Banner for Safe Bag

1. Aeroporto
  2. Aeroporto Internacional

Sobre Safe Bag

Safe Bag

World leader in baggage protection

Trusted by travellers worldwide since 1997
About Us

Safe Bag has been the world leader in airport luggage protection services since 1997, offering passengers a comprehensive range of professional baggage services designed to ensure safety and peace of mind while traveling.

The protective film we use to wrap luggage is specifically designed to provide the highest level of protection while remaining environmentally responsible, as it is 100% recyclable.

Wrapping & Tracking Service

Our exclusive tracking service is included with every wrap. If your luggage is lost, we guarantee its return within just 48 hours.

Basic wrapping

Ultra-resistant 100% recyclable film. Full reimbursement in case of damage.

Lost luggage concierge

Exclusive tracker included. Bag not returned within 48h? We cover you.

TravelGoods

Locks, straps, suitcases, adapters, neck pillows and more — top brands.

Weighing service

24/7 scales near our kiosks. Updated airline weight limits, every day.

24/7 Customer Care

Our Customer Care team is available around the clock, every day of the year, in 6 languages — providing full assistance and information regarding your luggage.

24/7 Always available
6 Languages
48h Return guarantee
Delay Compensation

In case of delayed delivery, we provide compensation for your inconvenience:

€100 / day From the third day of delay
€1,000 Maximum total compensation per incident
TravelGoods & More

Safe Bag specialists stay up to date daily on the maximum weight limits of major airlines, ensuring customers receive accurate information. Our scales operate 24/7 near our kiosks.

• Security accessories — locks, straps, bags, suitcases in various sizes
  • Comfort accessories — travel adapters, neck pillows and more
  • Wrapping services for oversized and special luggage
  • Professional luggage weighing service, available 24/7

Visit our website

www.safe-bag.com

𝐒𝐚𝐟𝐞 𝐁𝐚𝐠: 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐳𝐢𝐨𝐧𝐞 𝐜𝐡𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐠𝐧𝐚 𝐨𝐠𝐧𝐢 𝐯𝐢𝐚𝐠𝐠𝐢𝐨

𝐋𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐳𝐢𝐨𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐢𝐳𝐢𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐝𝐞𝐥 𝐝𝐞𝐜𝐨𝐥𝐥𝐨
Da oltre 25 anni 𝐒𝐚𝐟𝐞 𝐁𝐚𝐠 è il punto di riferimento per la protezione del bagaglio negli aeroporti di tutto il mondo. Il nostro servizio professionale di avvolgimento offre una protezione aggiuntiva durante le diverse fasi del viaggio, contribuendo a preservare il bagaglio da graffi, sporco, umidità e aperture accidentali. Perché un viaggio più sereno inizia ancora prima della partenza.

4,8

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

286 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Muito simpatica e atenciosa o servizo e…

Muito simpatica e atenciosa o servizo e personale a Taiza

21 de junho de 2026

Olá Thais,
agradecemos muito pela sua avaliação tão positiva. É uma satisfação saber que a Taiza a atendeu com simpatia e atenção, tornando a sua experiência mais agradável. O reconhecimento ao trabalho da nossa equipa é muito importante para nós e será partilhado com ela com grande satisfação. Esperamos voltar a recebê-la numa próxima viagem.

Customer Care Safe Bag.

Ótimo

Ótima. Um Excel atendimento

11 de outubro de 2025

Estimada Sandra,
le agradecemos por su reseña y por destacar la excelencia de nuestro servicio. Nos alegra saber que su experiencia fue tan positiva y que recibió una atención de calidad. Su reconocimiento nos impulsa a seguir trabajando con compromiso y dedicación. Esperamos volver a verle pronto.

Cordiales saludos.

Ótimo atendimento

Ótimo atendimento e de boa qualidade

28 de setembro de 2025

Estimado Nicolau,
le agradecemos por su reseña y nos alegra saber que valoró la calidad y la atención de nuestro servicio. Su satisfacción es muy importante para nosotros. Esperamos volver a atenderle pronto.

Atentamente.

Ótima e cordialidade

Rápido atendimento e cordialidade

12 de abril de 2025

Caro Luiz,
agradecemos pelo seu comentário! Ficamos felizes em saber que recebeu um atendimento rápido e cordial — esse é exatamente o padrão de serviço que buscamos oferecer todos os dias. Esperamos ter o prazer de atendê-lo novamente em breve.

Cordiali saluti.

Kenneth mxp

Kenneth mxp
Muito educado e atencioso

9 de abril de 2025

Estimado Ginny,
gracias por su amable comentario. Nos alegra saber que nuestro personal fue cortés y atento. Lo esperamos nuevamente en Safe Bag.

Atentamente.
Customer Care Safe Bag

Exibir avaliações em todos os idiomas. (533 avaliações)