Perfekt service hver gang. Jeg har bestilt fadøl flere gange hos Skafte, og det er en fornøjelse hver gang. Det er perfekt levering hver gang, og hos Skafte oplever jeg den gode gammeldags service. De... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har hentet fadøl her flere gange, altid er de klar som aftalt. Har brugt deres tekniske telefonservice en fredag aften kl. 21:30, der bliver svaret og hjulpet, men denne gang topper servicen ud over h... Ver mais
Vi bestilte 5 fustager øl, med anlæg og bord. Anlægget blev sat op efter aftale og hentet igen til aftalt tid. Vi havde også kontaktet firmaet pr. telefon for at få flere fustager med en vi førs... Ver mais
Alt fungerede som det skulle. Og så var service når jeg ringede med spørgsmål hurtig og kompetent. Og fleksibilitet ift aflevering var helt i særklasse. Ingen tvivl om hvor jeg går hen næste gang jeg... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Levering af øl & sodavand samt fadøl. Slip for besværet og lad os køre det lige til døren og tage de tomme kasser med retur.
Informações de contato
Park Allé 352 A, 2605, Brøndby, Dinamarca
- peter@skafte.dk
- www.skafte.dk
As pessoas também visitaram
Har lige haft lejet fadølsanlæg her i…
Har lige haft lejet fadølsanlæg her i weekenden og mens alt andet har været problematisk, så har oplevelsen med skafte været sublim! jeg troede på et tidspkt. der måske var noget galt med køleren og ringede på nr og efter en kort snak kunne i konstatere alt var godt. Det fungerer super godt med servicen og selve anlægget. Jeg vil helt sikkert leje her igen og anbefale det til alle der skal holde fest og ikke er sikker på hvor de skal leje. Tak!
Jeg har nu flere gange lejet anlæg og…
Jeg har nu flere gange lejet anlæg og købt øl her. Sidste weekend hvedeøllen, som fint kan supplere hvidvin, og så selvfølgelig pilsneren, som er fremragende. Der er altid god og hurtig service og tingene spiller bare.
Brugt Skafte i mange år
Brugt Skafte i mange år. Altid top professionelt. Utroligt nemt på alle måder. Venlig og behagelig kommunikation, og super fair priser. Fedt!!
God service hele vejen igennem
God service
Jeg lejede fadølsanlæg i lørdags og alt gik fint.
Altid god og venlig betjening 🤘👌
Har det hele og en god service
Altid god service
Altid god service, fagfolk der hved hvad de har med at gøre.
De har styr på tingene 👌🏽👍🏽
Platan sælger noget dejligt tjekkisk…
Platan sælger noget dejligt tjekkisk øl. Denne gang blev det IPA og Pilsner som begge var perfekte til en havefest i godt vejr.
Anlægget er supernemt at tilkoble - og der kommer koldt øl ud allerede efter 5 minutter:)
Vi kommer igen....
stor oplevelse med fadøl
stor oplevelse med fadøl. Fadøl smager klart bedre end flaske- og dåseøl efter vores opfattelse og det bidrog til at gøre vores studenterfest rigtig god. Anlægget fungerede uden problemer og vejledningen var en god hjælp. Et mindre potentiel forbedringsforslag kan være, at Skafte ved modtagelsen med det samme mailer en kvittering for afleveret anlæg og fyldte fustager, hvis man beder om det (jeg skulle spørge to gange, inden jeg fik den).
Super som altid.
Altid i top
Det fungere bare hele vejen igennem. Topfirma.
Kan roligt anbefales..
Kan roligt anbefales... Her er ingen slinger i valsen... Alt leveret som aftalt hurtigt og smidigt...
Fungere bare som det skal
Altid klar på en hjælpende…
Altid klar på en hjælpende hånd.....super service
Helt igennem en god oplevelse
Super hurtig levering
Bestilte 5 kasser søndag eftermiddag som blev leveret mandag middag. Imponerende hurtigt
Fuldstændig upåklagelig service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.