Jeg har lige igen besøgt Tinder-appen, og jeg synes deres forretningsmodel er grisk og usympatisk. Produktet er for dyrt, tilvalgsmulighederne for ugennemsigtige, og den lover mere end den holder. Je... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg må indrømme, at jeg også faldt i Tinder fælden, som samtlige medlemmer bliver offer for. 8 timer efter jeg blev medlem og købte Platinum abonnement, så blev jeg udelukket, og kan nu ikke få adgang... Ver mais
desvære kan man ikke give en halv stjerne, bliver derfor nødt til at give en hel. afstands afgrænsning fungere stadig ikke ? der reklameres utidig ofte via pup up vinduer med opgradering, af og... Ver mais
Nu vil jeg MEGET gerne have en RIGTIG grundig og god forklaring på, hvorfor jeg som mand over 30år, skal betale for se hvem der syntes godt om mig ? Og andre ting som bl.a. MIG OG ANDRE mæn... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
See related links to what you are looking for.
Informações de contato
Den virker ikke som den skal
Den virker ikke som den skal?
Kære Tinder.com i piller for meget på den app og nu er den totalt håbløs at bruge, bare for tre år siden, var den god og jeg fik tit bid fra personer som boet i mit nære området. Nu er det hele verden som liker en? Og desværre fuld af spam og falske håb.
At det er umuligt at logge ind på den, hvis ikke har facebook, så kan bruge sin mail, der er samme problem at jeg ikke kan komme ind på tinder.com??? Jeg gider ikke selv at bruge den mere, når det er en rodebutik som den er nu fuld af falske profiler og resten af verden som ikke bor tæt på mig.
Complete waste of time if you're a…
Complete waste of time if you're a bloke.
I'm a nice, pleasant, kind bloke, hard-working, average looks. UK born, from Chinese background. I have literally 'liked' thousands of women on this app, but less than 0.001% like back. When you then message them the vast majority don't respond.
Women just use this app to boost their egos (even the very ugliest get guys 'liking' them) and, despite what they will adamently say, hooking up with low-class and low-intellect men with tattoos and six packs who "love partying". They are not interested in using Tinder for a getting into serious, long-term relationships, and hence not responding to 99.9% of men who contact them, only the players.
Complete waste of time and energy.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.