De telescoop werd snel geleverd. In het begin is het een beetje zoeken maar is ondertussen al een aantal mooie foto's kunnen nemen van de Maan en de Pleiaden. Een handleiding over hoe je ermee aan de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kreeg de telescoop voor mijn verjaardag ( Vultus 1000114EQ ). In elkaar zetten ging best goed, had iets duidelijker gekund. Mis alleen nog een echte gebruiks aanwijzing, hoe scherp te stellen e... Ver mais
Vultus claimt binnen een dag te kunnen leveren hetgeen ze duidelijk niet na kunnen komen. Ik heb enkele weken moeten wachten op een telescoop die als cadeau bedoeld was. Over de contacten hierover ov... Ver mais
Door de slechte werking van de Spaanse Post 🙁🙁🙁 is mijn toestel nooit aangekomen . Maar Vultus heeft er echt alles aan gedaan om het toestel alsnog bij mij in Spanje te krijgen maar helaas door... Ver mais
Detalhes da empresa
Vultus is een Nederlandse specialist op alles wat te maken heeft met telescopen. Door dag en nacht bezig te zijn met de kijkervaring van haar klanten, weet Vultus exact wat nodig is voor de optimale kijkervaring. Met Vultus kun je zowel de aarde als het heelal tot in detail ontdekken.
Informações de contato
Bredenhofstraat 5, 1544 RA, Zaandijk, Holanda
- info@vultusofficial.com
- vultusofficial.com
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Betrouwbaar bedrijf!
Levering perfect.
Goede after sales
Mensen met verstand van zaken
Duidelijke webshop die de verwachtingen…
Duidelijke webshop die de verwachtingen waarmaakt.
Mooi en robuust!
De telescoop werkt erg goed. Bij mijn aankoop ben ik goed geholpen om de juiste telescoop aan te schaffen. Daarnaast ook brede keuze aan meegeleverde filters. Helaas nog niet de mogelijkheid gehad om planeten te bekijken maar al wel de zon. De vlekken op de zon zijn scherp te zien.
Voor de rest is de telescoop erg professioneel in elkaar gezet en makkelijk te gebruiken. Wel moet je wennen aan de meegeleverde ‘laser’ waarmee je objecten snel in beeld kan brengen.
Top aankoop als je voor een relatief lage prijs een zeer goede en makkelijke telescoop wil aanschaffen. Zeker het geld waard!
Nette communicatie en snel verzonden
Nette communicatie en snel verzonden. Goed product.
Zelfs service aan niet-klanten
Nadat ik via via twee Vultus' telescopen (een Stellar en een Galaxus) had verkregen, bleek de handleiding van de Galaxus er niet bij te zitten. En aangezien dat een complexere telescoop is, is dat toch wel erg handig. Eén mailtje naar Vultus was genoeg om binnen no time een Nederlandstalige handleiding in de mail te krijgen. Top service dus - ondanks dat ze geen cent aan me hebben verdiend. Thanks Max!
Goede en eerlijke service!
Snelle levering en goed product! Na een telescoop ontvangen te hebben met een missend onderdeeltje, is dit door de vriendelijke klantenservice supergoed opgelost.
Helaas door de lakse Spaanse Transporteur niet aangekomen
Door de slechte werking van de Spaanse
Post 🙁🙁🙁 is mijn toestel nooit aangekomen . Maar Vultus heeft er echt alles aan gedaan om het toestel alsnog bij mij in Spanje te krijgen maar helaas door de lakse Spaanse transportdienst niet gelukt .
Vultus heeft wel mijn bestelling onmiddellijk terugbetaald na correct overleg en hulp van Max ( Vultus ) 🙏
Super goede service!
Super goede service!
Had een bestelling gedaan en kwam er achter dat er een onderdeel miste en de dozen waren beschadigd. Belde gelijk klantenservice geen wachtrij en kreeg gelijk iemand aan de telefoon. Er werd gelijk een nieuwe opgestuurd zodat die op tijd binnen zou komen (was een cadeau voor een verjaardag van iemand) super blij mee.
Very good product and great service
alles volgens verwachting
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.