Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico

KMO Shops helpt kleine en middelgrote ondernemingen om professioneel online te verkopen via een gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor webshop en kassasysteem. Sinds 2017 ondersteunt het bedrijf ondernemers met sterke e-commerce platformen die perfect aansluiten op fysieke winkels, voorraadbeheer en meerdere verkoopkanalen zoals Google, sociale media en marketplaces. Via één centraal controlepaneel beheren klanten eenvoudig hun volledige verkoop, ook via smartphone. Daarnaast biedt KMO Shops begeleiding, training en snelle support vanaf dag één. Met online marketingcampagnes en strategisch advies helpt het team bedrijven groeien, zowel lokaal als internationaal, zonder technische zorgen.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

16 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Telefonische spam en valse recensies zo te zien, shady!

In eerder verwijderde en door U vals gerapporteerde recensie werd u expliciet en duidelijk gemaakt ons niet meer op te bellen en te staken met eerdere telefoontjes naar ons toe.

Dit na een vrijblijvende inlichting bij uw KMO shops zonder verdere interesse.

U beweerde ons nooit opnieuw te hebben opgebeld / benaderd.

MA 11/05/2026 - opnieuw enkele malen telefonisch contact door onbekend nummer, bij checkt blijkt dit opnieuw onder KMO shops te behoren.

Graag vraag ik U, doch vriendelijk te stoppen ons te belasteren.

Geen verdere reactie nodig - we hebben alles zwart op wit staan, vragen u enkel om te stoppen want dit is shady.

Dank!

11 de maio de 2026

Ideaal voor groeiende kmo’s

Ideaal voor groeiende kmo’s
We zochten een oplossing die met ons kon meegroeien. KMO Shops biedt voldoende mogelijkheden zonder onnodig complex te zijn.

7 de janeiro de 2026

Fijne communicatie

Eindelijk een partner die spreekt in normale mensentaal. Alles werd helder uitgelegd en stap voor stap opgevolgd. Ideaal voor een kleine zaak zoals de onze!

6 de fevereiro de 2026

Zeer fijne samenwerking met KMO Shops

Zeer fijne samenwerking met KMO Shops. Vanaf het eerste contact merk je dat hier mensen werken met echte passie voor hun vak. Ze denken actief mee, communiceren duidelijk en reageren snel. Alles werd professioneel opgevolgd en je voelt dat ze oprecht het beste resultaat willen voor hun klanten. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een betrokken en deskundige partner.

27 de janeiro de 2026

Positieve ervaring!

Al enkele jaren een top ervaring met KMO Shops! In de tijd verder geholpen door projectleider Gaël die onze mooie shop heeft opgezet. Ondertussen draait deze top! Daarnaast kan ik voor vragen of problemen steeds terecht bij hun support, waar ik telkens snel de juiste info of hulp van Anthony krijg.

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al vier jaar het hele pakket van…

Ik heb al vier jaar het hele pakket van kmo shops. Het systeem werkt voortreffelijk! Als er toch ergens een “bug” optreedt, wordt dit direct onderzocht én opgelost door Anthony.
Ik ben ook zeer tevreden over de vriendelijkheid van alle werknemers van kmo shops!
Goe bezig Kmo Shops!!

2 de fevereiro de 2026

Aanschaf KMO kassa systeem

Eerste afspraak ging zeer vlot. De volgende gesprekken via een conference call met onze project leider Ewoud was zeer aangenaam en constructief, hij was goed op de hoogte van het pakket.
Het verdere verloop en afhandeling gingen ook vlot. Na aanschaf van de hardware en de installatie ervan moesten we enkele producten invoeren. Dan hadden we terug contact met de projectleider om alles te overlopen en eventueel vragen te stellen.
Conclusie: tot op dit moment is het systeem een aanrader.

2 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dienst na aankoop, perfect …

Het kassa systeem werkt eigenlijk perfect, in het begin hadden we wat vragen maar we werden steeds vakkundig, snel, en heel vriendelijk door een bekwame persoon verder geholpen!

18 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie webshop en fijne samenwerking

Wij zijn enorm tevreden over de webshop en de manier van werken van kmo shops. Het ziet er mooi uit en is zowel gemakkelijk in gebruik voor onze klanten als onszelf. Heel fijn dat ik zelf producten kan toevoegen en daardoor snel en flexibel met onze webwinkel aan de slag kan zijn. Bedankt aan het hele team!

20 de novembro de 2025

Dankjewel! 💙

Zeer tevreden over KMO Shops

Ik ben zeer tevreden over KMO Shops.
De samenwerking met An en Stefaan was van begin tot einde ontzettend positief: duidelijk, snel en professioneel. Mijn webshop draait nu vlot en al na enkele dagen kwamen de eerste bestellingen binnen.

23 de dezembro de 2025

Dankjewel! 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echte experts in hun vak

KMO Shops heeft ons uitstekend geholpen met onze online oplossing. Vriendelijk team, veel kennis en altijd bereid om mee te denken. Zeker een betrouwbare partner voor digitale groei.

14 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Louche praktijken

Enige tijd geleden heb ik informatie opgevraagd bij KMO Shops, maar uiteindelijk is de keuze gemaakt om hier geen gebruik van te maken.

Sindsdien is mijn telefoonnummer helaas meerdere malen benaderd door verschillende bedrijven en internationale telefoonnummers, wat zeer hinderlijk is gebleken.

Om verdere overlast te voorkomen, heb ik inmiddels via mijn provider mijn zakelijke telefoonnummer laten wijzigen. Hierdoor verwacht ik geen verdere problemen meer te ondervinden.

Wees gewaarschuwd (!)

12 de dezembro de 2024

Resposta da KMO Shops

We willen graag duidelijk maken dat KMO Shops nooit contactgegevens deelt of verkoopt aan derde partijen. We behandelen alle gegevens vertrouwelijk en gebruiken ze enkel om je aanvraag te beantwoorden.

Dat je nadien internationale telefoontjes kreeg, is uiteraard vervelend, maar dit kan niet gelinkt worden aan KMO Shops of aan het achterlaten van je gegevens via onze website.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.