Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nordnet har utviklet seg veldig mye fra 2016, da jeg ble kjent med plattformen. Masse handle muligheter, informative blogg innlegg. I startårene hørte jeg mye på pengepodden, det har jeg ikke hørt på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oversiktlig og et helt greit brukersnitt , lett å manøvrere i de forskjellige tjenester . Litt vanskelig å finne årsoppgavene i appen . Burde lagt lett tilgjengelig i innboks . Kanskje informere aksje... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håndtering av dødsbo er Nordnet svært dårlige på. Jobben er enkel: å overføre alle fond til min konto. Alle andre har klart dette på noen dager. De har ikke klart å levere på noen av stegene... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det er lett og finne fram og å gjøre handler. Men det er likevel noen forbedrinspotensialer. Det hadde vært flott med tilgang til noen av de største internasjonale børsene utenfor USA og EU. Det h... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Treg oppdatering når det blir mye…

Treg oppdatering når det blir mye handler. Plattformen kan i visse tilfeller ikke tillate handling, mens andre plattformer kan. Veldig frustrerende.

Hei,

Det er forståelig at det oppleves som frustrerende når oppdateringer henger etter og hindrer deg i å handle i perioder med høy aktivitet.

Vi overvåker kapasiteten på systemene våre kontinuerlig, og vi jobber målrettet med tekniske oppgraderinger for å sikre bedre stabilitet under perioder med mye pågang. Vi tar med oss din opplevelse inn i dette arbeidet for å unngå at slike situasjoner oppstår.

Takk for at du sier ifra, og ha en fin dag videre!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke bra for aktive kunder

Bra for folk flest, men faller igjennom for kunder som driver mer aktivt. Negativt: Lite tilrettelagt for day-rading, ikke gratis live USA-kurser som man lett finner på nett, sperring av handel på ansette risiko aksjer, ikke åpent ettermarket USA, ingen fordel for kunder som genererer over 100 000,- i kurtasje i året.

Hei,

Takk for en utfyllende tilbakemelding! Det er kjedelig å høre at du opplever at tilbudet vårt faller igjennom for deg som handler mer aktivt. Vi ønsker å tilby gode løsninger for ulike typer investorer, og vi merker oss absolutt punktene du trekker frem.

Når det gjelder mer omfattende fordeler for kunder med høyt handelsvolum, har vi egne Active Trader-betingelser og dedikert oppfølging som vi gjerne vil sikre at du har riktig informasjon om:

Hvis det er noe uklart eller du trenger mer informasjon, gjerne ta kontakt med kundeservice.
Ha en fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dette er plassen både for oss glade…

Dette er plassen både for oss glade amatører og for de med større ambisjoner.
Oversiktlig, logisk opplagt og utrolig informativt. Det som tidligere var både uforståelig, komplisert og hadde en skremmende høy brukerterskel, er hos Nordnet enkelt og forståelig...

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding og fulle fem stjerner!
Det gjør oss glade å lese at vi har klart å åpne dørene til finansverdenen for deg, og at du føler deg hjemme her uansett hvilket nivå du er på. Å demokratisere sparingen slik at hvem som helst kan ta kontroll over egne penger, er selve drivkraften vår.

Takk for tilliten, og vi gleder oss til å følge deg videre på veien! 🚀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nordnet leverer alle de data jeg…

Nordnet leverer alle de data jeg trenger til mine investeringer😊

Takk for din tilbakemelding!

Det er godt å høre at vi klarer å levere informasjonen du har behov for for å styre investeringene dine. Å tilby et solid og godt beslutningsgrunnlag er noe vi brenner for.

Ha en riktig fin uke videre! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oversikten og god service over en…

Oversikten og god service over en telefonsamtale med en hyggelig fyr hos dere😃

30 de abril de 2026

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding og fulle fem stjerner!

Vi ønsker deg en strålende dag videre🚀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nordnet er en veldig bra plattform for…

Nordnet er en veldig bra plattform for investeringer, lav kurtasje og mange nyttige artikler og videoer med tips på investeringer

Hei,

Takk for din tilbakemelding - Det er godt å høre at du har glede av hele pakken vår. Det gir oss masse motivasjon til å fortsette å produsere godt innhold.

Ha en super dag videre! 🚀

Oversiktlig og intuitivt grensesnitt

Takk for din tilbakemelding!
Det er herlig å høre at du finner grensesnittet vårt både oversiktlig og intuitivt å bruke.

Ha en kjempefin uke videre, og masse lykke til med investeringene dine! 🚀

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mykje gode og enkle løysingar på…

Mykje gode og enkle løysingar på nettløysinga. Men skylle ynskje at det kom tydlegare fram realisert/urealiser gevinst frå aksjane samt faktisk gevinst ved salg..

Hei,

Tusen takk for fire stjerner og for at du deler dine erfaringer med oss. Det er godt å lese at du er overordnet fornøyd med løsningene våre.

Dette ligger tilgjengelig på realisasjonsoversikten på nettsiden og i årsoppgaven i dag. Er det noen andre steder du mener dette bør være synlig?

Ha en flott dag! 🚀

Topp funksjonalitet og oversikt

Nordnet fungerer veldig fint, lett å bruke og du finner lett all informasjon i app.
Kjøp og salg er sømløst!

Hei,

Takk for din tilbakemelding og fulle fem stjerner!

Det varmer å høre at du opplever appen vår som lettfattelig, og at både informasjonsflyten og selve handelen oppleves som helt sømløs. Det er akkurat en slik brukervennlig hverdag vi ønsker å skape for kundene våre.

Ha en riktig god uke videre! 👍

Veldig brukervennlig

Veldig brukervennlig, enkel å navigere seg rundt!

Takk for din tilbakemelding!
Vi legger ned mye arbeid i å skape et oversiktlig grensesnitt, så denne tilbakemeldingen gir oss super motivasjon.

Ha en fin uke videre! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra for det jeg holder på med.

Jeg er fornøyd.
Jeg kom fra SBanken etter at DNB fikk kloa i det. Bra alternativet.

Hei,

Takk for din tilbakemelding.
Vi vet at mange Sbanken-kunder har vært vant til veldig gode og selvstendige digitale løsninger, så det er en stor tillitserklæring at du opplever oss som et godt alternativ for det du holder på med. Vi skal gjøre vårt ytterste for at du fortsetter å være like fornøyd med sparingen og investeringene dine her.

Ha en riktig fin dag videre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt sted for handel med aksjer og…

Perfekt sted for handel med aksjer og fond.

Appen har fått seg et godt løft med nye funksjoner og god brukeropplevelse, og man kan enkelt kjøpe/selge aksjer og fond i selve appen.

Raske inn- og utbetalinger, samt umiddelbare interne overføringer.

Hei,

Takk for tilbakemelding og hele fem stjerner!
Det er godt å høre at de nye funksjonene gir deg en god brukeropplevelse i hverdagen.

Masse lykke til med handelen videre, og ha en strålende uke! 👍

Brukervennlig når teknikken fungerer

Veldig brukervennlig når teknikken fungerer, men det gjør den ofte ikke. sidene fryser, får ikke lagt inn ordre, får ikke sett korrekte kursen til rett tid. mye feil. hyggelige folk men for lite kunnskap på telefonhenvendelser. sidene deres henger, lagger, fryser og jeg savner mads og anders.

Hei,

Vi takk for din ærlige tilbakemelding.

Det er leit å høre at du opplever at systemene ikke spiller på lag når du skal gjøre handler. Samtidig er det godt å høre at du blir møtt av hyggelige medarbeidere på kundeservice – men vårt mål er å være best på både service og kunnskap.

Vi overvåker systemene våre tett for å luke bort feil, og vi jobber kontinuerlig med tiltak som skal gjøre plattformen enda mer stabil og rask. Vi tar med oss kritikken din direkte videre til både utviklingsteamet og kundeservice i det videre arbeidet.

Takk for at du hjelper oss med å holde fokus på de riktige tingene, og ha en fin uke videre!

Ryddige sider

Ryddige sider. Mye informasjon. Oppdager stadig nye nyttige funksjoner.

Takk for din tilbakemelding!

Det gleder oss at du stadig finner nyttige funksjoner i alt innholdet vårt. Det er nettopp det som er målet vårt – å tilby en plattform man kan vokse og utvikle seg på som investor.

Ha en riktig fin uke videre! 🚀

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt system sm tilbyr det en har…

Enkelt system sm tilbyr det en har behov for

Hei,

Takk for tilbakemelding og hele fire stjerner⭐
Det er godt at plattformen vår leverer akkurat det du har behov for i hverdagen. Skulle du ha innspill til hva som skal til for å sikre den femte stjernen i fremtiden, må du gjerne si ifra.

Ha en super dag videre!

Beste broker i Norge

Beste broker i Norge. Innovative løsninger og bredt tilbud.

Hei,

Vi sier oss veldig fornøyd med at du har kåret oss som beste brokeren i Norge🏆
Vi legger mye tid i å utvikle innovative løsninger og tilby et så bredt utvalg som mulig, så det er fantastisk å se at dette treffer blink hos deg.

Ha en strålende uke videre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nordnet er god på økonomi og sparing

På Nordnet får jeg svar på veldig mye innenfor økonomi og sparing og gjør valgene innenfor fond, aksjer og ETFer enklere. I tillegg er forvaltnings kostnadene betydelig lavere enn i banken.

Hei,

Det gleder oss stort å høre at kunnskapsformidlingen vår er til hjelp, og at plattformen gjør det enklere for deg å ta gode valg på tvers av fond, aksjer og ETFer. At vi i tillegg kan hjelpe deg med å holde forvaltningskostnadene betydelig lavere enn hos de tradisjonelle bankene, er akkurat det vi jobber for hver eneste dag.

Masse lykke til med sparingen videre! 😊

Ingen problemer

Ingen problemer med overføringer eller transaksjoner. Gode innloggingsrutiner og nettsider.

Hei,

Takk for din tilbakemelding - Det er godt å få bekreftet at alt flyter akkurat som det skal hos deg.

Takk for tilliten, og ha en riktig fin dag videre! 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

eg berre følger med på mine aksjer

eg berre følger med på mine aksjer. Synes Nordnet er bra.

Hei,

Takk for din tilbakemelding.
Det er godt at du synes plattformen fungerer godt til å holde oversikten over aksjene dine.

Lykke til med porteføljen! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg får en random trustpilot ut av…

Jeg får en random trustpilot ut av intet som ikke gir noe kontekst i det hele tatt. Om det er noe kontekst så er det i hvert fall dårlig kommunisert. Det er nevnt en opplevelse. Hvilken da? At jeg har vært innom nettsiden? Skjerpings!

Hei,

Disse forespørslene sendes automatisk ut fra systemene våre, for eksempel etter at du har logget inn, gjort en handel eller besøkt nettsidene våre. Målet vårt er ganske enkelt å fange opp løpende tilbakemeldinger på hvordan plattformen fungerer i hverdagen. Det var nettopp den generelle helhetsopplevelsen vi oppfordret til å dele da vi sendte meldingen.

Vi merker ut fra din tilbakemelding at e-posten kan ha vært for diffus når den plutselig dukker opp. Vi tar derfor med oss din tilbakemelding direkte videre til kommunikasjonsteamet vårt, slik at vi kan gjøre disse utsendelsene langt tydeligere og mer relevante i fremtiden.

Ha en fortsatt fin dag!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais