Betrouwbaar adres
Betrouwbaar adres. Attente service, met aandacht voor de klant. Een aanrader.
Informação fornecida por fontes externas variadas
De Steiger 74 - A, 1351AE, Almere , Holanda
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Betrouwbaar adres. Attente service, met aandacht voor de klant. Een aanrader.
Peter staat altijd voor je klaar, zelfs 5 jaar na aankoop krijg je een warm welkom en zeer goede service! Een dikke 10!
Hij is deskundig en bijzonder inventief. Ook op gebied van rook/koolmonoxide melders heeft hij een ingenieuze oplossing bedacht, super veilig. Bedankt Peter en tot ziens.
Na een zoektocht en veel informeren en lezen kwam ik op de site van 123Carcam terecht. Contact gezocht en meteen een afspraak gemaakt in Almere voor de SWY-16-cam+GPS en wifi compleet met inbouwen en filter.
Peter is een vriendelijke man en geeft goed uitleg onder het genot van een bakkie. Daarna kan het inbouwen beginnen. Hij heeft duidelijk ervaring. Rustig en bedachtzaam gaat hij te werk. Ondertussen af en toe overleg met een grapje tussendoor.
Ik kan 123Carcam ten zeerste aanbevelen. Een mooi product tegen nette prijzen en met een goede service.
Na ruim 5 jaar toe aan een nieuwe dashcam voor mijn partner. Wederom terug bij 123carcam...
Website: duidelijk en overzichterlijk
Bestellen: veilig
Betalen: makkelijk
Communicatie: Snel, duidelijk en concreet
Al met al jammer dat ik geen 10⭐ kan geven, maar dat verdient heer Valk zeker!
Service waar anderen een voorbeeld aan mogen nemen!
Ik had een vraag over het aansluiten van een dashcam en schreef een E-mail op zondagmiddag. Ik kreeg op zondag al een antwoord . Na een paar mailtjes heen en weer heeft de medewerker Peter Valk mij voor een grote fout bewaard die zonder zijn goede raad en kennis van zaken ongetwijfeld grote schade aan mijn voertuig gemaakt zou hebben. Dit noem ik nou service en meedenken met klanten. Mijn aanbeveling : de winkel voor auto electronica ..
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.