Sygeforsikringen "danmark" Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Været medlem af Danmark i mange år og haft udvidet operationsdækning nogle år. Nu fået udført en operation som er tilskudsberettiget. Forhåndsgodkendelsen var nem og hurtig, blot nogle få konkre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kort telefonisk ventetid, og altid venlig betjening, når jeg ringer ind for at få mine refusioner udbetalt. Jeg har ikke mitid, og kan derfor ikke selv sætte refusionen i gang. Min oplevelse er fra i... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Er fuldt ud tilfreds og har været medlem i over 40 år , og mine børn er født ind i systemet. De 3 stjerner skyldes, at I stadig ikke kan finde ud af at tilbyde månedlig betaling. Lad nu vær' at svar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positiv oplevelse! I forbindelse med øjenoperation kommer jeg efter 4 måneder i tanke om at ansøge danmark om tilskud. Jeg retter forespørgsel, hvor jeg får svar dagen efter om at fremsende relevante... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Plano de Saúde
  2. também em
  3. Corretora de seguros

Escrito pela empresa

På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 72% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

161 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Pengene værd!

Rigtig god sygeforsikring, der dækker eller giver tilskud til en masse! God hjælp og vejledning over telefonen. Dejligt med mulighed for udbetaling, når det passer via hjemmesiden. Hurtig respons herpå.

10 de setembro de 2026

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Tia. Tak for din positive anmeldelse. Og ja, der er over 350 forskellige tilskud at vælge imellem og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe. Husk at du altid kan vælge din frekvens for udbetaling af tilskud på selvbetjeningen. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

God ekstra forsikring

God ekstra forsikring, jævnligt interessante Informationer, pris/ydelses forholdet er ok.

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Hej Flemming. Tak for din anmeldelse og for ordene om vores information til jer medlemmer og om forholdet mellem pris og tilskud. Det værdsætter vi. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

'danmarks' bedste forsikring!

Aldrig diskussioner om dækning eller ej. Rige muligheder for egen indflydelse på indplacering i grupperne, så man har også direkte mulighed for indflydelse af egen præmieindbetaling.
Tryk udbetal nårsomhelst, og dine penge spurter ind på din bankkonto.
Inden mine 4 børn blev fødselsanmeldt til kirkekontoret, var de indskrevet som medlemmer af 'danmark'. Det har de aldrig fortrudt.

8 de setembro de 2026

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære René. Tak for din flotte anmeldelse, og du har jo fuldstændig styr på, hvordan det fungerer at være medlem - at du selv vælger gruppe, at tilskud kommer automatisk, og med det interval, du selv ønsker. Desuden at det er en rigtig god ide at melde sine børn ind - ganske gratis. Godt at høre, at hele familien er medlem. Tak for det. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det køre lige efter en snor

Jeg har været medlem lige så længe jeg kan huske.
Det er jeg virkelig glad for, der har aldrig været nogen problemer, og i vores digitale tid er den blevet endnu nemmere.
Godt vi har Danmark

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Henrik Stig. Mange tak for de pæne ord. De er værdsat. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været medlem i 60 år og har…

Jeg har været medlem i 60 år og har haft glæde af diverse meddelelser om mange ting, så det nye tiltag læser jeg med glæde.

6 de setembro de 2026

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Gitte. Mange tak for din anmeldelse og for at være medlem i mange år. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Du får altid penge tilbage til tiden.e bedste anmeldelser herfra

Mine bedste anmeldelser herfra. Jeg er glad for mit abonnement, som giver rigtig gode tilskud både til tænder og medicin. Tak.
Mvh Susan Arentzen

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Susanne. Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var heldig at mælde mig ind

Jeg var heldig at mælde mig ind da jeg ikke viste hvad livet bringer når man er 20 år men ny 79 år

4 de setembro de 2026

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Mogens. Mange tak for din anmeldelse, og godt du fik meldt dig ind i tide. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Får mange informationer om tilskud og…

Får mange informationer om tilskud og sygdom. Er rigtig glad for deres meget nemme hjemmeside, hvor man kan se alt hvad man har brug for, tidligere udbetalinger og hvad man har til gode osv. Pengene kommer altid hurtigt og man får som regel næsten 50% udbetalt af medicin og tandlægebehandlinger. Kan anbefales.

3 de setembro de 2026

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Erik. Mange tak for din grundige anmeldelse og anbefaling. Det værdsætter vi meget. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg har været medlem i over 40 år det har givet trykhed når familien har haft brug for medicin

det er en sikkerhed ved sygdom samt at tandlæge besøg ikke væltede min hverdag. ja i det hele taget en økonomisk sikkerhed i mit liv

3 de setembro de 2026

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Alice. Tak for din anmeldelse. Den er værdsat, og det glæder os, at dit medlemskab har skabt tryghed og hjulpet dig økonomisk. Det er hele meningen. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste forsikring vi har

Den bedste forsikring vi har, kører nemt og enkelt med 2 udbetalinger om året

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Elinor. Tusind tak for de pæne ord. Husk at I altid kan ændre interval for udbetaling af tilskud, hvis I ønsker det. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medlemskab af "danmark" er god…

Medlemskab af "danmark" er god investering.
Har været medlem en menneskealder!
"danmark" er til at stole på.
Aldrig problemer med indrapporteringer og udbetalinger.

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Tak for den flotte anmeldelse og for anerkendelsen. Det er meget værdsat. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor hjælp igennem rigtig mange år.

Jeg har været medlem i rigtig mange år. Ingen kender de veje vi kommer til at gå. Det har altid været nemt at læse informationer og gå til siden med udbetaling af sine tilskud. Fik epilepsi som 40 årig og nu som 74 igang med tænder. Kan kun give min bedste anbefaling.

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Annie. Mange tak for din fine anmeldelse og det er godt at se, at du har haft gavn af medlemskabet gennem årene. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nærmest altid været medlem af…

Jeg har nærmest altid været medlem af Sygeforsikring Danmark, som støtter økonomisk på mange af de udfordringer man kan opleve.
Tandlæge regningen, fysioterapeut, briller mv. Men også deres blad har virkelig mange interessante emner.

Glæder mig til at læse jeres seneste blad, som netop er kommet, ligesom artiklerne i Nyt og Sundt, hvor man kan få svar på mange spørgsmål .

Så stor ros herfra

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Pia. Mange tak for din positive anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Det er vi også for, at du har været medlem i så mange år og har god gavn af at være det. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det tjener sig næsten altid ind

Har været medlem i mange år uden problemer. Og det tjener sig selv hjem hvert år

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Ann-Dorthe. Tak for de pæne ord, og dejligt at medlemskabet giver dig værdi. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste beslutning nogensinde.

At blive medlem af sygeforsikringen Danmark er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget og jeg kan kun anbefale mine medmennesker, at gøre det samme. Jeg har været medlem i 20 år og har aldrig fortrudt det et sekund. Specielt når man kommer op i alderen viser Danmark sin værdi, der er aldrig problemer med at få udbetalinger og man bestemmer selv med hvilket interval. Mit medlemsskab er hver en krone værd.

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Erling. Mange tak for din grundige og positive anmeldelse. Den værdsætter vi virkelig meget. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Fungerer bare

Har været medlem hele mit liv og har aldrig haft nogen problemer med dem. Reelt, effektivt, velfungerende, korrekt.

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Jesper. Tak for de 4 flotte ord, for de fem stjerner og for at du har været medlem længe. Vi værdsætter det hele. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Danmark er medlemsejet og det er en…

Danmark er medlemsejet og det er en kæmpe fordel i samfundet som sådan. Forsikringen fungerer fremragende med gennemsigtighed og udbetalinger der kommer som forventet. God kommunikation og information via medlemsbladet bl.a

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Kære Mette. Mange tak for de pæne ord om "danmark"s rolle og indsatser for medlemmerne. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste forsikring for børn og…

Den bedste forsikring for børn og voksne. Har altid oplevet at tilskuddet kommer automatisk og rart man selv kan være medbestemmende hvis man melder sig ind i foreningen.

Resposta da Sygeforsikringen "danmark"

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den værdsætter vi meget. Og dejligt at du værdsætter, hvordan "danmark" fungerer. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais