Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nordnet har utviklet seg veldig mye fra 2016, da jeg ble kjent med plattformen. Masse handle muligheter, informative blogg innlegg. I startårene hørte jeg mye på pengepodden, det har jeg ikke hørt på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oversiktlig og et helt greit brukersnitt , lett å manøvrere i de forskjellige tjenester . Litt vanskelig å finne årsoppgavene i appen . Burde lagt lett tilgjengelig i innboks . Kanskje informere aksje... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håndtering av dødsbo er Nordnet svært dårlige på. Jobben er enkel: å overføre alle fond til min konto. Alle andre har klart dette på noen dager. De har ikke klart å levere på noen av stegene... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det er lett og finne fram og å gjøre handler. Men det er likevel noen forbedrinspotensialer. Det hadde vært flott med tilgang til noen av de største internasjonale børsene utenfor USA og EU. Det h... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Innovative

Innovative, web løsninger som gir passe utfordring

Hei,

Takk for din tilbakemelding og hele fire stjerner⭐

At vi gir deg en "passe utfordring" tar vi som et godt tegn på at vi tilbyr verktøy man kan vokse med som investor, uten at det blir for komplisert. Skulle du ha forslag til hva som skal til for å sikre den femte stjernen i fremtiden, må du gjerne si ifra.

Ha en super dag videre!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin mulighet for å la sparepenger jobbe for meg

Jeg er ingen ekspert innen økonomi eller finansverden, men jeg synes at det går helt fint å vurdere investeringer gjennom de verktøyene man har på Nordnet. Jeg har vært medlem i ca. 20 år og konstaterer at mine sparepenger gjennom investeringer har mer enn fordoblet seg. Riktignok er jeg lite glad i å betale avgifter og skatt. Men alt i alt er det greit å tjene penger med likesinnede på Shareville-forumet.

Hei,

For en utrolig milepæl – tenk at du har vært med oss i snart 20 år og i tillegg mer enn doblet sparepengene dine! Det er utrolig gøy å høre, og en historie som gir oss masse motivasjon.

Vi skjønner godt at verken skatt eller avgifter står øverst på listen over ting man koser seg med, men det er herlig å se at totalen gir god gevinst. Det er også veldig hyggelig å høre at du har glede av fellesskapet og de likesinnede på Shareville-forumet.

Tusen takk for tilliten du har vist oss gjennom to tiår – vi skal fortsette å gjøre vårt beste for deg i de neste 20 årene også! 🚀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nordnett er lett å bruke, min favoritt.

Nordnett er lett å bruke, enkel navigering, oversiktlige sider som ikkje er overfyllt. Dessutan er kundeservise flinke og lett å nå.

5 de maio de 2026

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Det betyr mye at du anser oss som din favorittmegler og vi skal videreformidle rosen til vårt team på kundeservice🩵

Ha en strålende dag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Åpnet opp en link der det stod at jeg…

Åpnet opp en link der det stod at jeg skulle gi Nordnet min mening. Får: Fortell oss mer om opplevelsen du hadde! Lurer litt på hva jeg skal rate, men om det er totalopplevelsen så vil jeg si at jeg er ok men synes de er for dyre

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en vurdering, totalopplevelsen er akkurat det vi er ute etter å høre om.

Vi er opptatt av å holde kostnadene lave for kundene våre, da vi vet hvor viktig dette er for å maksimere avkastningen. Prisene våre er satt opp for å være solide og konkurransedyktige i dagens marked, men vi tar med oss tilbakemeldingen din som et viktig innspill til våre fremtidige vurderinger.

Ha en riktig fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flott nettside med mange muligheter for…

Flott nettside med mange muligheter for å finne informasjon om selskap, fond og investeringer generelt. Flott med tilgang til mulighet teknisk analyse. Men finner ikke ut av det på mobil løsningen.

4 de maio de 2026

Hei,

Så bra at du har god nytte av informasjonen på nettsiden og verktøyene for teknisk analyse!

Hvilken funksjoner er det du mangler i appen som du har på nettsiden? Vi jobber hele tiden med å forbedre mobilappen, så vi tar med oss innspillet ditt om at dette burde være lettere å finne frem til.

Hører fra deg!😊

Platformen ok. Men svak brukerstøtte

Platformen i seg selv er ok, men teknisk support er useriøse. Rapporterte detaljert om et gjentakende problem, men fikk bare generisk svar tilbake. Når jeg fulgte opp sa de bare at problemet måtte være på min side og lukket saken.

Siden Nordnet svarte, her er siste svar etter at jeg har logget, tatt skjermbilder, brukt F12 og sett på alt som skjer på min side, testet i på to PCer og flere browsere. Svar nedenfor:

Det er ikke noe IT kan gjøre i denne saken. Dette er ikke et problem som har blitt rapportert av noen andre og dermed konkludert med at noe hos deg stopper visningen av beholdning.

Det du beskriver i punkt 2 gjør meg undrende på om det er en type innstilling som blir aktivert på spesielle sider i Nordnet.
Har du testet dette på et annet nettverk?

Hei,

Det er kjedelig å lese at du sitter igjen med dette inntrykket. Dette er ikke slik vi ønsker å møte kundene våre som opplever tekniske utfordringer på vår plattform.

Vi har lyst til å rette opp i dette og finne ut av hva som har skjedd, både med feilen på plattformen og i dialogen med support. Hvis du har mulighet, hadde vi satt utrolig stor pris på om du kunne sendt oss en ny melding, slik at vi kan løfte saken opp til vårt tekniske team på nytt.

Takk for at du sier fra, så vi får sjansen til å rydde opp!

Veldig godt brukergrensesnitt

Veldig godt brukergrensesnitt. Intuitivt. Mange markeder. Enkel oversikt over kontoer, papirer og andeler. Kundeservice veldig varierende og ofte langsom. Savner bankintegrasjon med økonomisystem. Gruser uansett dagligbankens systemet for verdipapirhandel. Anbefales.

Hei,

Takk for en grundig tilbakemelding!

Det er motiverende å lese at vi leverer et produkt du foretrekker fremfor løsningen til de tradisjonelle bankene. Vi setter samtidig pris på at du sier fra at supporten vår oppleves som en flaskehals. Slik skal det ikke være. Vi tar med oss denne kritikken videre.

Ha en flott dag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

meget god platform for å kjøpe aksjer

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding og hele fire stjerner! 🌟

Skulle du ha innspill til hva som skal til for å fortjene den siste stjernen i fremtiden, må du aldri nøle med å si ifra.

Ha en riktig fin dag videre! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bare tøys

Ingen spørsmål når jeg ikke godtok cookies.....

Hei,

For at handelsplattformen vår skal fungere teknisk og sikkert når du logger inn, er vi avhengige av visse nødvendige informasjonskapsler (cookies). Hvis du velger å takke nei til valgfrie cookies, skal du selvfølgelig fortsatt kunne bruke sidene våre, men at enkelte funksjoner ikke huskes til neste gang.

Hvis du opplever en ren teknisk feil eller blir låst ut av siden, vil vi veldig gjerne hjelpe deg med å løse det. Ta gjerne kontakt med kundeservicen vår, så vi kan hjelpe deg videre.

Ha en fin dag!

Bra platform

Bra platform. Oversiktlig og bruker vennlig.

Hei,

Takk for hele fem stjerner og hyggelig tilbakemelding.

Masse lykke til med investeringene dine, og ha en riktig fin dag videre! 😊

Bra både på mobil og pc

Bra både på mobil og pc. God kunnskapsformidling.

Hei,

Godt å høre du syns plattformen vår fungerer like godt uavhengig om du sitter foran PC-en eller er på farten med mobilen.
Vi setter pris på at du trekker frem kunnskapsformidlingen vår - det å dele lærdom om markedet og investering er viktig for oss🩵

Ha en super uker videre!

Intuitiv og god webapplikasjon

Veldig god og intuitiv app og webapplikasjon. Svakheten med Nordnet er at det ofte er krøll ved endringer, aksjetildelinger, splittinger etc. Ved Kongsberg Martime demerger fikk man ikke solgt eller kjøpt på åpningsdagen uten å kontakte Nordnet via telefon. Denne type opplevelser sammen med ofte feil i visualisering gjennom grafer og faktiske fortjenester etc gjør at det trolig finnes mer stabile tjenester om man handler mye. Men for daglig kjøp og salg for småinvestorer er Nordnet super.

Hei,

Takk for din tilbakemelding og for at du drar frem at du synes plattformen vår er god og intuitiv for daglig handel.

Samtidig setter vi pris på at du deler de konkrete eksemplene på hvor det har sviktet. Vi forstår veldig godt at det er frustrerende når selskapsendringer skaper krøll. Slik skal det ideelt sett ikke være, uansett om man handler mye eller lite.

Det er nettopp slike hendelser vi ønsker å lære av, og vi har allerede gjort tiltak for at selskapshendelser og tildelinger skal bli håndtert smidigere fremover. Innspillet ditt er sendt videre til relevant avdeling, da god stabilitet under store markedshendelser er noe vi jobber målrettet med å forbedre.

Takk for at du hjelper oss med å bli bedre!

User interface

Brukervennlighet, ryddighet, god oversikt og enkel handel

Hei,

Tusen takk for den herlige oppsummeringen og fem fulle stjerner!
Det er kjempefint å høre at vi treffer blink hos deg.

Ha en riktig god uke og masse lykke til videre med handelen! 🚀

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Litt mye småplunder

Litt mye småplunder. Ellers greit.

Hei,

Takk for ærlig tilbakemelding.
Det er fint å høre at du generelt opplever plattformen som grei, men vi har selvfølgelig lyst til å fjerne det du beskriver som småplunder, slik at du får en best mulig opplevelse hos oss.

Hvis det er spesifikke ting eller feil du ofte støter på i appen eller på nettsiden, må du gjerne sende oss en melding via meldingstjenesten vår så vi kan undersøke det nærmere.

Takk for at du hjelper oss med å bli bedre, og ha en fin dag videre! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg synes det leveres et meget godt produkt…

jeg synes det leveres et meget godt produkt med enkel interface og generelt sett meget god informajon /kunnskap OM produktene.

Hei,

Vi ønsker å gjøre det enkelt for enhver å forstå markedet og investere, så dette er en tilbakemelding vi setter veldig pris på!

Takk for at du deler din opplevelse! 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gjør aksjer og fond gøy å følge med på

Gjør aksjer og fond gøy å følge med på! Gir inspirasjon til å lære og bli bedre. Har gode hjelpemidler.

Hei,

Takk for din tilbakemelding!
Det er motiverende for oss å lese at vi inspirerer deg til å lære mer og utvikle deg som investor – det er akkurat det vi brenner for!

Masse lykke til på reisen videre, vi heier på deg! 🚀

God kunde service

God kunde service, rimelig løsning. Jeg har hvert trofast kunde i mange år og er veldig fornøyd

5 de maio de 2026

Hei,

Takk for fem stjerner og ikke minst for at du har vært en trofast kunde hos oss gjennom mange år!
Vi blir glad for å lese at du er fornøyd med både kundeservicen og løsningene våre, og vi lover å fortsette å stå på for at du skal være like fornøyd i årene som kommer også.

Ha en riktig fin dag videre! 😊

Liker Nordnet veldig godt

Liker Nordnet veldig godt. Det er en oversiktlig platform slm dekker mine behov for å ha mine investeringer samlet.
Kundeservicen er veldig god og de svarer ganske raskt når spørsmålene dukker opp.
Anbefales til alle som vil starte med investeringer og ikke minst bruke aksjeskolen du finner på plattformen.
Lykke til med investeringen.

Takk for din tilbakemelding🩵

Det er utrolig hyggelig å høre at du er så fornøyd med både plattformen og kundeservicen vår! Ekstra stas er det at du trekker frem Aksjeskolen. Vi brenner virkelig for å dele kunnskap, så det at du anbefaler den videre til andre som vil i gang med investeringer, setter vi enormt stor pris på.

Masse lykke til med investeringene dine videre du også!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd med både utvikling av…

Veldig fornøyd med både utvikling av tjenestene og tilgang til funksjoner

Hei,

Vi jobber kontinuerlig med å rulle ut nye funksjoner og forbedringer, så det gir oss masse motivasjon til det videre arbeidet å høre at du er fornøyd.

Ha en super dag videre! 👍

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais