Nem og hurtig bestilling via nettet. Da vi denne gang ikke lige kunne være hjemme ved levering, var jeg spændt på, hvor pallerne var hensat. Alle bekymringer blev til skamme, da pallerne med præcis mi... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg får en fin og personlig betjening i min primære butik i Glamsbjerg, samt også senest i Gudbjerg ved bestilling on-line af træpiller. Savner kun, at i fortsat sælger læggekartofler, og også gerne s... Ver mais
A empresa respondeu
På trods af ødelagt lastbil (force majeure) kom træpillerne til tiden. En rigtig rar tone i telefonen, når man spørger til tids-estimat, til trods for at de nok må lægge ører til mange urolige kun... Ver mais
A empresa respondeu
Højlund Mølle er en fynsk kæde af 4 fysiske butikker, samt en webshop på hojlund.dk. Vores 4 afdelinger er beliggende i byerne: • Gudbjerg • Tarup • Glamsbjerg • Middelfart Vi leverer træpiller, briketter og fyringsolie til hele landet: Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer. Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sætte varerne ind i tørvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning. Trucken er 2,7 x 2,7 meter. Højlund er derudover en kendt forretning indenfor foder og strøelser til dyrene i hjemmet og på gården. Så om du har en hest, hund eller kat kan vi finde udstyr og foder til dem på vores webshop og i butikkerne. I foråret 2023 opkøbte vi Kinnerup Hesteartikler, så vi har kunne vækste indenfor heste verden og dermed og sammenlagt vores 2 verdener. I dag går vi under navnet Kinnerup by Højlund, men for nemhedens skyld hedder hjemmesiden for rideudstyr stadig: kinnerup-hesteartikler.dk Til sidst men ikke mindst er vi en virksomhed der elsker udvikling og lytter til vores kunders ønsker, derfor har vi fået et bredt udvalg af haveartikler lige fra krukker til jord og river. Derfor kan vi ved Højlund Mølle, tilbyde dig som kunde en heldhedsoplevelse omrking dit hus og dyrene i dit liv - om du så er på vej ind i en af vores fysiske butikker eller klikket ind i det online univers. Hvis du har brug for hjælp er vi til at kontakte på facebook: Højlund Mølle, på mail: web@hojlund.dk eller over telefonen: 62251136. Håber vi snart ses!
Ørbækvej 268B, 5892, Gudbjerg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Der blev ringet til mig hurtigt, for at sige varen var udsolgt, om jeg kunne bruge et alternativ
Altid sikker levering få dage efter bestilling. Chaufføren blæser selv pillerne ind uden og har ofte været forbi uden vi bemærker det. Piller i høj kvalitet der brænder meget rent nærmest uden aske. Kan kun give Højlund mølle de bedste anbefalinger.

Resposta da Højlund Mølle
Super nemt at bestille og perfekt levering med truck lige der hvor jeg ville have varen stillet, prisen!! tjaaaaa, sådan er det jo, krigen i Ukraine har åbenbart stadig effekt

Resposta da Højlund Mølle
Nemt at bestille online. Levering indenfor aftalt tid. Palle leveret som ønsket. Havde jeg været hjemme, ville den også være sat indendørs. Super god service:-)

Resposta da Højlund Mølle
Bestilte 2 paller træpiller 26 december da vi så ind i hård frost og kulde og jeg ved Højlund mølle altid har haft hurtig levering.. vi har idag d 11 januar og har endnu ikke modtaget mine træpiller har måtte ud og købe andet steds, når jeg henvender mig til kundeservice kan de ikke give mig et konkret svar. Jeg kommer ikke længere til at handle hos dem, selvom jeg er en tilbagevendende kunde

Resposta da Højlund Mølle
Nemt at bestille over nettet, og hurtig levering. Super rene træpiller.

Resposta da Højlund Mølle
Hurtig levering. Paller sat ind efter ønske. Venlig og hjælpsom chauffør. Alt i alt en god oplevelse.

Resposta da Højlund Mølle
Hurtig levering lige i garagen glæder mig til at fyre med dem god jul

Resposta da Højlund Mølle
Helt utroligt !bestiller fuglefrø den ene dag og næste dag står de hjemme hos mig ,så godt alle er glade både fuglene og jeg👏👏👏👏

Resposta da Højlund Mølle
Super service, blevet sat hvor vi havde bedt om, tom palle taget med. Kun ros herfra

Resposta da Højlund Mølle
Meget tilfreds med kyllinge-pakkerne.
Har købt juleand. Er derfor meget spændt på om den lever op til de øvrige varers gode kvalitet.

Resposta da Højlund Mølle
Købte Højlunds 6mm premium træpiller til god pris. Venlig betjening og god rådgivning i butikken.

Resposta da Højlund Mølle
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.