Banner for Canavita

Canavita Avaliações 1.275

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode varer, - hjælper os til at sove roligt. Gode priser, der er til at betale, selv for en folkepensionist. Gode tilbud, så man tillader sig at frådse lidt ekstra

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

UPDATE: Alt løste sig, og jeg er meget tilfreds. Lagde min bestilling, men fik ikke tastet rabatkode ind. Kundeservice fiksede det uden problemer og fik 20%. Eneste øv er at jeg kunne have fået 2 f... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Olien er sikkert fin nok, men på samtlige 11 flasker vi har modtaget, passer Qr koden ikke til det vi har bestilt. På alle flasker ledes man via qr koden ind på et laboratorie svar der siger 13% cbd -... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I forbindelse med en formodet manglende levering oplevede jeg en god og professionel hjælp. Der blev straks sørget for at lageret fik pakket en ny sending til mig. Jeg opdagede dog, at min dobbelt... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Founded in 2020, Canavita develops and produces CBD oil of the highest quality in Denmark and is the biggest manufacturer of CBD products in Scandinavia. Our mission is to spread knowledge about the beneficial properties of CBD and cannabis products and give you the opportunity to safely and securely buy your CBD products online. All of our products contains <0.2% THC.

Økologisk Dansk kvalitet

Escrito pela empresa

100% Naturligt produkt
Oplev naturens kraft i dag.

30 dages tilfredshedsgranti

Din tilfredshed betyder alt for os!

Som ny kunde hos Canavita, har du altid 30 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med effekten efter 30 dages brug, så er vi heller ikke tilfredse, og så refunderer vi købet.

Informações de contato

Promotion box for Canavita

LIGE NU - 5 Flasker SPAR 50%

Spar 50% på danskproduceret kvalitets CBD olie.

4,3

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt hurtigt levering meget tilfreds…

Perfekt hurtigt levering meget tilfreds 😌

2 de maio de 2026

Kære Michael,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter🙏

Du ønskes en rigtig dejlig weekend! 💚

Bare godt!

Gode varer, - hjælper os til at sove roligt.
Gode priser, der er til at betale, selv for en folkepensionist.
Gode tilbud, så man tillader sig at frådse lidt ekstra

2 de maio de 2026

Kære Victoria,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at i også er tilfreds med vores naturprodukter🙏

Vi er lykkelige for, at vi også kan gøre en forskel for jer i dagligdagen - Det er hele årsdagen til, at vi er her!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkt bra leverans.

23 de abril de 2026

Kära Carina,

Tusen tack för din recension 💚

Vi är så glada över att vi också kan göra skillnad för dig i vardagen.

Kom ihåg att du alltid är varmt välkommen att ringa eller skriva till oss om vi kan hjälpa dig med även det allra minsta!

Jag önskar dig en riktigt härlig Fredag! ☀️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig god og hjælpsom kundeservice

Rigtig god og hjælpsom kundeservice. Ingen virkning endnu af cbd, derfor "kun" 4 stjerner:)

26 de abril de 2026

Kære HJ,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse💚

Hvor er jeg bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service 🙏

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at vores produkt ikke levede op til dine forventninger - endnu.

Kontakt os meget gerne ift. om det kunne give mening af justere på nuværende dosering - Vi er her for at hjælpe 💚

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag! 💚

Ekstrem god service

Ekstrem god service, fantastisk kunde pleje.
Et super effektivt produkt, der bare hjælper.

Kære Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Det er hele årsdagen til, at vi er her!

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag! 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super produkt og fin levering

Super produkt og en rigtig fin og nem bestilling og levering.

Kære Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Hvor er jeg bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter💚

Det er hele årsagen til, at vi er her - At kunne bidrage til at gøre en forskel i hverdagen 😊

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag! ☀️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totalt verkningslösa!

Totalt verkningslösa!

Kära Bert,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse💚

Det är naturligtvis tråkigt att höra att vår produkt inte levde upp till dina förväntningar.

Vår erfarenhet är att cirka 8 av 10 kunder upplever en märkbar positiv effekt av våra produkter. Samtidigt är det viktigt för oss att CBD ska vara tillgängligt för alla, och därför erbjuder vi 30 dagars nöjdhetsgaranti eller pengarna tillbaka, så att man tryggt kan prova våra produkter.

Kom ihåg att du alltid är varmt välkommen att ringa eller skriva till oss om vi kan hjälpa till med även det allra minsta! :-)

Vi önskar dig en riktigt härlig tisdag! 💚

Kära Peter,

Tusen tack för din recension 💚

Jag blir verkligen SÅ glad att höra att du också är nöjd med våra naturprodukter 🙏 Vi är så glada över att vi också kan göra skillnad för dig i vardagen.

Det är hela anledningen till att vi finns här!

Jag önskar dig en riktigt härlig söndag! ☀️

I er de bedste

I er de bedste, bedste service og hurtig udbringning, plus de bedste produkter.. 10/10 ♥️

25 de abril de 2026

Kære Jannie,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Du ønskes en rigtig dejlig søndag! ☀️

Godt produkt super glad for det

Godt produkt super glad for det

16 de abril de 2026

Kære Mogens,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Det er hele årsdagen til, at vi er her!

Du ønskes en rigtig dejlig fredag og kommende weekend! ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale CBD dråberne fra…

Jeg kan kun anbefale CBD dråberne fra Canavita. Nogle få dråber før sengetid og jeg kan sove roligt og uden smerter i 7.5 time. Det er årevis siden jeg kunne det.

11 de abril de 2026

Kære kunde,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det er hele årsagen til, at vi er her - At kunne bidrage til at gøre en forskel i hverdagen.

Du ønskes en rigtig dejlig ny uge! ☀️

Giver en god nats søvn

Giver en god nats søvn

15 de abril de 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Hvor er jeg bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores naturprodukter🙏 Vi er lykkelige for, at vi også kan gøre en forskel for dig i dagligdagen. Det er hele årsdagen til, at vi er her!

Du ønskes en rigtig dejlig torsdag! ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ualmindelig god kundeservice og et…

Ualmindelig god kundeservice og et fantastisk produkt.
Tusind tak for jer 💚🙌

5 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Kære Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag! ☀️

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

There were a problem with my first…

There were a problem with my first delivery, it got stuck on a terminal in Malmö
Did get help through, but troublesome
Nice people that helped me

1 de abril de 2026

Kära Ruben,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och tack så mycket för din nya beställning 💚

Jag ber om ursäkt å vår fraktpartner GLS vägnar att ditt paket tog längre tid att komma fram än väntat. Jag är glad att vi kunde hjälpa till och kom ihåg att du alltid är välkommen att ringa eller skriva till oss om vi kan hjälpa till med även det minsta! :-)

Ha en underbar måndag! ☀️

Med vänliga hälsningar,

Canavitas kundtjänst
E-post: kontakt@canavita.dk

Måndag - fredag: 09:00 - 17:00

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtigt levering og intet der

Hurtigt levering og intet der.
Men produktet har desværre ingen effekt for mig

3 de abril de 2026

Kære Ruben,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse💚

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at vores produkt ikke levede op til dine forventninger.

Vores erfaring er, at cirka 8 ud af 10 kunder oplever en mærkbar positiv effekt af vores produkter. Samtidig er det vigtigt for os, at CBD skal være tilgængeligt for alle, og netop derfor tilbyder vi 30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene retur på sit første køb, så man trygt kan afprøve vores CBD produkter - Helt risikofrit!

Husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis vi kan hjælpe med selv det mindste! :-)

Eneste øv

UPDATE: Alt løste sig, og jeg er meget tilfreds.
Eneste øv er at jeg kunne have fået 2 flasker ekstra til samme pris ugen efter ift deres nye tilbud

26 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse, og tak fordi du endnu engang valgte Canavita! 🙏

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter💚

Kontakt os på mandag, så finder vi en løsning herpå - Vi er her for at hjælpe! 😊

Du ønskes en rigtig dejlig solskinslørdag! ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid tilfreds med jeres hurtige…

Som altid tilfreds med jeres hurtige håndtering af ordrer, gode olier, hurtig levering, handler hos jer igen

2 de abril de 2026

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse, og tak fordi du endnu engang valgte Canavita! 🙏

Du ønskes en rigtig dejlig solskinsfredag! ☀️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har ingen effekt af produktet andet…

Jeg har ingen effekt af produktet andet end jeg har fået nældefeber af det. . Samtidig smager det som røg lugter, en forfærdelig smag når man er ikke ryger. . Resten af Flaske 1 og hele Flaske nr 2 ryger direkte i skraldespanden

4 de abril de 2026

Kære Heidi,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse💚

Vores erfaring er, at cirka 8 ud af 10 kunder oplever en mærkbar positiv effekt af vores produkter. Samtidig er det vigtigt for os, at CBD skal være tilgængeligt for alle, og netop derfor tilbyder vi 30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene retur, så man trygt kan afprøve vores produkter.

Bryder man sig ikke om hamparomaen, så har vi også andre varianter med naturlig kamille, mint eller appelsin.

Ift. bivirkninger, så er de utroligt sjældne og forekommer kun en sjælden gang imellem hos multiallergikere eller hos personer, som er meget sensitive.

Du ønskes en rigtig dejlig mandag! 💚

Super produkter ☺️

27 de março de 2026

Kære Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse, og tak fordi du endnu engang valgte Canavita! 💚

Indtil du bestiller næste gang, så ring til os! Så sørger jeg for, at du får en ekstra gave med i din bestilling 💚

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service. Vi bestræber os altid på, at lever en service udover det sædvanlige 🙏

Mandag - Fredag: 09:00 - 17:00

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais