Danwest Årgab. Super imødekommende og smilende personale. Vi havde problemer med en bippende røgalarm, som vi ikke kunne finde. Straks kom en medarbejder og løste problemet. Huset vi lejede var pæ... Ver mais
A empresa respondeu
Dan West udlejning er et fantastisk bureau med et "velsmurt og godt kørende maskinrum"! Vi har haft samarbejde m/ og udlejning af vores sommerhus i 14 år, og siden lejet huse af dem, altid med en go... Ver mais
A empresa respondeu
DanWest er ok. Har dog haft en dårlig oplevelse med et møg beskidt sommerhus og DanWest ville ikke give afslag eller betale for rengøring ved afgang. Sommerhuset blev afleveret mere rent ved afgang (s... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan klart anbefale Dan West ferie udlejning. Jeg oplevede, at sommerhusene generelt var lidt billigere, og standarden var ok. Pris og standard som forventet. Alt foregik problemfrit. Jeg følte mi... Ver mais
A empresa respondeu
DanWest er specialister i udlejning af sommerhuse i Danmark ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Vi udlejer kun kvalitetshuse som vi kan stå inde for og sørger for en behagelig ferie for dig.
Sønder Klitvej 20, Årgab, 6960, Hvide Sande
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har nydt opholdet i et super dejligt sommerhus hvor beskrivelsen passede perfekt til virkeligheden, og betjeningen i bureauet var i top.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Altid flinke og er meget glad for det sommerhus vi lejer år for år

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
dejligt sommerhus hvor der er alt hvad man skal bruge
god indretning og beliggenhed, skøn og velholdt have med gode legemuligheder til både børn og voksne

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Super søde og hjælpsomme dejligt sommerhus med god service

Gode priser og huse
Hurtig reaktion ved skader. Venligt personale

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Dejligt sommerhus som levede op til vores forventninger. Dejlig nemt og effektivt at leje gennem DanWest

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Vi var tilfreds med DanWest, men huset var lidt slidt, dejlig udsigt.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Imødekommende personale og villig til at imødekomme ønsker. Godt udvalg af fine huse, der holder hvad der loves.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Hurtig respons fra firmaet, med bestilling, samt en glemt ting i det lejede hus.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Altid søde medarbejder som altid står klar til at hjælpe

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Tak for et dejligt ophold , jeg kan varmt anbefale det til andre .

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Danwest is a great vacation company. It was easy to check in and check out and also easy to pay the electric bills at the end of the vacation. the house was nicely maintained and clean at arrival.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Vi har haft samarbejde m/ og udlejning af vores sommerhus i 14 år, og siden lejet huse af dem, altid med en god oplevelse, af et dygtigt og velskolet personale, og med Carsten Fynn i spidsen, kan vi kun give Dan West vores bedste anbefaling.
Eva og Niels.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Alt var som det skulle være efter vores forventninger .

Dejligt at bruge Dan West er så venlige god oplevelse

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.