De winkel dame gaf hele duidelijke uitleg welk koffer voor welke soort reizen toepasselijk was. Ook het verschil tussen de verschillende soorten koffers werd goed uitgelegd evenals de maat van de k... Ver mais

Gratis verzending vanaf €44,95 of afhalen in één van onze 29 winkels

Curieweg 21-25, 2408BZ, Alphen aan den Rijn, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Tas gekocht, na 14 dagen een verkleuring in het leer.
Moet er extra voor na Maastricht.
Meneer zei o nee daar doe ik niks mee hoor
Ik zou een foto maken van de vlek met de bon.
Gedaan
Vriendelijke meneer heeft mij geschreven
Dat hij dat niet kon beoordelen.
En ik de tas naar de winkel moest brengen.
Dat had de meneer mij ook kunnen zeggen in de winkel.
Bij een vergoeding kan ik ook hier naar een schoenmaker.
Nee, meneer is geen tassen verkoper.
Kan beter auto’s verkopen
Dus ik loop nog met een vlek in de tas
Dus kijk maar eerst goed na of er niks aan is.

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Mooie tassen voor een betaalbare prijs. Goed geholpen in de winkel in Noordwijk aan zee.

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Ik ben bij Van Os in The Westfield Mall heel erg goed geholpen, door een medewerker die kennis en passie uitstraalde! Hij maakte het aanschaffen van de koffer echt 10x leuker en ik kon hem alles vragen, zelfs over mijn 12 jaar oude Samsonites van de V&D!

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Concurrerende prijzen, snelle levering en goede advisering.

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Goede communicatie en vriendelijke bediening.

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Ik kreeg goede voorlichting in een fysieke winkel en besloot daarom om een koffer aan te schaffen via de webshop. Ik vind het geen 5 sterren waard omdat er vermeld werd dat er binnen 24 uur geleverd zou worden echter was een exemplaar van mijn koffer niet op voorraad en moest ik zelf na twee dagen bellen waar de koffer bleef. Uiteindelijk goed afgelopen.

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Dankzij de website kon ik me thuis goed orienteren en mijn keuze maken. Doordat overal de maten bij staan kon ik bepalen of mijn rolkoffer en rugtas meekonden in de cabine. Daarna werd mijn bestelling snel geleverd bij de winkel in Groningen, waar ik ook nog handige uitleg kreeg.

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.
Tas besteld, volgende dag geleverd. Mooi verpakt en precies zoals in de winkel

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Bezorging van de koffer ware snel en altijd op hoogte gehouden. Top 👍

Resposta da Van Os Tassen en Koffers
Verkoopster was zeer hulpvaardig, vriendelijk en constructief.

Prachtige koffer!
Vriendelijke hulp, goed advies.
Werd gratis opgestuurd.
Enige nadeel was dat ik niet achteraf een goed tijdstip van bezorging kon veranderen.