka mitt tidigare dåliga omdöme . 🌷

4 de fevereiro de 2025

Hi Kund

We are happy to hear, that you finally received your order! (We have solved the previous issue, when ordering from Sweden, so it won't happen again). We would like to apologize once again for the long delivery and hope that you will be very happy for your purchase. Should you ever have questions or need our help again, we are ready to do so.

Best Regards,

Top service fra N’goodso

Top service fra N’goodso. Skøn jakke. Fin pasform. Gode anbefalinger herfra.

9 de janeiro de 2025

Hej Mette

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse! Det gør os meget glade, at høre, at du har har haft en god oplevelse med vores populære vindjakke.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Liiidt dårlig kvalitet i forhold til…

Liiidt dårlig kvalitet i forhold til hvad jeg gav for prisen (jeg købte den grønne vind jakke) men stadig skide pæn og hurtig levering og så er det bare indvendig at det ligner at jakken er købt på wish. Har fået en masse komplimenter på jakken så meget anbefalet fra mig af☺️👌

4 de fevereiro de 2025

Hej Vito

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes vores Olive Vindjakke er flot, og at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Synes jeres betalings måde var…

Synes jeres betalings måde var besværligt, men er glad for Vindjakken i oliven grøn. Den er stilet og god kvalitet

Hej Sarah

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb, og synes at vores Olive Vindjakke er i god kvalitet.

Elendig levering

Elendig levering, går mega langsomt

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at du har bestilt din ordre d. 03/02 og modtaget dine varer d. 07/02, grunden til, at det er en dag mere end vores normale 1-3 dages levering, er grundet en forsinkelse på de varer, du har bestilt. Vi beklager selvfølgelig meget for dette.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg vil nok nærmere kalde det en…

Jeg vil nok nærmere kalde det en regnjakke. Men den virker fint.

27 de janeiro de 2025

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse og din feedback! Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det vigtigste for os er, at produktet lever op til dine forventninger og fungerer efter hensigten.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde fået en jakke hvor lynlåsen havde…

Havde fået en jakke hvor lynlåsen havde en fejl - fik en ny jakke med hurtig og god service.

30 de janeiro de 2025

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi håber meget at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Super god service👍👍

29 de janeiro de 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Vi håber meget at kunne betjene dig igen i fremtiden.

N'goodso

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais