Nordnet har utviklet seg veldig mye fra 2016, da jeg ble kjent med plattformen. Masse handle muligheter, informative blogg innlegg. I startårene hørte jeg mye på pengepodden, det har jeg ikke hørt på... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Oversiktlig og et helt greit brukersnitt , lett å manøvrere i de forskjellige tjenester . Litt vanskelig å finne årsoppgavene i appen . Burde lagt lett tilgjengelig i innboks . Kanskje informere aksje... Ver mais
A empresa respondeu
Håndtering av dødsbo er Nordnet svært dårlige på. Jobben er enkel: å overføre alle fond til min konto. Alle andre har klart dette på noen dager. De har ikke klart å levere på noen av stegene... Ver mais
A empresa respondeu
Det er lett og finne fram og å gjøre handler. Men det er likevel noen forbedrinspotensialer. Det hadde vært flott med tilgang til noen av de største internasjonale børsene utenfor USA og EU. Det h... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviços de Investimentos
- Serviços Financeiros Alternativos
- Banco
- Corretor Financeiro
- Consultor Financeiro
- Serviço financeiro não-bancário
Escrito pela empresa
Litt morsommere sparing i aksjer og fond.
Informações de contato
Karl Johans Gate 16C, 0154, Oslo, Noruega
- nordnet.no
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det er en dekkende og god tjeneste for…
Det er en dekkende og god tjeneste for mitt behov.

Resposta da Nordnet
Enkel trygg og oversiktlig…
Enkel trygg og oversiktlig sparing/investering. Bra med motiverende premiering for spareavtale. Hva som ikke er full så bra er at transaksjoner mellom zerokonto og tilkoblet kredittkonto er realisjonsutløsende. For mange transaksjoner frem og tilbake så har du potensielt realisert 10 ganger mer en du har i portefølje. Det gir ingen mening. Zero burde ikke føre til realisasjon før du har tatt ut netto mer enn du har satt inn.

Alt for høye avgifter
Alt for høye avgifter. Kurtasjen er høy men akseptabel. Problemet er at i tillegg kommer valutavekslingsgebyr på 0,5% tur-retur - det er kriminelt! De nekter å tilby valutakonto på IKZ for normale brukere. Trenger sårt et alternativ som ikke spiser opp avkastningen i avgifter.

Resposta da Nordnet
Flott og oversiktlig handelsplattform…
Flott og oversiktlig handelsplattform for oss hobbyinvestorer.

Resposta da Nordnet
Har blitt mye bedre de siste årene og…
Har blitt mye bedre de siste årene og det har kommet mange nye funksjoner og verktøy. Kan være vanskelig å logge seg på når det er store bevegelser i markedet og det er stor trykk.

Resposta da Nordnet
Enkel i bruk og informativ.
Enkel, lett å sette opp egne lister, som jeg selv vil. Oversiktelig. Fin pålogging og god app.

Jeg liker Nordnet
Jeg liker Nordnet. Tillitsvekkende plattform på alle måter og gode priser

Resposta da Nordnet
Nordnet ga meg lysten til å spare
Nordnet ga meg lysten til å spare, når det blir så enkelt og gøy. Tommel opp

Resposta da Nordnet
best i norge+modere med regelmesige nye…
best i norge+modere med regelmesige nye opptateringer

Resposta da Nordnet
Bra användargränssnitt och nice app
Bra användargränssnitt och nice app. Det enda negativa är väl att det tar lång tid att köpa och sälja fonder, vilket borde kunna gå betydligt snabbare än 4-5 dagar.

Resposta da Nordnet
Jeg har i flere uker ventet på en enkel…
Jeg har i flere uker ventet på en enkel overførsel av aksjer ut fra min bedriftskonto i Nordnet. Til tross for skriftlig skjemahåndtering og etter dette gjentatte purringer på telefon, får jeg bare beskjed om at det er stor kø. Unnskyld men er vi i 1950? Virker som at de bare blåser lang vei i sine kunder, helt umulig å drive business med Nordnet som partner når ting går laaaaaangsomt. Det store spenningsmomentet nå er vel om jeg omsider mottar mine aksjer??? Styr unna

Rask og god kundeservice
Rask og god kundeservice. Nordnettappen er også veldig lett og fin å bruke, både for profesjonelle og amatør investorer. Det eneste jeg synes mangler er at enkelte funksjoner ikke er tydelig kommunikisert.
F.eks:
1: Minstekurtasje, jeg hadde handlet ganske mange aksjer før jeg ble klar over at denne funksjonen eksisterte og jeg fant den ved en ren tilfeldighet.
2: kurtasjetilegget blir trukket dagen etter en handel.

Resposta da Nordnet
Nordnet legger uautoriserte salgsordrer på pensjonskontoen din – igjen
Jeg har allerede klagd på Nordnet tidligere for å ha lagt inn en uautorisert salgsordre på pensjonskontoen min uten å varsle meg. Man skulle tro det var en engangsgreie. Det var det ikke.
Ny dag, ny uautorisert ordre – denne gangen på nesten 15 000 kroner. Igjen ingen SMS. Ingen e-post. Ingen push-varsel. Oppdaget ved ren tilfeldighet, akkurat som sist.
Dette er en pensjonskonto. Ikke en brukskonto folk logger inn på hver dag. Det er penger som er ment å være trygge, og som tusenvis av nordmenn ikke følger med på daglig – fordi de stoler på at ingen rører dem uten grunn. Nordnet misbruker den tilliten, gang etter gang.
Kundeservicen jeg snakket med denne gangen var i det minste interessert i jobben sin – men det hjelper lite når selve systemet er fundamentalt ødelagt.
Hvis du vurderer å ha pensjonssparing hos Nordnet: ikke gjør det. Se heller på Kron, Storebrand eller KLP – aktører som faktisk behandler pensjonspengene dine som om de tilhører deg.
Dette er hinsides, og jeg er ikke ferdig med å varsle folk.
Rask og profesjonell veiledning
Rask og profesjonell veiledning. God kompetanse på kunderådgiver

Resposta da Nordnet
Nordnet har sannsynligvis de beste løsningene for norske privatkunder
Nordnet har sannsynligvis de beste løsningene tilgjengelig for norske privatkunder med et bredt utvalg av tilgjengelige markeder, en bra sammensetting av egne fond, utmerket kundeservice og velfungerende plattform både via app og nett

Fullstendig uakseptabel behandling – Nordnet undergraver tillit
Jeg representerer et dødsbo og har skiftefullmakt signert av alle medarvinger med BankID. Dette ble først akseptert uten spørsmål, og pengene kunne enkelt overføres fra IKZ til bank. Kanskje ikke så rart, man bør vel forvente at finansinstitusjoner godtar BankID anno 2026.
Men da vi skulle avslutte ASK etter avdøde, ble de samme fullmaktene som først var godtatt plutselig avvist. Nordnet kunne pluteselig ikke gjøre noe uten kopier av pass / ID – noe som er både gammeldags og unødvendig, og som tydelig viser at selskapet ikke anerkjenner BankID konsekvent slik andre finansinstitusjoner gjør.
Enten har Nordnet gjort en alvorlig feil ved ikke å be om passkopier før de begynte å gi ut opplysninger og overføre penger fra IKZ, eller så praktiserer de en inkonsekvent og umoderne praksis som gjelder for ASK, men ikke for IKZ. Jeg vet ikke hva som er verst. Uansett skaper dette stor usikkerhet: vi kan ikke stole på at digitale fullmakter aksepteres, selv når alt tidligere har blitt godkjent.
Dette er en unødvendig byrde for kunder, spesielt i vanskelige situasjoner som dødsbo, og viser at Nordnet ikke tar ansvar for en ryddig, konsekvent og profesjonell håndtering av kunders midler.
Gjør dine etterlatte en stor tjeneste: velg en mer moderne megler eller bank som faktisk anerkjenner digitale fullmakter og som opptrer ryddig og profesjonelt i slike situasjoner.
"Oppdatering 13.3.2026"
Jeg ringte Nordnet slik de oppfordrer til i sitt svar nedenfor. De kunne ikke gi noe klart svar på telefonen, og måtte “undersøke saken nærmere”. Etterpå kom det en skriftlig melding i nettbanken som i bunn og grunn sier det samme som deres opprinnelige svar: de har andre krav for ASK-konto enn IKZ-konto og står på sitt. Så vidt jeg vet er dette kravet noe Nordnet selv har funnet på, og som de er helt alene om å ha og håndheve.
Jeg kan også opplyse at jeg nettopp avsluttet en annen ASK-konto som avdøde hadde hos en bank som heter "Nordea". Der gikk alt som en drøm – heldigitalt, uten passkopier eller dokumentasjon utover skiftefullmaktene som var signert med BankID.
Tenk deg godt om før du velger Nordnet. Skulle noe skje deg, så sitter dine etterlatte igjen med en vanskelig kundeservice midt i en situasjon som er vanskelig fra før. Og imens de må streve med Nordnets kundeservice, så risikerer de at verdien på porteføljen synker.

Resposta da Nordnet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.