Vi har lige været på to døgns teambuildingtur med vores 6.klasse og to instruktører fra Team Tours. Det kan varmt anbefales! Fede varierede øvelser, og to instruktører, der var professionelle, tålmodi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We just had a trip with team tours for our middle school students. Daniel and Jakob were amazing instructors and all the activities were engaging and fun. Rikke was helpful through the trip-planning p... Ver mais
A empresa respondeu
SKØN oplevelse Engagerede og dygtige instruktører med massere af fede aktiviter planlagt. Pæne telte og en anderledes oplevelse end hvad man ellers får på klassetur. Virkelig sjove aktiviteter med... Ver mais
A empresa respondeu
- Agência de turismo
Sobre Team Tours
Escrito pela empresa
TEAM TOURS MÅLSÆTNING:
- At styrke børn og unges samarbejdsevner.
- At fremme et bedre socialt miljø mellem eleverne.
- At skabe grænseoverskridende aktiviteter for børn og unge.
- At give flere børn og unge mulighed for gode friluftsoplevelser.
TURE:
- Trivselsture
- Og mange flere...
Informações de contato
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse, de sørger ikke for mad, transport, ingen frivillige sovepladser
ALDRIG BRUG DETTE FIRMA
Vi har brugt team tours til studie tur.
2,5 uge inden vi tager afsted er der ikke kommet nogen informationer om hostel eller afgangstid
2 uger inden får vi så et program som vi så senere på ugen fandt ud af var et forkert program som ikke ville kunne lade sig gøre.
Lærerne på skolen føler sig magtesløse på dette tidspunkt da kontaktpersonen i firmaet ikke er til at komme i kontakt med.
1 uge inden vi tog afsted fik lærerne så endelig et program ( pga en forældre på skolen ringede til team tours hovedkontor og fortalte dem at de skulle tage sig sammen)
Lærerne begyndte deres planlægning dog var de meget frustreret da de museer de ønskede at tage os med på ikke modtog grupper med så kort varsel. ( De ville gerne have booket tideligere, men da de ikke vidste hvilken dag der passede med team tours plan var dette ikke muligt)
Hostel var fint dog mange unge mennesker der ikke kunne opføre sig ordenligt og morgenmaden var meget stressende da hostel ikke var klar på så mange mennesker, ventetiden på bestik og tallerkner var langt hvilket gjorde det svært at nå ned til samling, inden vores ture ud i byen. Dette siges selvom vi var til morgenmad en time inden mødetid.
Oplevelserne var også okay, dog kunne man godt mærke at de selv havde været sent ude og dermed ikke kunne få guides til meget af det.
I sidste ende var turen okay men planlægningen og kommunikationen virkede absolut ikke fra deres side.
Denne faktore syntes jeg er en stor mangel hos firmaet da det er det som giver ro i maven og ligger bunden for en fed studietur.
Jeg tror personligt at vores tur kunne have været neget bedre hvis alle ikke var så frustreret og irriteret
Et godt råd fra alle i vores klasse
IKKE BRUG TEAM TOURS
En alt i alt sørgelig oplevelse..
En alt i alt sørgelig oplevelse... Hvis formålet var, at fremmane helt døde øjne hos en flok gymnasieelever, tja så lykkedes missionen til fulde. Når man helt manisk prøver at lokke folk til at løbe med ærteposer ved hjælp af lovning om præmier, ja så har man ikke helt forstået målgruppen. Lokationen, som var fyldt med kors og plakater der tilskynder alle børn at lære om Gud, gav lidt "Midsommer" vibes. Nej tak kæmpe stort nej tak herfra. Når man som gruppe giver 18000 kr kunne aktiviteterne godt være tilpasset aldersgruppen. Vi følte os lidt som treårige der spiser jord hver gang instruktørerne fremlagde deres aktiviteter. Jeg får nok ikke brug for terapi men en stor kop kaffe og mad der ikke er lavet i beskidt service.....
Skuffende oplevelse…
Jeg må ærligt indrømme, utrolig skuffende oplevelse… først og fremmeste havde vi fået af vide at det blev ungt og nytænkende team building, det kan man ikke ligefrem kalde det - tvært imod faktisk.
Vi havde 3 aktiviteter i løbet af dagen, nok det mest uopfindsomme jeg har været med til “stjerneløb”… Indkvartering var egentlig ok, taget forbehold for at det var “hyttetur”. Det jeg føler mig mest frustreret om, er den meget barnlige og pædagogiske måde at behandle os på- vi er altså en gymnasie klasse.
Alt i alt, virkelig skuffende havde forventet meget mere…
Vitterligt værste tur jeg nogensinde…
Vitterligt værste tur jeg nogensinde har været på med min klasse. Dybt tragisk og traumatiserende.
Team tours behandlede os som 4 klasser og ikke gymnasie-elever. Deres røvsyge lege som vi skulle lave næsten hele dagen. Deres aktiviteter var så skrald. Selv 2 klasses børn ville kunne have lavet bedre aktiviteter.
Teams tours vil nok passe godt til en 4 klasses idrætsdag, men så nok alligevel ikke, fordi hold kæft det var kedeligt.
Deres mad var super klamt og uhygiejnisk. Vi skulle rense mad i baljer med sæberester og opvaskemiddelsrester. Aftensmaden var super klam og kyllingekødet i retten var blåt og så stykt ud.Morgenmaden var kold og klam. De bruger virkelig kun det billigeste af det billigeste.
Team tours ødelagde virkelig meget vores tur. Anbefales ikke medmindre du vil have dine gymnasie-elever ikke vil kunne lide dig bagefter..
God dag:)
Undgå teamtours
Der var virkelig barnlige aktiviteter i forhold til vi er en gymnasieklasse, og de mange lege gjorde vi næsten ikke havde fritid til at slappe af og få ro på før vi skulle videre til næste aktivitet. Til aftensmad fik vi noget for gammelt mad, og da vi spurgte om vi kunne få lov til at spice det op med salt svarede de blot at det var der overhovedet ikke noget af.
Oveni det var toiletterne heller ikke af god kvalitet. Vores håndvask var stoppet og håndsæben som vi brugte var udløbet for 2 år siden.
Det har været en kedelig og tarvelig tur at betale 200kr for.
Alle blev syge af maden!!
Hvis jeg kunne ville jeg give team tours 0 stjerner. Tror næsten det har været den dårligste tur jeg nogensinde har været på.
Ikke nok mad og alle blev syge af maden. Maden var for gammel.
Virkelig dårlige aktiviteter.
Spild af penge.
Vi havde et super godt arrangement.
Vi havde et super godt arrangement, med nogle instruktører der var virkelig imødekommende og klar til at møde vores deltagere i øjenhøjde. Vi fik lidt udfordringer med lokationen og Team Tours instruktører tog det i stiv arm og var klar til at fortsætte på en ny måde. De kan helt sikkert anbefales.
Super fed tur
Super fed tur i sidste uge med TT, personalet var flinke og stedet var rigtig godt - kan virkelig anbefale sådan en gymnasietur!

Mega fed studietur
Jeg var her på studietur med min klasse, det var en mega hyggelig og fed tur. Jeg kan helt klart anbefale det.

Resposta da Team Tours
Mega hyggelig tur med skolen
Som nogle andre fra min skole har skrevet en anmeldelse, så syntes jeg også de fortjener det. Vi var på en super god tredages tur. Vi ankom til pæne rene telt som var hvor vi skule sove om natten. Ud over det skulle vi selv bygge et køkken og et sted hvor vi kunne spise (selvfølgelig med anvisninger om hvor vi kunne gøre det). På ankomstdagen skulle vi lave en masse aktiviteter som for mig ikke startede godt, da jeg vred om og slog foden voldsomt. Men Team tours hjalp os med at finde en løsning så jeg kunne være med.
Team tours er helt klart turen værd for klasser, venner eller familier, som har lyst til at prøve noget lidt andet.
Super sjovt!
Super sjovt!
Var på studietur med min klasse, og det var 3 dage jeg sent vil glemme.
Den bedste aktivitet var helt klart at klatre i træerne, men generelt var det hele sjovt!
Mange gode og gennemtænkt aktiviteter, der var noget ud over det sædvanlige, kan anbefales.
I have recently returned from a trip…
I have recently returned from a trip from Amsterdam with 5 other classes from our school.
Having organized 10 study tours for a single class at a time in the past, it has always been the year’s most exciting and stressful experience.
On the one hand, they give our students a chance to form stronger relationships and have once in a lifetime experiences.
It also gives us teachers the chance to stress over everything that can and could go wrong – hundreds of tickets, addresses and timelines.
Weeks of preparation help make some of these things easier, but life has a funny way of throwing curve balls at a large group far from home.
This year my school chose send all of our classes to a single destination organized by an external agency for the first time in its history. It was an entirely different experience.
Not only was my pre-trip planning reduced from weeks to hours, but having Team Tours organizing events on the ground meant that my colleagues and I enjoyed the same type of study tour that our students do – without all of the bad parts. Our staff and students formed stronger relationships, not only within our class or study lines, but between them as well. The entire school has benefitted as a result.
Their ability to arrange events was excellent, as was their management of the inevitable crises that arise - from lost luggage to twisted ankles to more.
I would recommend this to any large school looking to get rid of the worst parts of study tours.

Dårlige aktiviteter
Min klasse og jeg, har lige været på en studietur, med “teamtours” vi har lavet aktiviteter 4 gange og hvis jeg skal være helt ærligt var det ikke højdepunkterne. Deres aktiviteter er noget man kan sætte 7.klasse til med sjov. Men ikke lige en gymnasieklasse.
De skulle vise rundt i byen, og finde vejen hjem, og de formået at miste flokken som DE skulle vise vej for.
Heldigvis fandt VI dem igen.
Ellers har de styr på tingene, de skal bare organisere sig lidt mere.
Ikke pengene værd
Lad mig uddybe hvorfor:
Jeg var i foråret på studietur med min gymnasieklasse. Vi skulle til Hamborg, og turen blev arrangeret af Team Tours. Rejsen kostede ca. 1500 kr. Det var mange penge taget i betragtning at:
1) De fleste af aktiviteterne var ikke målrettet destinationen. Vi var i Hamborg, men i stedet for at se byens diverse seværdigheder, blev vi bl.a tvunget til at spille rundbold i en tilfældig park.
2) Det blev forventet af os, at vi (En flok elever på 15-18 år) selv kunne tage den menneskefyldte og komplicerede U-bahn rundt i byen. Det lyder måske ikke af meget, men det er meget værre end det lyder. Det er et virvar af hjemløse, affald og sure miner. Og jeg vidste skam heller ikke, hvor jeg skulle stå af det meste af tiden. Det var altså noget af en mission for en ung knægt fra landet som mig. Også taget i betragtning at jeg ikke kan tysk. Men det var Team Tours ligeglade med.
3) Alt var for egen regning. (Jeg ved uden tvivl, at det ikke var vores hostel, der kostede dyrt. Så kan du jo godt regne resten ud selv ;) )
4) Vores rejseguides var meget uforskammede, og blev fx fortørnede, da vi pointerede, at vi ikke gad at 'lege' i en park. P.s. bare fordi man bruger eufemismen 'Team building' retfærdiggør det ikke, at man skal lave børnehavelege.
Samlet set var det en meget ringe rejse. Selv den dag i dag ved jeg ikke, hvad mine penge gik til. Vi fik hverken set eller oplevet noget. De eneste vi fik vi var en omgang skæld ud og nogle dårlige dage i Hamborg. Jeg er selv en meget jovial person, men jeg kan ikke se nogen form for optimisme, når det angår Team Tours.
EKSTRA TILFØJELSE:
Team Tours forsøgte her forleden at få min anmeldelse ned ved at anmelde den til Trustpilot som 'falsk'. De vidste nemlig godt, at jeg som studerende ikke ville have hverken referencenummer eller anden dokumentation for rejsen, da min skole stod for booking og planlægning, men den gik ikke! Ville give 0 stjerne hvis jeg kunne!
Klamme forhold
Ankommer til det nye sletten og det første der sker når jeg kommer ind min hytte er udover de dårlige forhold en masse skidt og beskidt og uhygiejniske forhold. Jeg kan som anmelder simpelthen ikke stå inde for sådan en oplevelse 0/10 vil ikke anbefale
Første og sidste gang jeg skal have…j
Første og sidste gang jeg skal have noget med team tours at gøre. Et vaske ægte levende mareridt. Elendig og ubehagelig behandling, samtidig med at der blev gjort et ringe stykke arbejde
Aldrig har jeg oplevet noget så uprofessionelet.
Den tur som min klasse var på, var under al kritik. det hostel som vi boede på kostede omkring. 30kr pr person for 1 nat, nok noget af det mest usle jeg har sovet i nogen sinde, der var en orm i dørkammen på mit værelse, og pleter på lagnerne. prisen var 4000kr pr elev for 5 dage, de aktiviter vi så var enten gratis ellers kostede de omkring 2-10 euro kan simplet hen ikke forstå hvor mine penge er blevet af. vores tur guids lavede ikke engang de aktivitere som vi var blevet sat til, de burde simpelthen trækkes i timeløn.
0/5 stjerner. mest uprofessionele firma.
Det er sgu en ommer
Min oplevelse kan kun beskrivers med et ord: skrald.... Jeg er aldrig blevet snydt for så mange penge, det var da helt utroligt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.