Nivala Stockholm Avaliações 14

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

14 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringen kommer fr China sent efter mail…

Ringen kommer fr China sent efter mail kontakt med dem.
Den är som jag misstänker efter deras mät tabell För stor. Även meddelat dem detta.
Ser inte ut som på bilden. Jag ska skicka den i retur. Spårbart China 450,00" Om det alls går" enl Post Nord ombudet. De svarar inte på mail längre.

18 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bara massa fina ord och en luring att…

Bara massa fina ord och en luring att detta var från Sverige,jag är så arg för att jag blev lurad för att trådarna på örhängena är alldeles för tjocka,vad ska jag göra med dom,alla pengar som en pensionär inte har så mycket av upp i rök.Sen tog det en evighet innan de kom.Skäms på er:(

11 de abril de 2026

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid, förmodligen från Kina. Ringen som jag köpte var jättefin....på deras bild....I verkligheten var det skräp. Leksaksring!! Skäms era idioter som säljer sånt !!!

9 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Går inte att få kontakt med företaget…

Går inte att få kontakt med företaget som utger sig för att vara ett svenskt företag när leveransen kommer från Kina och returen ska skickas till Kina med jättedyr frakt. Dessutom var örhängena jag beställt bara skräp. Gick inte heller att annulera köpet direkt vid beställningen. Se upp för detta företag!!!

18 de fevereiro de 2026

Känner mig lurad

Har försökt få tag i dem i mer än 2 veckor gällande en retur. Har mailat flera gånger. Inget svar eller återkoppling.

17 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde örhängen

Beställde örhängen från Nivala Stockholm. Så vackra,precis som på bilden!Och även prismässigt possitivt!
Leveranstiden kan jag tycka va lite lång 2 veckor,men de kom hem i postlådan med Post Nord. Så kan inte vara mer än nöjd,så kan varmt rekomendera att beställa från Nivala🌝

5 de fevereiro de 2026

Rena bluff-företaget

Rena bluff-företaget! Jag beställde en ”elegant ” damblus röd i november. Betalade för snabb leverans!! Den kom i slutet på december en rosa herrskjorta i nylon med vita sömmar och herrknäppning. Inga tvättråd eller materialbeskrivning!! Ingen hjälp av klarna heller!! Besviken!!!

28 de novembro de 2025

Bluff!!!

Bluff!!!
Koftan som jag har beställt kom via GPNMGG, alltså Kina.
Den känns plastig, finns inte någon etikett i koftan som visar vad den är tillverkad av eller tvättråd. Vill gärna få kontakt med Nivala Stockholm.

23 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde baddräkt som inte ser ut som den ska

Jag beställde baddräkt. Den såg inte ut som den på bilden och var av helt annan kvalite än vad jag väntade mig utifrån information vid köp. Efter min beställning har jag fått två mail från Nivala med erbjudande om rabatt vid nästa köp och info om att det ska ta längre tid att få varan. Nu när varan äntligen har kommit och jag vill reklamera att den inte är av rätt kvalitet och utseende har jag mailat redan tre gånger utan något svar. Det är inte ett företag du kan lita på.

4 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.