Simpel Sourdough 'Simpel Surdej' Avaliações 277

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget god service undset om jeg har bestil online eller været i butikken. Når jeg har spurt til hjælp, med henhold til surdejsbagning, har jeg altid fået et hjælp. God butik - rigtig g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min surdej kom hurtigt frem, den var pakket forsvarligt, så alt var intakt. Der var godt liv i surdejen, som var klar til bagning efter en enkelt fodring. Den medfølgende vejledning dækkede kun første... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi havde taget turen fra henholdsvis Århus og Holstebro og mødtes i Viborg for at besøge simpel surdej. Vi kom en lørdag kl 13.30. Vi kom til et fuldstændigt tom bageri. 2 rugbrød tilbage. Vi beslutte... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos para Panificação

Escrito pela empresa

Simpel Sourdough is driven by the passionate sourdough bakers, AnneSofie and Peter. Located at Fischers Plads in Viborg, Denmark, Simpel Sourdough is both a café and bakery. In addition to their delectable offerings, Simpel Sourdough also offers courses, including online options. The webshop is personally run by the owners themselves, and their tools are locally produced. The majority of their core products are handmade by the skilled craftsman, Jan. Since 2019, Simpel Sourdough has been helping both Danes and English speakers master the art of baking sourdough bread. It all began on YouTube with the channel "Simpel Surdej" and later "Simpel Sourdough." These channels still exist, offering a wealth of exciting learning and fun videos.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bread Peel is disappointing

Hi, guys!
Delivery wise everything is great! I appreciate you reusing pizza box really

As for the product. Gloves are excellent 👌🏻 Nothing to say here.
Bread lame came in different color, but it does not affect its function. So overall – good product, like it.
As for the peel…I am really disappointed in the quality. It is not properly polished, so there are small sharp pieces of wood sticking out of it. It is not pleasant and rather dangerous. It was getting worse either

8 de março de 2023

Fantastisk webshop og bager

Jeg har intet dårligt at sige om Simpel Surdej. Rigtig fine produkter i god kvalitet (elsker de dansk producerede produkter). Hurtig forsendelse. Lækkert mel. Og så skal man gøre sig selv den tjeneste at tjekke Peters YouTube kanal ud ved samme navn.

26 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alt for dyr fragt

Ville bestille noget mel (omkring 14 kg) men droppede det, da fragten ville koste 200 kr... Man kan tilsyneladende ikke opnå fri fragt heller, men det er ikke til at vide, for deres fragtpriser står ikke på hjemmesiden.

22 de abril de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Jonas,
Sikke bedrøveligt at du har haft SÅ dårlig en oplevelse på vores webshop og at det måtte udløse en enkelt stjerne. Hvis du kigger under shipping information vil du finde det du søger med helt småt. Det passer ærligtalt ikke med 200kr hvis du da prøver at bestille her til Danmark. Men du har helt ret hvis man prøver at bestille en så tung pakke til udlandet, så er fragten dyr.

Vi er en lille online butik som vi selv driver og kan derfor ikke matche at sende vores varer afsted uden omkostninger indlands og udlands.
MEN - vi kan noget der er næsten lige så godt og det er -10% rabat på hver ordre ved at være signet up som medlem på siden og det er oftest bedre.

Heldigvis er der mange andre gode steder at handle den samme mel og det er ingen hemmelighed at vi brillerer på bageudstyr :-)

Vi ønsker dig en fortrinlig dag og takker for din feedback. Vi må jo bare prøve at gøre det endnu bedre så

Kvalitetsmel !!

30 de março de 2023

Resposta da Simpel Sourdough 'Simpel Surdej'

Mange tak Frank. Det er nemlig virkelig fantastisk mel!

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Overraskelse i pakken med personlig hilsen - surdej klar til at blive fodret. Meget tilfreds.

12 de abril de 2023

Dejligt Susanne :-) Tak for din feedback. God dag

Tip top

Lækre produkter, fin service og forsendelse.

11 de abril de 2023

Resposta da Simpel Sourdough 'Simpel Surdej'

Tusind tak for feedback Niels! :-)

Super kvalitet

Hurtig levering. Super gode hævekurve, som er meget bedre end de traditionelle pilekurve. 👍😊

25 de março de 2023

Resposta da Simpel Sourdough 'Simpel Surdej'

Det er dejligt når posten er hurtig. Kan du have en skøn dag og tak for anmeldelsen!

Fremragende bagværk og produkter

Ikke blot er Simpel Surdej nogle af de dygtigste bagere i Danmark - de er også enormt gavmilde til at dele ud af deres store viden om alt fra brød til deres øvrige produkter. Jeg bruger flittigt dejskærer og -snitter og ikke mindst opskrifter fra online masterclass. Sidstnævnte er meget anbefalelsesværdigt, men dog ikke så meget som de fysiske kurser i Viborg, som jeg varmt vil anbefale til alle surdejsbagere på alle niveauer.

P.S. Du går glip af noget, hvis du ikke prøver deres kardemommesnegl. Klart en køretur til Viborg værd!

3 de abril de 2023
Avaliação não solicitada

Tusind tak Mathias - Your the man :-D

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais