Prettige verkoop ervaring met dame in de winkel. Wij zijn heel blij dat wij zijn overgestapt van een 2 persoonsmatrs n 2x keer 1 persoons,en twee heerlijk gel kussens.
Veja o que dizem as avaliações
Alles was tot in de puntjes geregeld! Mooie deal kunnen maken, oude bed mee retour genomen, zodat je daar meteen vanaf bed en nieuwe bed laten installeren. Gewoon top. Vriendelijke mensen etc... Enig... Ver mais
Twee boxsprings geheel volgens afspraak geleverd; in juiste kleur, stof en conform leveringstijd. Bezorging door eigen chauffeurs (dus geen uitbesteed vervoer), zoals gevraagd. Personeel in winkel nee... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Camas
- Loja de Roupas de Cama
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de artigos para cama, mesa e banho
- Loja de colchões
Sobre totaalBED - Arnhem
Moderne collectie
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Bekijk onze winkels
Betaalbare kwaliteit
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Familiebedrijf
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
De zekerheden van totaalBED
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
- Gratis bezorging en montage
- 90 nachten proefslapen
- Europese productie
- Snel in huis
- Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen
Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires
90 nachten proefslapen
Omruilgarantie
Informações de contato
Venlosingel 7, 6845 JL, Arnhem, Arnhem Zuid, Holanda
- 026 744 00 56
Pede aos clientes que avaliem
Goede en deskundige service in de…
Goede en deskundige service in de winkel. Levertijd was correct. Prijs/Kwaliteit is ok.

Resposta da totaalBED - Arnhem
Super grholpen super neegezet al met al…
Super grholpen super neegezet al met al een super ervaring

Zeer tevreden over mijn…
Zeer tevreden over mijn boxspring,service en kwaliteit , bezorgen ging op genoemde tijd ,deze gekocht in totaal.Bed in Arnhem bij Jeroen

Goed advies
Goed advies, fijn geholpen, alles volgens afspraak geleverd. Lekker bed.

Resposta da totaalBED - Arnhem
Goede service en werken netjes
Goede service en werken netjes , duidelijke tijds vermelding en het bed is geweldig

Fijne service
Deze dames waren vriendelijk en namen tijd voor me om mijn bed en een mooie kledingkast uit te zoeken . Zo veel keuze en goede kwaliteit . Ik bedank Peggy en verheug me op de bezorging.

Behulpzame en vriendelijke verkoopster
Behulpzame en vriendelijke verkoopster, prettige en informatieve service en snelle en professionele levering. Zeer tevreden!

Mooi nieuw bed
Fijne behandeling in de winkel goede uit leg ,gewezen op de juiste producten. Goede afspraken alles perfect op tijd nette monteurs ,ook erg beleeft en netjes opgeruimd.

Resposta da totaalBED - Arnhem
De hulp bij het uitzoeken en het…
De hulp bij het uitzoeken en het resultaat zoals verwacht.
Ben erg blij met mijn bed.

Goed geplaatst en gemonteerd
Goed geplaatst en gemonteerd. Vriendelijke en behulpzame mensen

Spoed
Wij moesten met spoed een zorgbed hebben. WMO was geen oplossing. Totaalbed Arnhem heeft ons goed geholpen met de mogelijkheden en onmogelijkheden van het bed. Alles werd duidelijk uitgelegd. Na een telefoontje was een levertijd binnen 3 weken mogelijk. Het bed werd zelfs al na 1,5 week geleverd waardoor sneller ontslag uit het revalidatiecentrum mogelijk was.
De vriendelijke monteurs hebben een probleem goed en snel opgelost. We slapen inmiddels al een week perfect in het bed.

Alles goed geregeld!
Alles goed geregeld, mochten ook gebruik maken van leen matras ivm rugklachten

Resposta da totaalBED - Arnhem
Wij hebben al eerder onze ervaring met…
Wij hebben al eerder onze ervaring met Uw medewerkers aan gegeven in n eerdere mail gelijk met de adres aan passing

Resposta da totaalBED - Arnhem
Heel prettig geholpen in de winkel
Heel prettig geholpen in de winkel, snelle bezorging en het bed is met beschrijving en toebehoren netjes en snel geleverd. Kortom super !

Resposta da totaalBED - Arnhem
Erg blij met onze nieuwe boxspring
Onze nieuwe boxspring werd keurig afgeleverd en in elkaar gezet. Het verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen. Prima geregeld. Het bed ligt erg fijn.

Op zich prima matrassen
Op zich prima matrassen, maar ze worden in losse delen geleverd en moeten dan bij je thuis in elkaar gezet worden. (Zelfs Ikea doet dat niet met matrassen)
Daardoor kon het dat een deel van de binnenkant van 1 van de matrassen niet geleverd werd (vergeten te laden). Uiteindelijk hebben we het onderdeel (een inside topper) wel gekregen, maar pas 10 dagen later. Beetje jammer. En raar.