Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuldstændig fantastisk sted til yoga retreat. Smukke rammer, fantastisk mad og det absolut sødeste værtspar, der gjorde alt for at vores ophold skulle bliver den bedste oplevelse - og det blev det.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Skøn beliggenhed i rolige omgivelser. Rene og pæne værelser med udsigt til naturen. Søde og rare ejere af Nystedet. 15 min. I bil til hyggelige Præstø.

Detalhes da empresa

1. Hospedagem
  2. Pousada
  3. Centro de recuperação

Escrito pela empresa

Tid til fordybelse • udvikling • kreativitet Smuk og intim atmosfære i naturskønne omgivelser ved Præstø Fjord. På NYSTEDET ønsker vi at skabe den perfekte ramme for overnatninger i bed & breakfast, retreats, workshops, møder eller samvær med familie og venner.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuldstændig fantastisk sted til yoga…

Jeg kommer helt sikkert igen :-)

26 de abril de 2026

Resposta da Nystedet

Tusind tak for de fine ord. Vi glæder os til du kommer igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et rigtig dejlig og nyrenoveret Bed and…

Et rigtig dejlig og nyrenoveret Bed and Breakfast med lækkert fælles bad og køkken/alrum. Dejlige værelser. Superskønt indrettet og flot beliggende i skønne fredelige omgivelser tæt på skoven. Vi har holdt et yogaretreat om lørdagen i den dejlige yogasal på 1. salen og har nydt Lailas dejlige mad.
Vejret var perfekt, så vi har nydt vores pauser på terrassen og i haven. Af hjertet tak og de varmeste anbefalinger til stedet og til Laila.

3 de maio de 2026

Resposta da Nystedet

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼 Du er altid velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønne rammer til vores yogaretreat

Smukt og stillækkert sted til yogaretreat med fine, personlige detaljer både på værelserne og i fællesstuen - og ikke mindst en fantastisk yogasal med perfekt akustik og masser af lys. Laila lavede lækker mad og man følte sig meget velkommen, fordi hun og hendes mand Morten var så afslappede, servicemindede og bare hyggelige at være omkring. Vi kommer igen💚

24 de abril de 2026

Resposta da Nystedet

Tusind tak for de fine ord. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Hyggeligst yoga sted

Det er det skønneste sted til både sociale arrangementer og Yoga. Sødeste mennesker der har stedet og mad og indretning er på højeste niveau. Jeg glæder mig til at komme igen.

20 de abril de 2026

Resposta da Nystedet

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sted midt i naturen

Fantastisk sted og så lige i “hønsehuset”
Dejlig natur og super tæt på Bosei
Nybagte boller til morgen kaffen - fantastik
Dette sted skal opleves hvis man mangler en B&B omkring Præstø

7 de dezembro de 2025

Resposta da Nystedet

Tusind tak for den fine anmeldelse. I er altid velkomne igen.

Et magisk spot

Lige der - lige midt i naturen - ligger det dejligste B&B/retreat. Helt tæt på skov, råvildt og rovfugle. Stedet er fantastisk smagfuldt indrettet, og det er svært ikke at føle sig godt forkælet af det utroligt opmærksomme værtspar.
Større gæstfrihed og smukkere rammer får man ikke. Vi tøver ikke med at give vores allerbedste anbefalinger.

28 de novembro de 2025

Resposta da Nystedet

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen - måske allerede til foråret, når naturen vågner, og I vil kunne nyde en kop kaffe i den spirende have?

Beautiful stay!

We stayed in the new room “elmen” at nystedet. It was so cosy and the host Laila and her husband were so nice. Everything was super neat and clean and instantly felt like home. In the area is a very nice harbour where you can eat with a beautiful view over the lake, but you can also eat in their beautiful garden. When we go to Denmark again, we will defenitely go back to nystedet b&b! Thank you so much for the nice stay!

Greetings from Niels en Minouk

22 de agosto de 2025

Resposta da Nystedet

Thank you so much! We enjoyed having you here, and you are alway welcome back!
Best regards
Laila - Nystedet

Jeg er glad❤️

Jeg er glad❤️
Har haft fornøjelsen at bo hos Lajla og Morten på
deres fantastiske sted Nystedet.
Skønne omgivelser og nære til Præstø.
Jeg er fan,kommer igen og igen.
Tak for denne gang🙏🏼🙏🏼🌸

30 de maio de 2025

Resposta da Nystedet

Hvor dejligt at høre, og vi glæder os til se dig på Nystedet igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Unikt sted i høj kvalitet.

Fantastisk sted. Tip Top moderniseret sted der er indrettet så det skaber en helt afslappet atmosfære. Dejligt tilbagetrukket, men stadig tæt på eks. Præstø, som byder på vand og natur. Et besøg værd og yderst behagelig vært. I øvrigt også gode fællesrum der er velegnede til lidt større arrangementer eller fester.

23 de maio de 2025

Resposta da Nystedet

Tusind tak. Det vil glæde os at se jer på Nystedet igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige haft et ophold på…

Jeg har lige haft et ophold på Nystedet. Virkelig en
dejlig oplevelse. Flot sted i dejlige omgivelser, og skønt værtspar. Får mine bedste anbefalinger.😊

13 de novembro de 2024

Resposta da Nystedet

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Du er altid velkommen en anden gang 😊

Fantastisk dejligt sted

Fantastisk dejligt sted. Man føler sig meget hjemme og sengene er meget behagelige. Søde værter og gode måltider i smukke omgivelser.

16 de outubro de 2024

Tusind tak!

Fantastisk tur

Vi var 5 mennesker afsted, som skulle bruge overnatning for et par dage.

Super søde værter og absurd flot område!

Helt klart anbefalings værdigt!

16 de outubro de 2024

Resposta da Nystedet

Tusind tak for anbefalingen!

Dejligste B&B jeg har prøvet

Nystedet er et hyggeligt og meget smukt indrettet b&b. Morgenmaden var helt i top, med hjemmelavede boller og frugt fra egen have. Vi havde et hyggeligt lille værelse med en dør ud til haven. Vi kunne bruge fællesrum og udearealerne, og vi følte os meget hjemme. Laila og hendes mand er utrolig søde og vi kunne sagtens forestille os at komme igen.

7 de setembro de 2024

Resposta da Nystedet

Tusind tak for den fine anmeldelse. I er meget velkomne igen.

Fantastisk sted

Fantastisk sted, i super hyggelig natur, med dejlige værelser og flot køkken og bad. Virkelig et besøg værd.

28 de agosto de 2024

Resposta da Nystedet

Tusind tak for den flotte anmeldelse og tak for besøget. Det var dejligt at have besøg af jer. Du/I er altid meget velkomne på Nystedet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Beliggenheden

Skøn beliggenhed i rolige omgivelser.

23 de agosto de 2024

Tak for de pæne ord.
Vi regner nu kun med 5 min. i bil og ca. 20 minutters gang til Præstø;) Der er 2,5 km til Præstø havn.
Det var dejligt at have jer her, og I er meget velkomne igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We had a lovely stay at this beautiful location

We had a lovely stay at this beautiful location. There are 4 bedrooms, a shared bathroom and a very spacious and well-equipped kitchen, also shared. And there is a beautiful space for yoga or workshops on the first floor. The hosts Laila and Morten renovated the space with a great eye for detail and they are caring and readily available for questions or help. The forest is just behind the house, and the sea and beautiful Praesto is at 5 minutes driving distance. I definitely recommend this place for a retreat or a group of friends who want to spend time together, or even as an airbnb.

19 de julho de 2024

Resposta da Nystedet

Thank you so much for your fine recommendation. Looking forward to welcoming you another time.

Skønneste sted

Vi har lige tilbragt en skøn weekend på "Nystedet". Bed and Breakfast stedet ligger i utrolig skønne omgivelser. Tæt på skov og ikke langt fra bademuligheder. Værtsparret var utrolig søde og meget imødekommende, og værelset vi boede på var lækkert og indbydende. Vi kan give "Nystedet" den varmeste anbefaling.

20 de julho de 2024

Resposta da Nystedet

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi håber vi kan byde jer velkommen igen en anden gang.

Lad os rejse væk samme…

Nu er det tredje gang jeg besøger Nystedet og jeg er vild med stedet.

Der er en fantastisk atmosfære af personlighed, ro og hygge.

Indretningen er lige min smag - enkel, stilfuld og mega hyggelig.

Tak til værtsparret Morten og Laila både for den super lækker mad og de god snakke.

21 de julho de 2024

Resposta da Nystedet

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tag afsted - så hyggeligt og smukt sted!

Jeg er vild med Nystedet.

Vi havde en dejlig overnatning. Stedet er smukt indrettet og virkelig hyggeligt. Værelserne er nyrestaurerede, hyggelige og rummelige. Alt er rent og fint.

Laila og Morten er dejlige værter, som gjorde opholdet så dejligt.

Tag afsted - det kommer du ikke til at fortryde.

13 de junho de 2024

Resposta da Nystedet

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi glæder os til at se dig igen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais