Fijn geholpen in Duiven. Zelfs toen het sluitingstijd was hielpen ze ons nog verder. Duidelijke offerte en 2 hoeslakens cadeau 😉 Heel meedenkend. Onze vloer liet nogal op zich wachten. Hierdoor on... Ver mais
Konden eerst fijn zelf rondkijken, kregen daarna constructieve hulp. Alles werd stapsgewijs doorgenomen en alle mogelijkheden werden benoemd. Er was geen moeite teveel. Aan tafel werd alles genoteerd,... Ver mais
Nette Beratung durch die Dame Vorort. Die Sprachbarriere konnte Sie problemlos meistern. Lieferung war in einer Aktion kostenlos ab einem bestimmten Betrag. Aufgrund das wir in den Niederlanden gekauf... Ver mais
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Nieuwgraaf 8a, 6921 RJ, Duiven, Gelderland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super bequeme Liegefläche. Freundliche und kompetente Beratung. Erfahrene und nette Monteure. Bin hoch zufrieden
Goede verkoopadviseuse, goede, beleefde bezorgers. En heel vriendelijk,
Op tijd.

Resposta da totaalBED - Duiven
TotaalBED heeft waargemaakt wat ze beloofde leveren op 22 April, en vlot de klus geklaard,

Resposta da totaalBED - Duiven
Goede service, vriendelijk personeel. Ook de bezorgdienst leverde goede service en waren vriendelijk. Kwaliteit van het matras is prima. Reeds eerdere ervaringen met andere bedden, ook prima!

Resposta da totaalBED - Duiven
Alles prima geregeld, maar jammer dat het oude matras niet mee teruggenomen werd,dit was ons niet van tevoren gezegd,ik heb een beperking en,moest hulp vragen om de matras beneden te krijgen daarna een aanhanger moeten huren om naar aanbiedstation te brengen
Heel jammer dit
Maar nadat totaal bed ons gebeld had,en alles nog een keer uitgelegd had, is het probleem opgelost,en alles netjes afgehandeld

Resposta da totaalBED - Duiven
Goed advies vooraf. Leuke actie aanbiedingen . Levering volgens afspraak. Kortom: goed gedaan!

Resposta da totaalBED - Duiven
Prettig te woord gestaan bij de aanschaf van mijn bed.

Resposta da totaalBED - Duiven
Goed advies en keurige levering inclusief montage.

Resposta da totaalBED - Duiven
Netjes en goed geholpen in de winkel, de medewerkster had alle tijd voor mij.
De monteurs hebben netjes gewerkt maar je merkte wel dat ze haast hadden.
Maar ze zeiden ook dat ze het heel druk hadden.

Resposta da totaalBED - Duiven
We zijn goed geholpen in de winkel. Onze aandachtspunten werden door de verkoopster gebruikt om opties aan te bieden. De afhandeling, levering en montage zijn ook prima verlopen. De monteurs waren erg vriendelijk.

Resposta da totaalBED - Duiven
Goede uitleg in de winkel. Duidelijke communicatie over de levering. Goede uitleg tijdens de levering. Mooi en fijn bed.

Resposta da totaalBED - Duiven
Super vriendelijke en kundige medewerkers!!! Goede service, en niet geheel onbelangrijk: heel fijn bed

Resposta da totaalBED - Duiven
Degene die het binnenwerk van onze matras heeft vervangen, leverde uitstekend werk

Resposta da totaalBED - Duiven
Als je een mooi, comfortabel en betaalbaar bed zoekt, ga naar Totaalbed in Duiven! We werden super geholpen door Manon met het uitkiezen en samenstellen van een bed (ledikant, lattenbodems en matras). Ook werd het bed binnen de aangegeven tijd (7 weken) geleverd. Op de dag van de levering werden wij ook netjes geïnformeerd wanneer de monteurs onderweg waren. Ze hebben het binnen een uur gemonteerd en hebben ook alles netjes achtergelaten.

Resposta da totaalBED - Duiven
De matras werd beschadigd af geleverd,werd zo afgeleverd dat ik het niet heb gezien.
Ik had hem rondom moeten controleren .
Niet gedaan had geen zin om een foto temaken .
Teveel gedoe en zeker weer 8 a 9 weken tewachten.

Resposta da totaalBED - Duiven
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.