totaalBED - Arnhem Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Venlosingel 7, 6845 JL Arnhem, Arnhem Zuid, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prettige verkoop ervaring met dame in de winkel. Wij zijn heel blij dat wij zijn overgestapt van een 2 persoonsmatrs n 2x keer 1 persoons,en twee heerlijk gel kussens.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles was tot in de puntjes geregeld! Mooie deal kunnen maken, oude bed mee retour genomen, zodat je daar meteen vanaf bed en nieuwe bed laten installeren. Gewoon top. Vriendelijke mensen etc... Enig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twee boxsprings geheel volgens afspraak geleverd; in juiste kleur, stof en conform leveringstijd. Bezorging door eigen chauffeurs (dus geen uitbesteed vervoer), zoals gevraagd. Personeel in winkel nee... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Camas
  2. Loja de Roupas de Cama
  3. Loja de Móveis para Quartos
  4. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  5. Loja de colchões

Sobre totaalBED - Arnhem

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Informações de contato

• Venlosingel 7, 6845 JL, Arnhem, Arnhem Zuid, Holanda

• 026 744 00 56

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

156 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

1.575 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en deskundige service in de…

Goede en deskundige service in de winkel. Levertijd was correct. Prijs/Kwaliteit is ok.

19 de julho de 2024

Resposta da totaalBED - Arnhem

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review.
We wensen je veel slaapplezier!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super grholpen super neegezet al met al…

Super grholpen super neegezet al met al een super ervaring

1 de julho de 2024

Hallo Monique,

We danken je hartelijk voor het plaatsen van jouw positieve review. Fijn te vernemen dat je zo tevreden bent.

Zeer tevreden over mijn…

Zeer tevreden over mijn boxspring,service en kwaliteit , bezorgen ging op genoemde tijd ,deze gekocht in totaal.Bed in Arnhem bij Jeroen

29 de junho de 2024

Hallo Bobby,

Heel hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over je nieuwe boxspring. We wensen jou veel slaapgenot toe!

Goed advies

Goed advies, fijn geholpen, alles volgens afspraak geleverd. Lekker bed.

24 de junho de 2024

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen! Heel veel (slaap)plezier met jouw nieuwe aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en werken netjes

Goede service en werken netjes , duidelijke tijds vermelding en het bed is geweldig

20 de junho de 2024

Resposta da totaalBED - Arnhem

We zijn blij dat jouw ervaring zo positief is geweest!

Hartelijk dank Angelique voor je bestelling en de lovende woorden.

Alvast een fijne nachtrust toegewenst!

Fijne service

Deze dames waren vriendelijk en namen tijd voor me om mijn bed en een mooie kledingkast uit te zoeken . Zo veel keuze en goede kwaliteit . Ik bedank Peggy en verheug me op de bezorging.

12 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Beste Arjen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie 5 sterren recensie achter te laten!

We zijn blij om te horen over jouw positieve ervaring met totaalBED. De feedback waarderen we enorm!

Wij wensen je nog veel fijne nachten toe.

Behulpzame en vriendelijke verkoopster

Behulpzame en vriendelijke verkoopster, prettige en informatieve service en snelle en professionele levering. Zeer tevreden!

3 de junho de 2024

Resposta da totaalBED - Arnhem

Hartelijk dank voor deze mooie review, wij waarderen uw feedback enorm.

Hartelijke groet,

Mooi nieuw bed

Fijne behandeling in de winkel goede uit leg ,gewezen op de juiste producten. Goede afspraken alles perfect op tijd nette monteurs ,ook erg beleeft en netjes opgeruimd.

27 de maio de 2024

Beste meneer, mevrouw Kleinee,

Bedankt voor jouw prachtige review!

Het is fijn te om te horen hoe goed onze medewerkers je geholpen hebben. We zullen jouw feedback doorgeven aan onze bezorgers en slaapadviseurs die jou met veel zorg en aandacht geholpen hebben.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De hulp bij het uitzoeken en het…

De hulp bij het uitzoeken en het resultaat zoals verwacht.
Ben erg blij met mijn bed.

27 de maio de 2024

Beste Ben,

Heel erg bedankt! We waarderen het vertrouwen in ons en deze prachtige reactie.

Veel slaapplezier gewenst voor nu en de toekomst!

Goed geplaatst en gemonteerd

Goed geplaatst en gemonteerd. Vriendelijke en behulpzame mensen

24 de maio de 2024

Beste H van Voorst,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling!

Erg fijn om jouw positieve ervaring hier terug te lezen. We wensen je veel slaapplezier!

Spoed

Wij moesten met spoed een zorgbed hebben. WMO was geen oplossing. Totaalbed Arnhem heeft ons goed geholpen met de mogelijkheden en onmogelijkheden van het bed. Alles werd duidelijk uitgelegd. Na een telefoontje was een levertijd binnen 3 weken mogelijk. Het bed werd zelfs al na 1,5 week geleverd waardoor sneller ontslag uit het revalidatiecentrum mogelijk was.
De vriendelijke monteurs hebben een probleem goed en snel opgelost. We slapen inmiddels al een week perfect in het bed.

17 de maio de 2024

Alles goed geregeld!

Alles goed geregeld, mochten ook gebruik maken van leen matras ivm rugklachten

5 de maio de 2024

Resposta da totaalBED - Arnhem

Dank voor uw review en feedback, wij waarderen dit zeer!

Hartelijk dank,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel prettig geholpen in de winkel

Heel prettig geholpen in de winkel, snelle bezorging en het bed is met beschrijving en toebehoren netjes en snel geleverd. Kortom super !

27 de abril de 2024

Resposta da totaalBED - Arnhem

We zijn blij te weten dat jouw ervaring met ons goed is. Deze vriendelijke woorden worden zeer gewaardeerd!

Wij wensen je uiteraard een optimale nachtrust toe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg blij met onze nieuwe boxspring

Onze nieuwe boxspring werd keurig afgeleverd en in elkaar gezet. Het verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen. Prima geregeld. Het bed ligt erg fijn.

7 de abril de 2024

Resposta da totaalBED - Arnhem

Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw order en het comfort van uw nieuwe boxspring. Wij waarderen uw feedback enorm!

Hartelijke groet,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Op zich prima matrassen

Op zich prima matrassen, maar ze worden in losse delen geleverd en moeten dan bij je thuis in elkaar gezet worden. (Zelfs Ikea doet dat niet met matrassen)
Daardoor kon het dat een deel van de binnenkant van 1 van de matrassen niet geleverd werd (vergeten te laden). Uiteindelijk hebben we het onderdeel (een inside topper) wel gekregen, maar pas 10 dagen later. Beetje jammer. En raar.

31 de março de 2024

Beste meneer, mevrouw Helmers,

Hartelijk dank voor jouw review. Enorm vervelend om te horen dat het matras niet in een keer geleverd is, hiervoor excuses. gelukkig hebben we het wel op kunnen lossen en hopen we dat je heerlijk slaapt op jouw nieuwe combinatie.

Goede communicatie

Goede communicatie, vriendelijke levering.

24 de março de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twee fijne werknemers en vriendelijk

Zeer kundig en behulpzaam

28 de março de 2024

Prettig geholpen

Prettig geholpen, snelle levering, product zoals verwacht.

22 de março de 2024

Resposta da totaalBED - Arnhem

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zijn blij te horen dat tevreden bent met onze service. Voor nu en de toekomst wensen we je veel slaapplezier!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service in de winkel en op…

Goede service in de winkel en op locatie!

4 de março de 2024

Resposta da totaalBED - Arnhem

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review.

Wat fijn dat je tevreden bent over de adviezen van onze collega’s uit het filiaal!

Heel veel plezier gewenst van jouw aankoop!