123jaloezie.nlAvaliações

1.219
O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zwarte luxaflex gekocht voor een groot raam,mooie kwaliteit en snel bezorgd. Ik heb de prijs bij meerdere bedrijven vergeleken en was bijna 2x zo duur! Niet verder zoeken maar hier bestellen! Veel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Huis gekocht en jaloezieën overgenomen. Bleken in 2019 gekocht bij 123jaloezie.nl Het verstelmechanisme van een van de jaloezieën was dol waardoor verstellen niet meer ging. Gebeld met 123jaloe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cortinas e persianas
  2. Loja de Persianas
  3. Loja de Artigos para Curling
  4. Loja de Cortinas

Bestel jouw goedkope jaloezieën op maat bij 123jaloezie.nl ✅ Breed assortiment jaloezieën gratis op maat gemaakt ✅ Laagste prijs garantie ✅ Gratis monsters!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 79% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.219)

181 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede jaloezien

Goede jaloezien. Konden zo opgehangen worden en vielen gelijk mooi recht. Een discussie punt is op zeer redelijke wijze ook opgelost

1 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

123jaloezie laat klanten stikken!!!

Ik probeer al een week nieuwe beugels te verkrijgen om m'n rolgordijn op te hangen. M'n vroeg mij de maten maar hoe kan ik die kennen als ik geen beugels meer heb??? Ik heb hen dat laten weten maar sindsdien al een hele week NUL antwoord.
Het is zomer en het betreft het rolgordijn voor een groot raam dat de hele dag zo'n vangt.
Ik wil m'n rolgordijn dus dringend ophangen maar de communicatie bij 123jaloezie is ronduit SLECHT. En ik ben blijkbaar niet de enige die dit zegt maar toch doet men er niks aan!

25 de junho de 2026

Beste Joachim,

Excuses voor de vertraging vervelend dat dit zo is gelopen.

Zojuist heb ik op u mail gereageerd en word het onderdeel wat u bent verloren kosteloos opnieuw verstuurd.

Excuses voor het ongemak.

Supervisor123 jaloezie

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed product tegen redelijke prijzen.

Op de eerste plaats zijn hun producten goed van kwaliteit en betaalbaar. Bij één van de raamdecoraties zat een kleine beschadiging in de afdekplaat. De klantenservice reageert daar adequaat op met verontschuldiging en de belofte dat het snel hersteld wordt. Niets is minder waar! Top service, snel geregeld en tussentijds contact met de klantenservice over de status. Wij zijn meer dan tevreden. Over de producten maar zeer zeker over de klantenservice.

22 de junho de 2026

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf! Al meerdere keren jaloezieën besteld. Hele mooie kleuren combinaties zijn er mogelijk die je nergens anders zo kunt vinden.

Dank

25 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de service van 123jaloezie!

Onze oude jaloezieën waren helaas net buiten de garantieperiode defect geraakt. Toch heeft 123jaloezie uitstekend met ons meegedacht en hebben we een zeer nette tegemoetkoming gekregen voor twee nieuwe jaloezieën. Dat waarderen wij enorm.

In het bijzonder willen we Alysa bedanken voor haar geweldige hulp. Ze reageerde snel op onze vragen, hield ons gedurende het hele proces goed op de hoogte, dacht actief mee over oplossingen en was altijd geduldig en vriendelijk. Dankzij haar voelde het hele traject prettig en professioneel aan.

De nieuwe jaloezieën hebben we op dit moment nog niet ontvangen, maar op basis van de klantenservice die we tot nu toe hebben ervaren, zijn we nu al erg tevreden. Het is fijn om te merken dat een bedrijf ook na afloop van de garantieperiode bereid is mee te denken met de klant.

Bedankt Alysa en 123jaloezie voor de uitstekende service!

23 de junho de 2026

Klantenservice is top!

Gebeld met 123jaloezie. De medewerker heeft alles uit de kast getrokken om samen met mij te achterhalen welk onderdeel van welk merk er vervangen zou moeten worden.
Dit onderdeel gevonden en besteld. Vandaag ontvangen en moeiteloos kunnen installeren. Nu werkt het weer.
Super service!
Dank jullie wel, voor jullie bereikbaarheid (is niet meer vanzelfsprekend bij veel bedrijven) en vooral de effort om te ontdekken welk onderdeel ik nodig had.

5 de junho de 2026

Dat noem ik Service

Heb een jaloezie besteld voor een deur zonder onder bevestiging dat bleek niet zo handig , 123 gevraagd hebben jullie daar wat voor? jawel zijden ze en sturen het benodigde onderdeel kosteloos gratis op

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel slecht,zo scheef als wat

Heel slecht, jaloezie besteld, verkeerd gemaakt, latten zijn niet recht afgesneden! Na meerdere malen te hebben gemailt blijven ze volhouden dat ze goed zijn, band zit scheef, heel slecht gemaakt. Zo scheef !

Beste Addy,

Bedankt voor uw bericht.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het geleverde product. Wij willen benadrukken dat wij uw klacht serieus nemen en dat er wel degelijk naar een passende oplossing wordt gekeken.

Zoals eerder aangegeven, hebben wij gevraagd om het product retour te ontvangen zodat wij dit zorgvuldig kunnen beoordelen. Zodra het product bij ons is ontvangen, zullen wij controleren wat er precies aan de hand is met de afwerking, waaronder de afgesneden latten en de positie van het ladderband.

Op basis van deze beoordeling zullen wij vervolgens kijken naar een gepaste oplossing. Wij zijn hier dus actief mee bezig en willen dit graag correct voor u afhandelen.

Team 123jaloezie

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima rolgordijn, bestelproces kan beter

Ik heb een verduisterend rolgordijn gekocht, aangezien de zon graag haar gezichtje liet zien door het vorige gordijn heen. Dat maakte onze baby steeds vroeger wakker nu de zomer zich aandient. Zij begon al rekkend en strekkend de dag, omdat ze vermoedde dat de ochtend aangebroken was.

Afijn, het is een prima rolgordijn, gemaakt van stevig materiaal. Hij verduistert goed. Ik hoor de zon af en toe huilen dat zij 's anderendaags niet meer haar gelaat kan onthullen. Bevestigen was goed te doen.

MINPUNT: er wordt geen bevestigingsmateriaal (schroeven en pluggen) meegeleverd. Dat zie ik steeds vaker onder het mom van 'We weten niet waar u het product op gaat vastmaken'. GRATIS TIP: vraag tijdens het bestelproces op welk materiaal de klant het gaat bevestigen en doe dan de juiste schroeven (evt. met pluggen) erbij. Het is toch al een op maat gemaakt product; dan kan dit er makkelijk nog bij. 123jaloezie, neem deze tip over als jullie je willen onderscheiden van de rest.

Alles beschadigd af fabriek

Bestel je jaloezieën en krijg je reclames te zien over kwaliteit... Nou niet dus alles beschadigd en slecht afgewerkt wat een rommel dit hoef ik niet!

Bestelling wordt ook zonder melding bezorgd. 0 communicatie vanuit het bedrijf

16 de junho de 2026

Beste Bas,

Zojuist heeft mijn collega u een mail gestuurd om samen tot een oplossing te komen.

Wij snappen dat dit voor u vervelend is , excuses voor het ongemak.

Graag vernemen wij per mail of u akkoord gaat.

Supervisor123jaloezie

Prijs-kwaliteit top

Prijs-kwaliteit top.

16 de junho de 2026

Beste Julie,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Veel plezier met de producten.

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden. Altijd spannend of de maatvoering goed is. (Zelf opgemeten)En ja hij past. Licht taupe is de kleur en staat prachtig.
Snel bezorgd en ook een vriendelijke bezorger. Ik raad het iedereen aan, die op zoek is naar een mooie jaloezie.

15 de junho de 2026

Beste Miranda,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw raamdecoratie.

Bedankt voor de mooie feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kwaliteit en binnen 3 weken…

Super kwaliteit en binnen 3 weken geleverd. Top!

15 de junho de 2026

Beste Harrie,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent daar doen wij het voor.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was in eerste instantie balen

Het was in eerste instantie balen. Niet door de levertijd, daar was niets mis mee. De zending kwam beschadigd binnen. De pakketten waren van buiten nog vrij prima. Maar ze hebben bij de transporteur de zending niet netjes behandeld. Er waren wat verbuigingen in het frame. Ze hebben me vanuit 123 op meerdere manieren willen helpen. Maar op aanvraag van mezelf zijn ze met een zeer goede financiële compensatie gekomen. Ze hebben het netjes opgelost, ookal was het niet hun fout. Al met al gewoon goed geholpen, en het product is helemaal naar wens.

1 de junho de 2026

Beste Roy,

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te horen dat er beschadigingen waren onstaan door de transporteur. Fijn om te horen dat ons klantenservice team u heeft kunnen helpen en u nu tevreden bent over de bestelling.

Supervisor 123jaloezie

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.