Bij ons bezoek in de winkel (Lelystad) werden wij zeer correct en vriendelijk geholpen. Onze vragen werden serieus genomen en uiteindelijk hebben we een bed besteld. Na 8 weken wachten kwamen 2... Ver mais
Wij waren op zoek naar een twee persoonsbed. We werden in de winkel super goed geholpen door Betty. Nam alle tijd voor onze wensen. En kwam met een mooie offerte. Na nog even in Almere gekeken te heb... Ver mais
Service in op zoek naar goede matras. Luisteren naar mijn schouder klachten en nek klachten. Ik ken de verkoper nu al meer dan 10 jaar waardoor wij op zoek zijn gegaan naar een goede matras en kusse... Ver mais
Positief over de service en oplossingsgerichtheid van TotaalBED. Wij hebben bij hen een nieuw bed aangekocht die helaas niet door ons trapgat pastte. Hiervoor extra kosten moeten maken door een verhui... Ver mais
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Zuiderpoort 13, 8239 AB, Lelystad, Flevoland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Na 8 weken wachten kwamen 2 zeer vriendelijke bezorgers het bed brengen en monteren.
Ons bed slaapt fantastisch en is een sieraad voor het oog.
Totaalbed is de plek voor service en comfort!

Resposta da totaalBED - Lelystad
Service in op zoek naar goede matras.
Luisteren naar mijn schouder klachten en nek klachten.
Ik ken de verkoper nu al meer dan 10 jaar waardoor wij op zoek zijn gegaan naar een goede matras en kussen.

Resposta da totaalBED - Lelystad
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel en thuis

Resposta da totaalBED - Lelystad
Wij zijn erg tevreden over de service. Er was een mogelijkheid om op de bedden te liggen en deze goed te testen. Ook kregen wij duidelijke uitleg bij het kopen van een bed. De levering was op tijd. Dank jullie wel!

Resposta da totaalBED - Lelystad
Goede service in de winkel en met het bezorgen van het bed was het binnen 45 min geregeld.

Resposta da totaalBED - Lelystad
Prima advies, behulpzaam en kennis van zaken.
Levering prima, tijd, montage en correct.

Resposta da totaalBED - Lelystad
Wij waren op zoek naar een twee persoonsbed.
We werden in de winkel super goed geholpen door Betty. Nam alle tijd voor onze wensen. En kwam met een mooie offerte. Na nog even in Almere gekeken te hebben, kwamen we toch uit bij TotaalBed in Lelystad door de goede service en mooi aanbod van verschillende bedden waar we uit konden kiezen, zijn we goed geslaagd!. Daarna kregen we nog een heel mooi gratis extraatje aangeboden. Levering en het neerzetten van ons bed bij ons thuis, was ook perfect!

Resposta da totaalBED - Lelystad
Top behandeld in de winkel en door de bezogers was top

Resposta da totaalBED - Lelystad
Goed geholpen door aardige mensen met verstand van over wat ze verkopen.

Resposta da totaalBED - Lelystad
Fijne winkel waar je goed geholpen en geadviseerd wordt.

Resposta da totaalBED - Lelystad
Vriendelijk, snelle montage en het bed voldoet precies naar tevredenheid.

Resposta da totaalBED - Lelystad
Prima en mooi bed geleverd. Het topdekmatras beviel niet en wordt nu kosteloos omgeruild. Enige minpunt is de erg lange levertijd, 8 tot 10 weken.

Resposta da totaalBED - Lelystad
Ik heb bij TotaalBed een bed gekocht van ruim €3.000. Als 23-jarige met een goed inkomen verwachtte ik in de winkel gewoon serieus en respectvol geholpen te worden. Helaas was mijn ervaring anders.
Tijdens mijn eerste bezoek kreeg ik al het gevoel dat er aannames over mij werden gedaan op basis van mijn leeftijd. De manier waarop er tegen mij werd gepraat voelde kleineren, alsof men ervan uitging dat ik het bed waarschijnlijk niet zou kunnen betalen. Dat is een erg ongemakkelijke start wanneer je juist een grote aankoop overweegt.
Vandaag ben ik opnieuw naar de winkel gegaan omdat ik het matras toch vrij hard vind liggen en wilde informeren naar de mogelijkheden van een andere topper binnen de proefperiode. Helaas kreeg ik opnieuw een vergelijkbare behandeling. Ik werd nogal kinderlijk aangesproken en het voelde opnieuw niet alsof mijn vraag serieus werd genomen.
Daarnaast werd er weinig duidelijke informatie gegeven. Er bleek een groot prijsverschil te zitten tussen verschillende toppers , maar dat werd niet uit zichzelf uitgelegd. Ik moest er zelf naar vragen, toen pas kon de mevrouw een bedrag noemen.
Uiteindelijk kreeg ik zelfs te horen dat ik met mijn gewicht “prima op dat matras kan liggen” en dat ik “eerst nog maar even moest gaan liggen”. Dat voelde erg wegwuivend, terwijl ik juist kwam voor advies over een oplossing.
Voor een aankoop van deze prijsklasse verwacht ik niet alleen een goed product, maar ook professioneel en respectvol advies. Het is jammer dat ik mij als klant niet serieus genomen voelde. Ik hoop dat TotaalBed meer aandacht gaat besteden aan hoe klanten worden benaderd, ongeacht hun leeftijd.

Resposta da totaalBED - Lelystad
Ik ben zeer prettig geholpen in winkel Lelystad bij de aankoop van bed,nachtkastjes en matras.
Ook de aflevering verliep goed ,

Resposta da totaalBED - Lelystad
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.