Jeg havde en serviceaftale hos Autoleth Haderslev på min BMW X5 fra 2018, som kostede 16.660 kr. Aftalen gjaldt i 3 år eller op til 194.xxx km. Jeg ventede på at blive indkaldt til service, som d... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har nu benyttet Autoleth A/S flere gange, både til planlagte og akutte besøg og hver gang har jeg fået en service i topklasse. Alle opgaver er blevet løst professionelt og med høj grad af... Ver mais
A empresa respondeu
Har handlet en BMW 118i M-Sport hos Autoleth og fra første e-mail forespørgsel til udlevering af bilen har Jesper været på pletten med fornuftig byttepris for den gamle bil og kyndig vejledning i... Ver mais
Hentede i dag min nye, brugte bil hos Autoleth. Jeg var første gang nede og se den for 5 dage siden. Siden da har sælgeren Rasmus ydet den absolutte bedste service og svaret på alle mine spørgsmål - b... Ver mais
Gammel Christiansfeldvej 51, 6100, Haderslev, Dinamarca
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lidt små justeringer undervejs som alle blev rettet tilfredsstillende.
God oplevelse at handle hos Autoleth
Skarpe priser og god service
Hej Vi har haft en meget positiv oplevelse ved at handle bil ved autoleht Haderslev sælger Thomas Hensen og vi er super tilfredse med vores bmw 320 d mvh Leif Rossen
God betjening og hurtig tilbagemelding på de forskellige spørgsmål der er ved en bilhandel.
Professionel kundepleje.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Autoleth.
Hvis jeg have nogen skepsis overfor brugtbilshandlere, har Autoleth gjort dem alle til skamme. Der vil jeg gerne handle igen, når Bimmeren en gang skal udskiftes til en nyere model :-)
Venlig og kompetent sælger. Nede på jorden og til at handle med. Fik eftermonteret forskelligt udstyr på en 420d på værkstedet i forbindelse med handlen, og arbejdet blev udført til min fulde tilfredshed.
Er man i markedet for at finde en brugt BMW, så kan det betale sig at kigge forbi Haderslev og Autoleth.
Behagelig og problemfri handel med Thomas
Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved køb af en BMW 116D. Ingen slinger i valsen indtil videre. Bilen kører som smurt.
Man føler at der er en god viden omkring BMW'erne og at der er ærlighed omkring bilen både før og efter en underskrevet slutseddel!
I mit tilfælde var der en mindre udfordring i forbindelse med et sæt slidte skiver foran. Det forsinkede overtagelsen med én dag. Men inden overtagelse blev de skiftet til nogle sprit nye(uden beregning), selvom de i princippet bare kunne være slebet til.
Det er efter min mening god service og ærlighed når det er bedst.
Jeg har intet at sætte en finger på i forbindelse med dette køb.
Har haft den bedste service. De hentede bilen, fik en låne bil. De fik skiftet en del som de kun har brugt 1 timer for at finde, hvor jeg har haft 8 andre værksteder og brugt over 18,000 kr for at finde og løse uden held. BESTEMT ikke sidste gang jeg bruger dem.
Aldrig om de skal røre min bil igen...
Det kan man kalde et amatør værksted, de havde min bil i tre uger hvor de fik lavet den defekte turbo som bilen havde...
Bilen havde en metallisk lyd som de ikke kunne præstere og lave (blev fixet på andet værksted på 2 dage) Men fik da tjekket min kæde slettet min software og tjekket dyser som i sagde var fine (dyse 3 var defekt)
Men heldigvis kostede det mig kun 18000kr ved jer + en ny software og spildt tid....
Handler gerne bil hos Autoleth igen næste gang.
Bor på sjælland og har netop købt bil hos Autoleth. God service og rare mennesker. Bilen blev handlet over mail, og ved levering levede alt op til forventningerne, selv om bilen ikke fysisk var set og prøvekørt inden handlen. God og trygt sted at handle bil.
Jeg har gennem årene haft mange forskellige biler og er kommet på mange forskellige værksteder. Men Autoleth har været det bedste sted at komme. Min kontakt (John Gabelgaard) yder en uovertruffen service. Bilen bliver hentet/bragt ved service og den er altid tip/top i orden når den afleveres. Jeg er 100% tryg når jeg afleverer min bil hos ham. Jeg bruger den erhvervsmæssigt og det er vigtigt at den altid fungerer som den skal. Min erfaring med Autoleth er derfor at her er et sted hvor de holder hvad de lover. Prisniveauet er fornuftigt. Mine bedste anbefalinger gives hermed.
Købt en brugte bil hos Lars Hein i Ribe, skulle have den lavet under garanti, men værkstedschefen (John Gabelgaard ) trak tiden ud til bilens garanti var udløbet. Måtte tage bilen til en andet værksted.
Fik tjekket bilen og gratis skiftet en vaccumslange - det service.
Har brugt Autoleth i mere end 11 år. Værkstedet har ærlighed til at fortælle når noget skal ordnes. Man bliver inviteret ind på værkstedet og får syn for sagen. F.eks. er bremserør skiftet og efterfølgende var de lagt fuldtstændigt som de gamle, blot kunne det ved syn konstateres at de var skiftet og i orden. Man kontaktes altid i løbet at service og prisen opgives. Der er personlig betjening og ikke kun en receptionist der udleverer nøgle
Jeg har anvendt værkstedet nu i over 3 år. Jeg har kørt 170.000 km i den periode og fået alle service og reparationer udført hos Autoleth. Jeg har fået en top professionel behandling hver gang. Der bliver ikke lavet noget på bilen uden forudgående aftale. Prisen passer altid med det aftalte. (HUSK uanset værksted så skal bør du altid aftale pris på forhånd)
Du har det som jeg i starten, Morten. Som du beskriver. :-)
Men pas på.
Hold øje med fakturaerne. Der bliver snydt med timerne !!!
Jeg er ny kunde hos Autoleth i Haderslev, har været 1 gang til service, og er blevet behandlet top professionel, god service, færdig til aftalt tid, behagelige medarbejdere, mine 5 stjerner er fortjent.
God vind fremover til Autoleth, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger til andre.
Morten Lundorff - Aabenraa
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.