Banner for Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Fietsvoordeelshop - Rijswijk Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Steenvoordelaan 265, 2284 CM Rijswijk, Zuid-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bruno de verkoper was prima goede uitleg en zeer vriendenlijk. Dacht ook mee. Medewerker op zaterdag was minder.Vertelde zelf weinig moest alles uit hem trekken qua informatie. Toonde weinig interesse... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het hele team in Rijswijk, onder supervisie van Chris is Top, behulpzaam en kundig. Twee fijne E-bike Pegasus Siena aangeschaft. De negatieve reviews over de Fietsvoordeelshop.nl organisatie m.b.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze hebben mij echt goed en snel geholpen. Nederlandse jongen achter de balie (Verkoopmedewerker) en werkplaats medewerker EFE. Zijn echte Toppers. Mijn voorlicht deed het niet. Gelijk opgelost. Mij... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Sobre Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Over fietsvoordeelshop.nl

Informações de contato

• Steenvoordelaan 265, 2284 CM, Rijswijk, Zuid-Holland, Holanda

• 070-2195054

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

415 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

3.913 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Werd mij beloofd dat me fiets binnen 2…

Werd mij beloofd dat me fiets binnen 2 a 3 weken binnen zou zijn alleen heeft het 2 maanden geduurd

30 de julho de 2026
logotipo da Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Resposta da Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Beste Maaike,

Bedankt voor je review. 👍

Wat vervelend dat je veel langer op je fiets hebt moeten wachten dan was aangegeven. We begrijpen dat dit teleurstellend is en bieden daarvoor onze excuses aan.

We hopen dat je inmiddels volop van je nieuwe fiets geniet.

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop🚴

Behulpzaam

Tijdens het proefrijden hoorde ik een tik. Terug in de winkel werd dat gelijk verholpen, geen opmerking o dat kan geen kwaad! Nee gelijk verholpen.
Op mijn vraag of het zadel van mijn oude fiets kon worden overgezet: geen probleem mevrouw.

15 de julho de 2026

SUper klantgericht

Nadat mijn fiets besteld was en de leverdatum telkens werd uitgesteld hebben ze er in het filiaal in Rijswijk alles aan gedaan om me op de hoogte te houden en uiteindelijk met een alternatief te komen zodat ik naar volle tevredenheid mijn fiets kon komen ophalen. Met name verkoper Ike heeft mij heel goed geholpen. Snel gehandeld en duidelijk communicatie!

25 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Helaas veranderd afgelopen jaren

Ik ben heel blij met de fiets die ik heb meegekregen maar de verkoper was erg haastig waardoor ik ben overgestapt naar een andere die wat rustiger was en minder aan pushen. Uiteindelijk gisteren de fiets opgehaald maar hier weer de haastige verkoper. Hierbij werd de prijs verkeerd aangeslagen en moest ik zelf meerdere dingen aangeven zoals de verzekering die ik al eerder benoemd had. Ook is er amper geholpen met het stellen van zadel en stuur. De telefoon ging tijdens de chaos met betalen en die werd ook opgenomen terwijl ik daar nog stond. Een paar jaar terug was dit een fijne fietsenwinkel maar nu is er niet veel service meer helaas.

24 de junho de 2026
logotipo da Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Resposta da Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Beste Anoniem,

Bedankt voor je review en fijn dat je blij bent met je fiets.

Jammer om te lezen dat de service in de winkel niet naar verwachting was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je feedback serieus en koppelen dit terug naar de winkel.

Sorry voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚴‍♂️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne winkel met goeie sfeer

Fijn geholpen met de aankoop van mijn fiets. Onderhoud elk jaar. Als ik bel kan ik binnen een aantal weken terecht. Dan wordt ik keurig en vriendelijk geholpen. Heerst een fijne sfeer.

16 de junho de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Had a great experience with the staff

Had a great experience with the staff, especially the person who assisted me throughout the process. The test ride was easily available, and the bike was delivered on time as promised. At the time of delivery, everything was explained clearly once again.

28 de maio de 2026