Højlund Mølle Avaliações 1.840

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid sikker levering få dage efter bestilling. Chaufføren blæser selv pillerne ind uden og har ofte været forbi uden vi bemærker det. Piller i høj kvalitet der brænder meget rent nærmest uden aske. K... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg får en fin og personlig betjening i min primære butik i Glamsbjerg, samt også senest i Gudbjerg ved bestilling on-line af træpiller. Savner kun, at i fortsat sælger læggekartofler, og også gerne s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På trods af ødelagt lastbil (force majeure) kom træpillerne til tiden. En rigtig rar tone i telefonen, når man spørger til tids-estimat, til trods for at de nok må lægge ører til mange urolige kun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Lenha
  2. Loja de Acessórios para Montaria
  3. Centro de Jardinagem
  4. Fornecedor de Óleo de Aquecimento
  5. Loja de suprimentos para animais de estimação
  6. Madeireira

Escrito pela empresa

Højlund Mølle er en fynsk kæde af 4 fysiske butikker, samt en webshop på hojlund.dk. Vores 4 afdelinger er beliggende i byerne: • Gudbjerg • Tarup • Glamsbjerg • Middelfart Vi leverer træpiller, briketter og fyringsolie til hele landet: Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer. Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sætte varerne ind i tørvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning. Trucken er 2,7 x 2,7 meter. Højlund er derudover en kendt forretning indenfor foder og strøelser til dyrene i hjemmet og på gården. Så om du har en hest, hund eller kat kan vi finde udstyr og foder til dem på vores webshop og i butikkerne. I foråret 2023 opkøbte vi Kinnerup Hesteartikler, så vi har kunne vækste indenfor heste verden og dermed og sammenlagt vores 2 verdener. I dag går vi under navnet Kinnerup by Højlund, men for nemhedens skyld hedder hjemmesiden for rideudstyr stadig: kinnerup-hesteartikler.dk Til sidst men ikke mindst er vi en virksomhed der elsker udvikling og lytter til vores kunders ønsker, derfor har vi fået et bredt udvalg af haveartikler lige fra krukker til jord og river. Derfor kan vi ved Højlund Mølle, tilbyde dig som kunde en heldhedsoplevelse omrking dit hus og dyrene i dit liv - om du så er på vej ind i en af vores fysiske butikker eller klikket ind i det online univers. Hvis du har brug for hjælp er vi til at kontakte på facebook: Højlund Mølle, på mail: web@hojlund.dk eller over telefonen: 62251136. Håber vi snart ses!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ubrugelige piller, med store sten og klodser

På Fyn skulle der være en uges leveringstid. Vi havde 10 dage.

Vi havde stokerfyr, men kunne ikke håndtere pillerne

9 de abril de 2026

Kære Emilie Plet Nielsen

Tak for din anmeldelse – det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse, og det forstår vi godt.

Vi vil gerne præcisere, at de træpiller, du har købt (Stoker Træpiller 7-8mm i 16kg sække 832kg pr. palle), ikke er almindelige træpiller til pillefyr. Det er stokerpiller, som er fremstillet specifikt til større stokeranlæg. Denne type anlæg er konstrueret til at håndtere den grovere struktur og eventuelle urenheder, og de er typisk udstyret med motorværn på sneglen, så blokeringer ikke beskadiger anlægget. Det er dog altid ens eget ansvar at være opmærksom på om ens fyr har motorværn i snegle, samt kontrollere træpillerne for sten mv. da det er adviseret forud.

Vi gør os umage for at beskrive dette meget tydeligt på produktsiden, netop for at undgå, at de anvendes i almindelige pillefyr, hvor de desværre kan give de problemer, du beskriver.

Når det er sagt, er det selvfølgelig ikke en god oplevelse for dig – hverken i forhold til leveringstiden eller det ekstra arbejde, du er blevet påført. Levering på over en uge er ikke normalt, når det er på Fyn, og det beklager vi selvfølgelig. Vi har været ramt af sygdom hos vores chauffører, hvilket desværre har påvirket leveringstiden.

Højlund Mølle Kundeservice

Hurtig levering, god service

Hurtig levering. Et af produkterne var desværre itu, men der blev hurtigt sendt et nyt afsted.

22 de abril de 2026

Hej Sanne

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 🙏

Vi er glade for at høre, at du oplevede både hurtig levering og god service. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at et produkt var itu ved modtagelse, er vi rigtig glade for, at du også oplevede, at vi fik løst det hurtigt for dig.

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen 😊

De bedste hilsner Christian fra Højlund Mølle

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det gik rigtig hurtig med at få…

Det gik rigtig hurtig med at få leveret pakken

20 de abril de 2026

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering – det betyder meget for os. Vi håber, du bliver lige så tilfreds med dit køb, og vi står klar igen, når du får brug for os 😊

et godt sted at handle

meget lave priser "skønt" og utrolig hurtig levering et godt sted at handle

14 de abril de 2026

Kære Jørgen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang 😊

Perfekt levering.

Perfekt levering.

7 de abril de 2026

Hej Carina

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en perfekt oplevelse med leveringen. Det er lige præcis den oplevelse, vi altid stræber efter at give 🙌

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi står selvfølgelig klar, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem og hurtig bestilling via nettet

Nem og hurtig bestilling via nettet. Da vi denne gang ikke lige kunne være hjemme ved levering, var jeg spændt på, hvor pallerne var hensat. Alle bekymringer blev til skamme, da pallerne med præcis millimeter-levering, var hensat lige på det sted, hvor jeg før har bedt om at pallerne blev placeret, så det var nemt for mig at bære sækkene ind. Super tilfreds kunde!

7 de abril de 2026

Hej Børge

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det glæder os meget at høre, at både bestillingen og leveringen levede op til dine forventninger. Vi ved, hvor vigtigt det er, at leveringen fungerer – især når man ikke er hjemme – så det er skønt at høre, at vores chauffør ramte placeringen helt præcist igen.

Vi er rigtig glade for at have dig som kunde, og vi håber at kunne hjælpe dig igen næste gang.

Mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

de afskallede solsikkekerner er helt…

de afskallede solsikkekerner er helt iorden mine fugle spiser lystigt af dem

4 de abril de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Inge-Lise ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at dine fugle er så glade for de afskallede solsikkekerner – der er ikke noget bedre end tilfredse små gæster i haven 🐦

Tak fordi du handlede hos os og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, du og fuglene får stor glæde af produkterne fremover.

Christian fra Højlund Mølle

Kære Aage

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at du oplever både fin kvalitet og en rimelig pris – det er lige præcis det, vi stræber efter hver eneste dag 🙌

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte 4 poser kaninøre med pels til…

Bestilte 4 poser kaninøre med pels til min hund. 2 poser bliver forgamle nu, og de andre 2 poser kan holde sig i over et år. Så de 2 af poserne af stået på jeres hylder i over et år. Man kan se forskel på dem, de friske ser gode ud. Men de to der bliver for gamle nu, ser helt kedelige og grå ud. Dem smider jeg ud. Min Buller på 15 år, skal ikke have noget gammelt harsk noget. Spild af penge.

27 de março de 2026

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse – og jeg er virkelig ked af at læse din oplevelse.

Som jeg også skrev på din anden anmeldelse, hvor du også gav os 1 stjerne, er det selvfølgelig slet ikke acceptabelt, at du modtager varer, som fremstår gamle eller ikke lever op til forventningerne. Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at sende ud, og jeg forstår fuldt ud, at du ikke vil give det til din hund.

Som nævnt sender jeg 4 nye poser kaninører til dig, og derudover får du også en gratis BullerBox fra vores søsterselskab BullerBox.dk som en ekstra undskyldning.

Vi tager sagen meget alvorligt og følger op internt, så vi kan finde årsagen og sikre, at det ikke sker igen.

Endnu en gang beklager jeg rigtig meget – og tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SUPER godt sted at handle alt til…

SUPER godt sted at handle alt til husdyrene - også de lidt større. Og så kan man også få luksus rideudstyr og - tøj til rimelige priser. Personalet er altid venlige og parate til at hjælpe❣️

16 de fevereiro de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever Højlund Mølle som et godt sted at handle til alle husdyrene – også de lidt større. Vi er også glade for, at du sætter pris på vores udvalg af rideudstyr og ridetøj til gode priser.

En særlig tak for de pæne ord om vores personale. Vi gør os altid umage for at være hjælpsomme og give den bedste service, så det betyder meget for os at høre, at det bliver bemærket.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Højlund Mølle.

Højlund Mølle 🌾🐾

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilling af stokermix træpiller hvo…

Bestilling af stokermix træpiller hvor de skriver det er 7 -8ml🙈😡vi snakker kaffegrums max størrelse 3. 4.ml.føj for en falsk reklame😡😡😡🤑🖕

9 de março de 2026

Kære Sonny Nielsen

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive din anmeldelse. Selvom vi selvfølgelig altid håber på at give vores kunder en god oplevelse, sætter vi faktisk pris på, at du deler din utilfredshed. Det giver os mulighed for at forklare tingene nærmere, hvis der er opstået misforståelser. Hos Højlund Mølle gør vi os hver dag umage for at levere både gode produkter og en ordentlig service til vores kunder, og derfor tager vi også alle henvendelser seriøst – også når tonen er lidt frustreret.

Jeg vil i den forbindelse også gerne meget venligt nævne noget, som er vigtigt for mig. Mine kollegaer gør hver dag deres bedste for at hjælpe vores kunder, og de lægger både tid og engagement i at finde gode løsninger. Jeg har fuld forståelse for, at man som kunde kan blive frustreret, hvis et produkt ikke lever op til forventningerne eller man føler, man har foretaget et fejlkøb. Samtidig vil jeg dog på det venligste henstille til, at dialogen med vores medarbejdere foregår i en respektfuld og ordentlig tone. Vi møder altid vores kunder med hjælpsomhed og forståelse, og derfor betyder det meget for mig, at mine kollegaer mødes med samme værdighed i dialogen.

Vi kan se, at du har bestilt vores Stoker træpiller 7–8 mm, som er en særlig type træpille. Denne type er udviklet til stokerfyr og større anlæg. Derfor skriver vi også tydeligt på produktsiden, at de ikke anbefales til almindelige pillefyr eller pilleovne. Stokerpiller har blandt andet et højere indhold af støv og aske samt variation i både størrelse og farve. Det er helt normalt for denne type pille, og netop derfor bruges de typisk i anlæg, der er konstrueret til at håndtere denne kvalitet.

Vi tilbyder tre typer træpiller på webshoppen for netop at sikre, at kunder kan vælge den type, der passer bedst til deres fyr. Premium træpiller er vores højeste kvalitet til almindelige pillefyr og pilleovne. Basic træpiller er et mere prisvenligt alternativ, der også egner sig til almindelige fyr. Stoker træpillerne, som du har bestilt, ligger i en anden kategori og anvendes primært i større anlæg, der kan håndtere den variation, som denne type brændsel har.

Når det gælder fremmedlegemer i stokerpillerne, kan der i sjældne tilfælde forekomme små sten. Det er også noget, vi gør opmærksom på i produktbeskrivelsen, og derfor anbefaler vi, at man er opmærksom, når pillerne fyldes på fyret.

I forhold til returpallerne fungerer det hos os typisk sådan, at mange kunder stiller deres tomme paller frem ved levering. Chaufføren tager dem med retur, og værdien fratrækkes fakturaen. Værdien er 50 kr. inkl. moms pr. palle. I jeres telefonsamtale i tirsdags blev det aftalt med vores kollega, at vi beholdt de tre paller og fratrak beløbet på din ordre.

I din efterfølgende mail skriver du, at du gerne vil have pallerne retur. Det kan vi naturligvis godt finde en løsning på. Hvis du ønsker dem leveret tilbage, regulerer vi blot beløbet for returpallerne igen.

Hos Højlund Mølle har vi leveret brændsel til danske hjem i mange år, og vi sætter en stor ære i at rådgive vores kunder, så de får den type træpiller, der passer bedst til deres anlæg. Man er derfor altid meget velkommen til at kontakte os, hvis man er i tvivl om forskellen på de forskellige kvaliteter.

Hvis du har spørgsmål til de træpiller, du har modtaget, eller ønsker hjælp til at finde den type, der passer bedst til dit fyr, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på christian@hojlund.dk
. Jeg hjælper gerne.

Vi ønsker dig en rigtig god dag – og tak igen fordi du tog dig tid til at skrive.

Med venlig hilsen 💚

Christian Abildskov
Head of Marketing & E-commerce

Ørbækvej 268B
5892 Gudbjerg

Christian@hojlund.dk

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bedt om træpiller 8 mm til…

Jeg havde bedt om træpiller 8 mm til indblæsning, men I havde kun 5 mm, iflg. medarbejder var det ingen problem. Jeg fik ca. 4 tons leveret. - Pillerne er for smaa og derfor har jeg store problemer med spild, idet mange af pillerne gaar gennem min rist og direkte ned til det normale træpille-spild.
Saa I har givet mig et stort problem.
mvh. Christian Varming, Grevenlundsvej 11 5220 Odense S.Ø.

22 de janeiro de 2026

Hej Christian

Mange tak for din anmeldelse – og først og fremmest beklager vi rigtig meget de udfordringer, du har oplevet. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når noget ikke fungerer optimalt efter levering.

Jeg vil lige præcisere, at vi desværre ikke har 5 mm træpiller i sortimentet. De størrelser vi leverer, er 8 mm og 6 mm. Det kan derfor være, at du har fået 6 mm piller.

Vi har rigtig mange kunder, som tidligere har brugt 8 mm, og som i dag bruger 6 mm, uden at opleve problemer. Men det er samtidig vigtigt at sige, at det altid vil være en vurderingssag. Alle pillefyr og hele setup’et omkring indføring af piller i fyret kan være forskellige. Derfor kan vi heller ikke i alle tilfælde sige med sikkerhed, at et skifte mellem 6 mm og 8 mm vil fungere helt uden udfordringer i den enkelte installation.

Når kunder spørger os, fortæller vi typisk, at man oftest problemfrit kan skifte mellem størrelserne, fordi det er vores erfaring i langt de fleste tilfælde. Hvis man vil optimere forbrændingen bedst muligt, kan det dog være nødvendigt at justere indføringshastighed og lufttilførsel, så fyret er tilpasset den enkelte pille-størrelse.

Når det er sagt, er vi selvfølgelig rigtig kede af, at du i dit tilfælde har fået ekstra udfordringer.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på christian@hojlund.dk
, så kigger vi på sagen sammen og finder en løsning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I dag modtog jeg piller til min ovn

I dag modtog jeg piller til min ovn, havde håbet på der var gået et par ekstra dage så jeg endnu bedre havde skrabet sneen væk men hvad så jeg kl 08:00 de stod perfekt schafføren og trucken kan det der. Min stikvej sammen med andre naboerne var sæbe, men Højlund mølle ud skal pillerne i sne og slud. TAK

25 de fevereiro de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Anne Mette ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen gik godt — også selvom vejret ikke helt var med jer ❄️ Vi er glade for, at chaufføren kunne få pillerne sikkert frem og på plads trods sne og glatte forhold. Det betyder meget for os, at både levering og service fungerer, som det skal.

Mange tak for din tillid og for at du tog dig tid til at skrive.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Alt for dyrt men fine piller 👍

16 de fevereiro de 2026

Kære Tobias

Tak for din anmeldelse og for din feedback.

Vi er selvfølgelig kede af, at du oplever vores træpiller som dyre. Træpiller er – ligesom andre energikilder – et meget dynamisk marked, hvor priserne i høj grad styres af udbud og efterspørgsel. Når efterspørgslen er høj og udbuddet lavere, stiger vores leverandørers priser, og det påvirker naturligvis også vores salgspriser. Vores priser følger derfor udviklingen hos vores leverandører.

Vi tilbyder træpiller i tre kvaliteter: Stoker, Basic og Premium. Vi anbefaler ofte Premium, som også er den dyreste type, fordi de er bedre renset for smuld, sten m.m. og har en højere brændværdi. Det giver typisk mindre aske, færre slagger og mindre arbejde i hverdagen.

Hvis prisen er vigtigst, kan man sagtens vælge en billigere kvalitet som f.eks. Stoker, som ofte ligger lavere i pris end mange andre på markedet — dog med mere aske og lidt mere vedligeholdelse som følge.

Vi er glade for at høre, at du synes, pillerne er fine 👍

Hurtig sikker levering

4 de fevereiro de 2026

Kære Jesper

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig og sikker levering. Det er netop det, vi bestræber os på hver dag, så din feedback betyder rigtig meget for os.

Tak fordi du handlede hos os — vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Kære Hans

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og varen. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang 😊

Det hele til ug.

Det hele til ug.
Chaufføren må være gammel iscrosskører for han har helt styr på den truck.
Mvh Granbrinken.

10 de fevereiro de 2026

Kære Henrik

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ — og for din skønne anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at alt var til UG, og vi er især vilde med kommentaren om chaufføren 😄 Vi giver selvfølgelig rosen videre — vores chauffører gør hver dag deres bedste for at levere sikkert og præcist, også når forholdene kan være lidt udfordrende.

Tak fordi du handler hos os, og fordi du tog dig tid til at skrive.

Christian, Højlund Mølle

Hjælpsom og imødekommende

På trods af ødelagt lastbil (force majeure) kom træpillerne til tiden. En rigtig rar tone i telefonen, når man spørger til tids-estimat, til trods for at de nok må lægge ører til mange urolige kunder.

Chaufføren er UTROLIGT hjælpsom. Han afleverede pillerne ind gennem en låge, der pga. sne og is næsten ikke kunne åbnes - kun efterlod et slip på ganske få cm - og stadig med et smil på læben og en "Hav en god dag"

En rigtig dejlig start på en dag. 🌹

10 de fevereiro de 2026

Kære Ninett

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ — det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Selvom vi desværre havde udfordringer med en ødelagt lastbil undervejs, er vi virkelig glade for at høre, at leveringen alligevel kom frem til tiden, og at du oplevede både en god dialog med vores kundeservice og en hjælpsom chauffør. Vi giver selvfølgelig din ros videre — det er præcis den service, vi ønsker at levere hver dag.

Det glæder os især at høre, at det kunne være med til at give dig en god start på dagen 🌹

Tak fordi du handler hos os — vi håber, du bliver rigtig glad for dine træpiller.

De bedste hilsner Christian fra Højlund Mølle

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais