Højlund Mølle Avaliações 1.840

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem og hurtig bestilling via nettet. Da vi denne gang ikke lige kunne være hjemme ved levering, var jeg spændt på, hvor pallerne var hensat. Alle bekymringer blev til skamme, da pallerne med præcis mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid sikker levering få dage efter bestilling. Chaufføren blæser selv pillerne ind uden og har ofte været forbi uden vi bemærker det. Piller i høj kvalitet der brænder meget rent nærmest uden aske. K... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg får en fin og personlig betjening i min primære butik i Glamsbjerg, samt også senest i Gudbjerg ved bestilling on-line af træpiller. Savner kun, at i fortsat sælger læggekartofler, og også gerne s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På trods af ødelagt lastbil (force majeure) kom træpillerne til tiden. En rigtig rar tone i telefonen, når man spørger til tids-estimat, til trods for at de nok må lægge ører til mange urolige kun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Lenha
  2. Loja de Acessórios para Montaria
  3. Centro de Jardinagem
  4. Fornecedor de Óleo de Aquecimento
  5. Loja de suprimentos para animais de estimação
  6. Madeireira

Escrito pela empresa

Højlund Mølle er en fynsk kæde af 4 fysiske butikker, samt en webshop på hojlund.dk. Vores 4 afdelinger er beliggende i byerne: • Gudbjerg • Tarup • Glamsbjerg • Middelfart Vi leverer træpiller, briketter og fyringsolie til hele landet: Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer. Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sætte varerne ind i tørvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning. Trucken er 2,7 x 2,7 meter. Højlund er derudover en kendt forretning indenfor foder og strøelser til dyrene i hjemmet og på gården. Så om du har en hest, hund eller kat kan vi finde udstyr og foder til dem på vores webshop og i butikkerne. I foråret 2023 opkøbte vi Kinnerup Hesteartikler, så vi har kunne vækste indenfor heste verden og dermed og sammenlagt vores 2 verdener. I dag går vi under navnet Kinnerup by Højlund, men for nemhedens skyld hedder hjemmesiden for rideudstyr stadig: kinnerup-hesteartikler.dk Til sidst men ikke mindst er vi en virksomhed der elsker udvikling og lytter til vores kunders ønsker, derfor har vi fået et bredt udvalg af haveartikler lige fra krukker til jord og river. Derfor kan vi ved Højlund Mølle, tilbyde dig som kunde en heldhedsoplevelse omrking dit hus og dyrene i dit liv - om du så er på vej ind i en af vores fysiske butikker eller klikket ind i det online univers. Hvis du har brug for hjælp er vi til at kontakte på facebook: Højlund Mølle, på mail: web@hojlund.dk eller over telefonen: 62251136. Håber vi snart ses!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levering hurtigt og nemt - service manglende

Fik min levering hurtigt og nemt, sød og hjælpsom fragtmand. Desværre var leveringen gået i stykker og forsøgt repareret før jeg modtog den, så strøelse faldt ud. Hvis man ved, at noget er gået hul på, synes jeg det er forventeligt at gøre opmærksom på det og eventuelt kreditere det ødelagte.

27 de janeiro de 2025

Kære Emilie,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig og nem, og at du havde en god oplevelse med fragtmanden. Det er dog ærgerligt at læse, at din ordre desværre var beskadiget ved modtagelsen.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager meget, at du ikke blev informeret om skaden på forhånd. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så hvis du har mulighed for at sende et par billeder af skaden til christian@hojlund.dk, kan vi finde en god løsning.

Hurtig leveringi

26 de janeiro de 2025

Kære Dorthe,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din positive feedback.

Vi håber at byde dig velkommen igen hos Højlund Mølle snart.

De bedste hilsner,

En god oplevelse…

Er meget glad for at handle hos Højlund . Det fungerer bare

22 de janeiro de 2025

Kære Gerda,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi bliver virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at det hele fungerer, som det skal. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med din handel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Højlund Mølle.

Alt var perfekt

Alt var perfekt

17 de janeiro de 2025

Hejsa,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at alt var perfekt – det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service samt rigtig god service gra…

God service samt rigtig god service gra den chauffør som leverede varen på vores bopæl.

24 de janeiro de 2025

Kære Ulla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores service og den chauffør, der leverede din vare. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at betjene dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt fint, dog lidt problemer med hjemmesiden.

Efter flere problemer med jeres hjemmeside, fik jeg bestilt de ting jeg manglede.
Hurtig levering. God pris.

19 de janeiro de 2025

Hej Anna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og vores priser.

Vi beklager de udfordringer, du oplevede med hjemmesiden, og vi arbejder løbende på at forbedre brugeroplevelsen, så det bliver endnu nemmere at handle hos os fremover. Din feedback er meget værdifuld for os!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

God købsoplevelse

Hurtig og fri levering. Gode faste briketter til en rigtig god pris.

15 de janeiro de 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse hos os, og at du er tilfreds med både leveringen og kvaliteten af vores briketter. Det betyder meget for os at levere produkter, der lever op til dine forventninger – og til en pris, der giver mening.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har handlet hos jer i rigtig mange…

Vi har handlet hos jer i rigtig mange år.
Piller til tiden. Kørt ind i værkstedet.

13 de janeiro de 2025

Kære Annie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din trofasthed gennem årene! Det betyder utroligt meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og service. Vi bestræber os altid på at levere til tiden og sikre, at alt fungerer som det skal – så det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i mange år fremover!

Thumps up

Ekstraordinær levering og hurtighed samt kvalitet af produkt

12 de janeiro de 2025

Hej Nicholas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores levering og produktkvalitet. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service, så det betyder meget for os at få din anerkendelse.

Hvis du har brug for noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering, priser og kvalitet. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse – din feedback gør en stor forskel!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en hurtig levering som lovet og en…

Fik en hurtig levering som lovet og en hjælpsom service ved aflevering.

28 de dezembro de 2024

Kære Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig levering og hjælpsom service – præcis som vi ønsker, at det skal være. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Chaufføren kom tidligere end…

Chaufføren kom tidligere end forventet.. og ventede uden at blive irriteret på at jeg fik flyttet bil.. hjalp også med retur paller..
På grund af sne var der også lagt en beskyttelse plastik over Træpiller pallerne.

27 de dezembro de 2024

Kære Vibeke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores chauffør, og at leveringen levede op til dine forventninger – på trods af vintervejret. Vi gør altid vores bedste for at yde en personlig service og sikre, at alt forløber så smidigt som muligt.

Det betyder meget for os at få din feedback, og vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for det.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint sand

Fint sand. Lidt lavere mig som levering.

10 de dezembro de 2024

Hej Jørn,

Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at du synes om sandet, og vi sætter pris på din feedback angående levering. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, så dine input er meget værdifulde for os.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen en anden gang!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De ringeste birkestræsbriketter

Jeg benyttede i år Højlunds Mølle pga de mange fine anmeldelser
Jeg bestille birketræsbriketter i oktober.
Jeg undrede mig efter udpakningen over farven og kvaliteten på briketterne.
Jeg har flere gange tidligere fået leveret birketræsbriketter.
De har altid været lyse og fine i strukturen.
De briketter jeg fik leveret var langt mørkere og grove i strukturen med mange sorte nister tydende på opblanding med bark eller anden affald.
Og de lignede heller ikke de birketræsbriketter, der ses på jeres hjemmeside, hvor de er lyse og fine i strukturen.
Jeg skrev til Højlund Mølle straks efter levering den 8. oktober. Fik intet svar.
Og igen den 10. oktober skrev jeg og gjorde opmærksom på følgende:
1. De afgiver ikke den karakteristiske birketræsduft.
2. De giver utroligt megen aske.
3. De er grove med sorte nister tydende på opblanding med bark eller affald.
4. De ligner ej heller de briketter, som I har vist på jeres hjemmeside.
5. De ligner ikke de birketræsbriketter, jeg tidligere har købt.
Har jeg fået leveret den rigtige vare?
Forsat intet svar.
Kontaktede Højlunds Mølle to gange telefonisk. Fik blot fat i nogle medarbejdere, som ikke kunne give mig noget svar, og som ikke kunne hjælpe yderligere.
Jeg har haft brændeovn i 28 år. Jeg kan konstatere at birketræsbriketterne afgiver ikke den karakteristiske skønne birketræsduft men derimod en ubestemmelig og ikke særlig behagelig duft.
Det er de til dato ringeste briketter jeg nogensinde har fået.
Og ligeledes den ringeste kundeservice, jeg har oplevet.
Kan desværre ikke anbefale Højlunds Mølle til andre.
Bestilling og levering berettiger til den ene stjerne.

10 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Kære Rene,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er virkelig ked af at høre om din utilfredshed med både produktet og vores kundeservice. Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet og en god oplevelse for vores kunder, og det er klart, at vi her ikke har levet op til dine forventninger – eller vores egne standarder.

Med hensyn til de birkebriketter, du modtog, har vi desværre oplevet udfordringer med en leverance, der ikke levede op til den sædvanlige kvalitet. Det er bestemt ikke acceptabelt, og vi har allerede truffet beslutningen om ikke at hjemtage flere produkter fra denne leverandør.

Jeg kan også se, at vi har været for langsomme i vores kommunikation med dig, og det er jeg oprigtigt ked af. Det er ikke den måde, vi ønsker at håndtere vores kunders henvendelser, og jeg beklager dybt for den frustration, det må have forårsaget.

Jeg vil gerne finde en løsning, der kan rette op på denne situation. Vil du sende mig en e-mail direkte på Christian@hojlund.dk, så vi kan finde en måde at gøre dette godt igen?

Endnu engang undskyld for den dårlige oplevelse. Jeg håber, vi kan få mulighed for at rette op på det og genvinde din tillid.

Fin levering og god pris

Fin levering og god pris

29 de novembro de 2024

Hej Teresa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både leveringen og vores priser. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

hurtig levring

hurtig levring

12 de dezembro de 2024

Hej Sonja,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både produkt og levering. Hurtig levering er noget, vi prioriterer højt, så det er dejligt at vide, at det også mærkes hos vores kunder.

Vi håber, at træpillerne lever op til dine forventninger og holder godt gang i varmen. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hjemmesiden var let overskuelig

Hjemmesiden var let overskuelig. Bestillingen blev behandlet hurtigt og sendt af sted med posten.
En god handelsoplevelse hele vejen igennem

10 de dezembro de 2024

Hej Palle,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 😊
Det betyder virkelig meget for os, at du havde en god oplevelse med både vores hjemmeside og hele købsprocessen. Vi sætter en ære i at give en nem og problemfri service, så det glæder os at høre, at alt gik som det skulle.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig igen snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var som beskrevet og i orden.

28 de novembro de 2024

Kære Jens Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig meget at høre, at alt levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for os. Skulle du få brug for noget fremover, står vi altid klar til at hjælpe.

God pris

God pris. levering rigtig god, palle med træpiller blev sat fint i indførelsen.

5 de dezembro de 2024

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både prisen og leveringen. Vi gør os altid umage for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service – og det glæder os at høre, at træpillerne blev placeret, som du ønskede det.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Højlund Mølle

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais