Sparkøb Avaliações 37

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har været meget glad for deres produkter og har bestilt ved dem flere gange med stor tilfredshed. Dog ved den sidste bestilling manglede der varer som jeg blev faktureret for. Har prøvet adskillige... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte okt 12 2020, Modtager min pakke et par dage efter bestilling hurtig behandling, konstatere værktøjet er brugt og muligvis solgt før. Kontakter og får hurtig dialog og vi blir enige om kompens... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med Sparkøb.dk!

Jeg havde en fremragende oplevelse med at handle hos Sparkøb.dk. Fra start til slut var servicen helt i top. Hjemmesiden er let at navigere, og det var nemt at finde de produkter, jeg ledte efter.Bestillingsprocessen var hurtig og enkel, og jeg blev løbende opdateret om status på min ordre. Leveringen var overraskende hurtig, og mine varer ankom i perfekt stand.Kundeservicen er også værd at fremhæve. Da jeg havde et spørgsmål om et af produkterne, fik jeg hurtigt og venligt svar fra en medarbejder, som var yderst hjælpsom og professionel.Jeg kan varmt anbefale Sparkøb.dk til alle, der ønsker en problemfri og behagelig shoppingoplevelse. Jeg vil helt sikkert handle her igen!

29 de maio de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har generelt været meget glad for deres produkter

Dog ved den sidste bestilling manglede der varer som jeg blev faktureret for. Har prøvet adskillige gange at få kontakt til dem.
En af gangene sendte de mail hvor de beklagede den manglende varer og at de efterfølgende ville sende dem. Der er stadig intet sket, så tilliden til virksomheden hænger desværre i en tynd tråd.

28 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer laaang VÆK fra dette firma

Hold jer laaang VÆK fra dette firma, de skrver det er lagervarer, men tager ca.14 dage før det kommer og kun halvdelen af det bestilte, men de trækker hele beløbet. så nå man endelig ringer så skal ringe op 5 gange inden de tager telefonen og siger det er en fejl at de har hævet beløbet. meget useriøs firma så hold jeg langt væk fra dem. Der findes mange andre mere seriøse firmaer derude.

17 de maio de 2024

Fantastisk oplevelse hos Sparkøb.dk

Fantastisk oplevelse hos Sparkøb.dk

Jeg er virkelig imponeret over min seneste oplevelse med Sparkøb.dk!
Bestillingsprocessen var enkel og problemfri, og jeg blev positivt overrasket over den hurtige leveringstid. Mine varer ankom i perfekt stand, og kvaliteten var fremragende. Det er tydeligt, at Sparkøb.dk sætter en ære i at tilbyde produkter af høj kvalitet til deres kunder.

Jeg havde et spørgsmål angående min ordre, og det blev hurtigt og professionelt besvaret af deres venlige team.

Hvis du leder efter en pålidelig onlinebutik med fantastisk service og kvalitetsprodukter, kan jeg varmt anbefale Sparkøb.dk!

1 de março de 2024

forkert vare

fik hurtigt min vare, det var den forkerte og varen var pakket ud af sin indpakning da den papkasse man pakkede i kun kunne indeholde varen hvis den var pakket ud. (god julegave)
Varen på hjemmesiden havde de slet ikke, så de sendte en anden.

19 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De tager telefonen hod Sparkøb!

Købte sort filler spray (en sjælden vare på markedet) Som nogle af de få havde Sparkøb et 1. klasses produkter i netop den efterspurgte kvalitet og farve; til og med til en fornuftig pris - Da der kunne være lidt tvivl om det bestilte produkt, blev jeg, på telefonen, kontaktet af personalet, alt for at sikre at jeg modtog den helt rigtige vare - Tak til personalet for denne omsorg! - Jeg handler igen...

2 de agosto de 2023

Perfekt oplevelse

De tager telefonen, er flinke at snakke med, har dét på lager, som de skriver, kommunikerer godt efter ordre, og leverer hurtigt.
Bestilte en større ordre og fik det hele to dage efter i forventet kvalitet.

27 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og klasse service

Enorm hurtig levering, og jeg fik præcis hvad jeg bestilte.
Det er klart ikke min sidste bestilling herfra.
Super god og professionel service , og fedt ikke at skulle vente 100 år på sin levering.
Klart en anbefaling.

23 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte monteringsværktøj til…

Jeg købte monteringsværktøj til drivakselmanchet.

Modtager min pakke et par dage efter bestilling, jeg konstatere værktøjet er brugt og muligvis solgt før værktøjet er smurt ind i olie. Jeg kontakter sparkøb ringer til dem og skriver til dem igen og igen Uden held.

4 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en kasse maling kopper til min…

Bestilte en kasse maling kopper til min Devilbiss sprøjte så jeg kan køre på PPS system, den adaptor der kunne tilkøbes passer ikke til sprøjten det har jeg pænt skrevet til dem men ingen reaktion overhovedet så svarede jeg ja til at blive ringet op, der skete heller ikke noget, de virker til at være totalt ligeglade med deres kunder

13 de outubro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais