Fantastisk god og hurtig service og yderst venlige og behagelig medarbejder der sidder ved telefonen. 5 stjerner med en pil opad herfra
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte et sæt baglygter til min Peugeot 206. Alle andre leverandører havde 3-10 dages leveringstid. NV opgav ingen leveringstid, men bestilte fordi de var billigst. Bestilt onsdag aften, afsendt fr... Ver mais
Skulle bruge et fjeder sæt til min bil, da den ene var knækket og den blev kasseret til syn. Andre steder kostede sættet det dobbelte og det var svært at få en lev. Dato. Hos NV var der klar tale om... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
NV Autodele.dk er et firma, der udelukkende beskæftiger sig med salg af kvalitets autodele og tilbehør over internettet. Familien Nielsen Viborg har i mere end 30 år beskæftiget sig med international import og distribution af autodele. NV Autodele Er i dag Danmarks suverænt billigste og største rene Online Shop med kvalitets autodele. Hos os Ingen omkostningskrævende butikker spredt ud over landet m.m. - alt dette kommer dig til gode. Venligst B. Nielsen Viborg / G. Andersen Viborg
Informações de contato
Erhvervsvej 3, 6800, Varde
- Info@NV-Autodele.dk
- www.nv-autodele.dk
har du nogle sinde handlet på nv autodele
hey hvis du skal ha noget til billen så gå ind på nv autodele de har sku alt tin næsten ingen penge hurtig servics og deres side er lige til prøv det
OK, men mere info om forventet levering ville være super.
Når der på hjemmesiden står dag til dag levering af 80% af varerne, så forventede jeg også at få at vide, hvis min vare ikke var en af de 80%. Men det fik jeg ingen oplysninger om, så har ventet for længe inden varen kom - Ellers ok.
Super service!
Jeg har handlet der før og jeg stoler på dem, de ved hvad de har med at gøre og er gode til at give en go snak om hvad man skal vælge og derefter sende tingene hurtigt!
God rådgivning og hurtig levering
Kontakter sælger via Tlf. for at købe et anhængertræk som dækker mine behov og får svar på alle mine spørgsmål kort og præcist så valget af korrekt træk er nemt og endda med et lille afslag i pris. Leveringen sker som lovet indenfor 24 timer.
Kan på baggrund af denne gode oplevelse anbefale andre at handle på dette sted...
Super kvalitet
jeg købte et aftageligt anhængertræk af lux. modellen til min peugeot st.car.
Jeg monterede det selv uden problemer og fik det synet straks. sættet er helt usynligt og fungerer rigtig godt. leveringen gik hurtigere end jeg havde regnet med så alt i alt er jeg yderst tilfreds.
Ualmindelig god butik
Hurtig levering og fejlfrit produkt
God faglig kompetence og hurtig konstruktiv tilbagemelding.
Har fået en god og kompetent service fra NV-Autodeles medarbejder, med konstruktiv sparring omkring løsning og godt købmandskab omkring priser på de rigtige reservedele. Hurtig levering og god tilbagemelding på leverancen.
Jeg vil helt sikkert bruge NV-Autodele igen og kan varmt anbefale deres kompetente service.
Hurtig og god service
Hurtig respons på mails til kundeservice, varerne blev leveret hurtigt og var som de skulle være. Alt ok!
kanon service og hurtig levering. klart et sted jeg vil handle igen
hej....
blev vildt overrasket ovre jeres hurtige respons og hurtige levering af den bestilte varer
jeres hjemme side er helt sikkert et sted jeg vil handle igen.. uden tvivl
det sjældent man oplever sådan en god service så man bestiller ting på nettet
så mange tak for denne gang
håber jeg bliver lige så glad næste gang jeg besøger og køber noget på jeres hjemme side
mange tak for handlen
Super service - hurtig levering
Mangler du dele til din bil, så find og bestil dem her. Super kompetent service og hurtig levering nærmest fra dag til dag
Nemt, hurtigt, og billigt
Samlet kvalitet bedømmes ud fra. Nemt at bestille, hurtig levering, rigtige pris, gode vare, og var godt informeret undervejs om min pakke. Kvaliteten er i top.
Ingen dag til dag levering til mig :(
Bestilte vare onsdag d. 14-11-2012 11:07:42, men kunne se at det først var blevet sendt af sted om fredagen!
Så måtte jeg vendte på GLS som ikke lever om lørdagen!!
Men fik det i dag mandag d. 19.11.2012
5 dage efter!
Det er noget skidt når man køber i den tro at det er dag til dag levering, og det så ikke er det
Men nu ved jeg det jo til næste gang, så handler der igen
fantastisk godt produkt og hurtig betjening
har kun haft positiv oplevelse med jer og vil helt klart anbefale jer til andre
super service - alt som lovet.
Jeg kontakte inden købet Nv-autodele og fik en virkelig god vejledning,
varen kom til tiden, og jeg kan kun anbefale firmaet til andre.
Gennemført
Jeg ringede forud for bestilling på nettet, til kundeservice, for at sikre mig at anhængertrækket passede på min bil. Telefonen blev taget inden for få sekunder, og jeg fik kvalificeret svar, og jeg afgav min bestilling. 20 timer senere stod fragtmanden i min indkørsel.
Det kan ikke være bedre...
Kanon service, og de bedste priser
Har købt en komplet undervogn hos NV, og de har ikke bare de bedste priser, men også en kanon service.
Ringede til dem kl. 12.30 og kl. 13.00 kunne jeg hente delene fra deres lager i Varde.
Handler der helt sikkert igen!
"En kanon oplevelse!"
Rigtig god oplevelse - hurtig levering - super service.
I har mig som fast kunde fremover. :-)
Mvh. Jørgen
Jeg Har kun 5 Stjerner i posen
Fin hanel bestil i weenden og fik varen om tirdag.... med en E-Hanel.... så det er sku hurdig..... og varen var pakke ind så GLG kunne spille bold med min NY forlyter ... og der ville aldig havde sked noget med dem......
Jeg takke for hanel
Mvh
Elektriker fra Falster
Bestilte komplet undervogn til en golf 3 variant mandag kl 11.40 Tirsdag havde jeg pakken, så hurtig og god service må man sige :)
Lynhurtig service og holder hvad man bliver lovet ..
NV - Autodele holder hvad de lover på deres hjemmeside , og det er helt sikkert et sted jeg vil handle igen ...
Keep up the good work ..
Venligst ¨
Martin
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.