Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi beställde mössa och den kom. När sonen kom på att det saknades ett broderi han beställt och väldigt gärna ville ha. Vi kontaktade Vasastudent och de satte genast igång med tillverkningen av en ny.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Studentmässan var väldigt bra och passade min dotter. Bra lvalité till bra pris! Beställning gick smidigt även om det tog ett par veckor innan den levererades, å andra sidan var det en beställningsvar... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ärligt talat rekommenderar jag alla studenter att använda just det här företaget. Leveransen är extremt snabb, kvaliteten är bra och priserna är rimliga. Jag hade möjligheten att designa en mössa prec... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätte bra snälla när man pratar med dom via telefonen jätte fin mössa had jag fått materialet är perfekt allt fint också tack så mycket vasastudent för den underbara mössan jag har fått ska också få v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Chapéus

Vasastudent är ett nystartat bolag med fokus på tillverkning av Studentmössor. Vi tillverkar allt inom Sverige och lovar kvalitet och snabba leveranstider.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

141 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Studentmössa Vasastudent🫶🏻

Jag beställde min studentmössa från Vasa Student och kunde inte vara mer nöjd! 🥰
Kvaliteten är fantastisk, detaljerna är så fina och den känns verkligen personlig och lyxig. Leveransen gick smidigt och kundservicen var supertrevlig – de svarade snabbt och hjälpte till med allt jag undrade över.

Mössan blev precis som jag hade tänkt mig (till och med bättre!), och jag kommer alltid minnas hur speciell den kändes på studenten 💫
Rekommenderar verkligen Vasa Student till alla som vill ha en unik, välgjord och minnesvärd studentmössa!

27 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har aldrig förväntat mig att jag skulle få så bra kvalitet på studentmössan med en så rimligt pris

Jag har aldrig förväntat mig att jag skulle få en sån resultat med så bra pris.
Kvalitet är så bra, och mycket bra pris.
Min syster tar student om två år, och hon sa att hon ska köpa från Vasa app 100% och även rekommendera hennes vänner på det.
Mina vänner ångrade sig att de köpte från andra hemsidor, för det var jätte dyrt där, men här på Vasa lovar hittade något som är jätte fint med jätte bra pris.
Man kunde köpa studentmössa med box och flagga bara på 2000kr, medan på andra appen kostar själv studentmössan 2000kr och högre utan box.

Jag önskar att alla studenter köper sina studentmössor av den här hemsida, och lovar ingen kommer att ångra sig, aldrig aldrig aldrig.

22 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Detta är varför vi valde Vasastudent!

Direkt vi kontakta dom fick vi en jätte bra service och en kontaktperson som hjälpte oss genom hela processen, allt från mössprovning till beställning vilket gjorde de väldigt enkelt för oss! Mössorna är hur fina som helst och leveransen gick jätte fort! Priset är det bästa av allt skulle våran klass säga. 1499kr istället för flera tusenlappar för en mössa med kvalité och allt de man önskar och vill ha på sin studentmössa. Tack Vasa student för möjligheten att få en billigare student! BBF23 rekommenderar starkt!

14 de outubro de 2025

Mycket bra service

Jag är otroligt tacksam för att ni lyckades få klart min studentmössa på bara tre dagar – mitt i studentveckan dessutom. Snabbt, proffsigt och med ett jättefint resultat. Stort tack till hela teamet på Vasastudent!

4 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Idag fick jag min studentmössa och den…

Idag fick jag min studentmössa och den är precis som jag hoppades – snygg, skön och välgjord! Under hela beställningsprocessen har jag fått snabb och personlig hjälp via Instagram/telefon, och priset var betydligt lägre än hos andra leverantörer. Kan verkligen rekommendera till alla som letar efter en prisvärd och pålitlig studentmössa!

23 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag rekommenderar alla starkt att…

Jag rekommenderar alla starkt att beställa era mössor härifrån om ni vill känna er nöjda. Jag kontaktade företaget då jag var orolig över storlek och leverans. Jag fick prata med en jätte trevlig personal som hette Elin, då fick jag tips och råd kring min beställning. Hade man beställt samma design på mössan hos andra företag hade mössan landat på 3-4 tusen kr. Så vi fattiga studenter är så glada att få mössan till mindre pris. Och trust, detta är marknadens lägsta pris. Leveransen var därmed väldigt snabb och smidig och fick mössan bara efter en vecka. Recommend recommendddd!!!
Tack för en underbar service Elin!!

16 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.