Kunstgrasnet Avaliações 4.042

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toen ik er zelf niet aan uitkwam wat ik het beste kon doen, werd mij dat telefonisch op een rustige en vriendelijke manier uitgelegd. Toen ik zei het lastig vond vanwege mijn niet aangeboren hersenl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dat ik een staal aanvroeg kreeg ik de keus om 3 verschillende te kiezen maar kreeg een hele doos. Zo zijn wij ook gekomen tot de kunstgras die we eerste instantie niet kozen. Bestellen ging heel makk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren op goed geluk naar Genemuiden gereden om de verschillende grassen in het "echt" te zien. We werden goed geholpen, ondanks dat we geen afspraak hadden. Kunstgras gekocht, werd na 3 werkdag... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ipv 2 monster heb ik 4 monsters gekregen en zo een nog betere keuze kunnen maken. Na bestelling is alles snel geleverd. Bezorger heeft het zelfs tot achter in de tuin afgeleverd en binnen het afgespr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem

Sobre Kunstgrasnet

Kunstgrasnet is één van de grootste leveranciers van kunstgras in Nederland en België. Naast een zeer ruim aanbod van meer dan 40 verschillende soorten kunstgras die rechtstreeks geleverd wordt vanuit de groothandel kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen de beste kwaliteit leveren.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toen ik er zelf niet aan uitkwam wat ik…

Toen ik zei het lastig vond vanwege mijn niet aangeboren hersenletsel herhaalde diegene het zo dat ik het kon opschrijven en legde hij het nogmaals uit. Menigeen kan daar een voorbeeld aan nemen 👍🫠

23 de maio de 2026

Zeer tevreden

De communicatie per e-mail was helder. Bezorging prima! Chauffeur was alleen en heeft de rol helemaal naar de achtertuin gebracht. Echt top!
Ik heb het nog niet uitgepakt dus dat is nog een verrassing.

15 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en als echt lijkende…

Snelle levering en als echt lijkende grasmat

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het kunstgras er zo realistisch uitziet. Veel plezier met je kunstgras!

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en alles goed verpakt is aangekomen. Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ze hebben top kwaliteit spullen met een…

ze hebben top kwaliteit spullen met een snelle levering wij zijn erg blij met het bedrijf en ga zeker vaker bestellen

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Geweldig dat je zo blij bent met ons en in de toekomst weer wilt bestellen — dat waarderen we enorm.
Veel plezier met je kunstgras!

Eerst gratis samples ontvangen

Eerst gratis samples ontvangen. Daarna snelle levering

19 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de gratis samples goed van pas kwamen en dat de levering daarna snel is verlopen. Veel plezier met je kunstgras!

Heel goed materiaal

Heel goed materiaal, snelle bezorging

15 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het materiaal en de snelle bezorging. Veel plezier met je kunstgras!

Super klantvriendelijk

Werd keurig telefonisch te woord gestaan en geadviseerd, waarna de online bestelling super eenvoudig was. Ook daarna werd ik nog keurig gebeld voor de bevestiging en de lever termijn

18 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed telefonisch bent geholpen en dat het advies en de bestelling zo soepel zijn verlopen. Ook prettig dat de opvolging en bevestiging duidelijk waren.

Veel plezier met je kunstgras!

Top.

Top.. Optijd en juiste product

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd en dat je het juiste product hebt ontvangen. Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles klopt van stalen tot aan bezorging en communicatie!

Eerst een gratis proef staal besteld. Nou een proef staal, er kwam een hele doos met verschillende stalen. Daarna 1x een mail gehad alleen met de vraag of we het hadden ontvangen (dus geen agressieve verkoop TOP!).

De stalen allemaal bekeken en een keuze gemaakt samen met een stabilisatiedoek. Daarna een mail gestuurd voor een offerte/prijs (ben toch een Nederlander) en daar kregen we mooi prijs op.

Betaallink en betaald super communicatie vriendelijk en snelle reactie.

Nog een compliment aan de bezorgdienst. Zij werken met een live track and trace systeem waarbij elk kwartier een update komt. Zo kon ik rustig naar het werk en even naar huis om de bestelling in ontvangst te nemen. Behulpzame bezorger vrolijk ook top.

Nu moet het gras er nog in maar ook dat is met de installatie filmpjes op de site vast ook goed te doen.

Dit is wat je hoopt als je online iets koopt, en ja ik raad jullie zeker aan bij mensen.

16 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je geweldige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat alles van begin tot eind zo goed is verlopen — van de stalen en het meedenken zonder opdringerige verkoop, tot de duidelijke communicatie en snelle afhandeling van de bestelling.

Ook goed om te lezen dat de levering met live track & trace en de behulpzame chauffeur zo positief is ervaren.

We waarderen je vertrouwen en aanbeveling enorm. Veel succes alvast met het leggen van het gras, en we zijn ervan overtuigd dat dat ook goed gaat komen met de instructievideo’s!

Team Kunstgrasnet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vrijdag besteld en de volgende dag al…

Vrijdag besteld en de volgende dag al geleverd en keurig in de tuin gelegd

13 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles zo snel is verlopen en dat het kunstgras netjes in de tuin is gelegd. Veel plezier ermee!

Ging snel

Ging snel, en ben blij met mijn gras!

19 de abril de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is verlopen en dat je blij bent met je kunstgras. Veel plezier ermee!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Werkten netjes

waren op tijd
werkten netjes
met andere woorden goed gewerkt
en afgeleverd.

13 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles op tijd is verlopen en dat er netjes en goed gewerkt is. Veel plezier met je kunstgras!

goed werk geleverd

goed werk geleverd, aardige mensen ook

9 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het geleverde werk en het contact met ons team. Veel plezier met je kunstgras!
Met vriendelijke groet, Team Kunstgrasnet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.