Jeg har lige igen besøgt Tinder-appen, og jeg synes deres forretningsmodel er grisk og usympatisk. Produktet er for dyrt, tilvalgsmulighederne for ugennemsigtige, og den lover mere end den holder. Je... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg må indrømme, at jeg også faldt i Tinder fælden, som samtlige medlemmer bliver offer for. 8 timer efter jeg blev medlem og købte Platinum abonnement, så blev jeg udelukket, og kan nu ikke få adgang... Ver mais
desvære kan man ikke give en halv stjerne, bliver derfor nødt til at give en hel. afstands afgrænsning fungere stadig ikke ? der reklameres utidig ofte via pup up vinduer med opgradering, af og... Ver mais
Nu vil jeg MEGET gerne have en RIGTIG grundig og god forklaring på, hvorfor jeg som mand over 30år, skal betale for se hvem der syntes godt om mig ? Og andre ting som bl.a. MIG OG ANDRE mæn... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
See related links to what you are looking for.
Informações de contato
Er kun ude efter dine penge
Er kun ude efter dine penge. Når Du har betalt, bliver Du udelukket fra app. Helt uden begrundelse.
Hold jer langt væk fra Tinder!!
håbløs app
håbløs app, hverken alder (viser for unge) eller kilometer (viser alt for langt væk) stemmer og mindst 80% er falske profiler. Sådan har det været gennem mange år. Jeg har prøvet i flere omgange. Det virker ikke til, at Tinder har tænkt sig at gøre noget ved denne problemstilling. Og jeg har ingen jordisk chance for at komme i kontakt med support. Folkene bag dette svindelnummer burde skamme sig! Jeg har kontaktet Kontant - håber at de går med den.
Tinder er alt alt alt for dyrt
Tinder er alt alt alt for dyrt. 239 for et mdr.. sindsyge priser i køre med.. og tinder programmet fupper en.. jeg kender flere som er på.. som jeg ved at jeg burde kunne se.. men det sker ikke..
Kan ikke komme ind på min personlige profil
Så er der gået 5 dage uden at jeg har kunnet logge mig ind på min personlige profil 😤 Simpelthen ikke iorden ....
Det eneste jeg har gjort er, at logge mig ud og ind for mange gange - åbenbart.
Jeg modtager ingen sms kode når jeg forsøger at bruge det link der er tilsendt mig pr mail. Og nej, jeg har hverken fået ny telefon eller nyt nummer. Kan jeg ikke komme ind , kan jeg aldrig fjerne/ lukke min profil.
Rent ud sagt
Rent ud sagt: L.rte app, sætter man alder til ikke yngre end 30 får man 19årige at se, total ubrugelig dating app som opfordre en til være en klammo ved vise så ungt uden for egne søgekriterier. Utilgiveligt.....
Er 41år gammel, har ingen behov for se på 19årige piger. Det f.ndme en ommer.
kæreste
Min kæreste slog op med mig. Det er uacceptabelt.
Skam skam skam.
ELENDIG !!!
ELENDIG !!!
Har betalt GOLD: det gik godt
Hoppede så på PLATINUM: der skete ikke mere (penge ud af vinduet)
Iøvrigt ville jeg ALDRIG anbefale hverken veninder eller min datter, eller nogen som helst kvinde jeg har kær til at bruge Tinder, da jeg har set med egne øjne hvor grove sex chikaner alm danske mænd på Tinder skriver til kvinderne
Desuden er der desværre mange voldtægter for det seneste der er sket i forbindelse med tinder dates (tjek Google) da jeg ikke kan vedhæfte links herinde.
Scam site ala Dating
Scam site ala Dating. Dk. Tjek deres ip. Mange af dem er fra udlandet USA osv. De tjener bare penge på jer.
Det er fup og svindel
Det er fup og svindel. Deres side virker ikke og alligevel sender de rykkere i et væk.
Undgå at oprette abonnement.
Undgå at oprette abonnement.
Kan ikke annullere mit og Tinder kan ikke kontaktes.
Det link de henviser til ifm. opkrævning/kontakt efter annullering virker ikke.
App'en virker tydeligvist også manipulativt for at få betalende kunder og fastholde dem.
Bondefangeri
Selv om man har afmeldt, trækkes pengene stadig
Udelukket uden forklaring..
Jeg har nu været udelukket fra Tinder i næsten 9 måneder, uden at kende grunden, uden at kunne få en forklaring og i det hele taget uden at kunne kontakte firmaet. Det virker ret besynderligt og vækker en dyb undren. En forklaring havde været passende, så jeg kunne rette på det, der åbenbart har udløst en 9 måneders udelukkelse.
Håber på en forklaring.
Mvh
Et stort salgstrick
Hej Tinder
Jeg har i flere omgange købt tinder gold, og føler efterhånden at i begrænser min profils eksponering i håbet om, at jeg desperat fortsætter med at abonnere på Tinder Gold. Før i tiden fik jeg 50 likes dagligt og mange matches. Den dag i dag føler jeg ærligt talt at min profil - ubegrundet - er blevet shadowbanned. Alt dette er sket i takt med jeres indførsel af “Tinder Platinum”, som blot er endnu en udvidelse der muliggør, at dem som man liker, ser en hurtigt samt at man kan knytte en besked til sit like, som efter sigende skulle øge chancen for match med 25%. Whatever. Jeg kommer ikke til at købe det, og ville derfor høre, om i kunne ophæve dette shadowban, da det efterhånden er tydeligt. Inden jeg købte Tinder Gold, fik jeg også mange beskeder dagligt, som fortalte mig, at en ny person havde liket mig, og dermed et tilbud om at “låse op” for at se hvem det er, men efter Tinder Gold købt, er der pludselig ingen nye? Pudsigt. Hvis ikke, at der sker en ændring, så vil jeg høre om jeg kan slette min profil og lave en helt ny, og dermed få overført mit nyindkøbte Gold-abonnement til min nye profil.
If error occurs you are on your own
Okay app, as long as you don't need help. The app suddenly showed an error and then I lost all my likes and half of my matches. I did what Tinder writes on their Q&A, log out and in again, and wait a few days, but after three weeks, nothing had changed. I wrote to Tinder for help, which was very difficult to find, because you will always be send back to the same Q&A page, with no help. After three weeks, I have still not received a response from Tindes helpline. This sucks.
Jeg blev smidt af tinder fordi jeg…
Jeg blev smidt af tinder fordi jeg havde et billede der gjorde grin med Trump.
Truly Deplorable Company.
This site banned my account, refused to tell me why, refused to appeal or even review the reasoning, even though I had not broken any rules - of which they claimed I had done. I contacted them again because I wanted to confirm my information and photos were expunged from the site, they ignored me entirely. Now they are free to inflate their good opinions with my profile without my consent. If this is how they treat real women, (as most are said to be catfish) then it's no wonder why it has such a horrible reputation.
Total fake side ;0)
Ringe. meget ringe
Ringe, meget ringe.
- Får internationale kontakter op selvom jeg ikke burde
- umuligt at få svar på noget - man ender i blindgyde
ved at benytte hjælp
- hvad man betaler for er en gætteleg
De er jo umulige at komme i kontakt med…
De er jo umulige at komme i kontakt med når deres service ikke virker!!
Tinder udelukkede min profil af ukendte årsager
Tinder udelukkede min profil af ukendte årsager. Jeg prøvede at skrive til dem flere gange for at få en forklaring. Eftersom at jeg ikke havde overtrådt nogen af deres regler. Jeg fik intet svar og kan fortsæt ikke komme på. Super dårlig service, når man har brug for den. De lader ikke til at ville løfte så meget som en lillefinger for deres brugere af appen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.