123kast.nl Avaliações 206

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al onze kasten komen van 123kast.nl en dat is absoluut geen toeval. De kwaliteit is werkelijk indrukwekkend, strak afgewerkt, precies op maat en volledig naar onze wensen. Je zou het niet zeggen voor... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kast is erg mooi geworden. Laklaag had ons inziens wat beter gekund, echter je ziet het nauwelijks maar je kunt het voelen. Gezien de prijs kwaliteitsverhouding zijn 4 sterren gerechtvaardigd

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slecht afgewerkte kast, achterkant goedkope triplex plaat. Slecht geverfd. Sommige delen zijn niet geverfd, hoek ve deurtje beschadigd, primitief en goedkoop druksysteem om de kast te openen. Slecht g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben ontzettend blij met mijn op maat gemaakte vakkenkast! Vanaf het eerste contactmoment werd alles duidelijk en vriendelijk besproken. Ze dachten echt met me mee, luisterden naar mijn wensen en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Armários
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de Móveis

Sobre 123kast.nl

123kast is er voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle kwaliteitskast voor een scherpe prijs. En heel belangrijk: klantvriendelijkheid staat bij 123kast bovenaan. Wij vinden klantenservice dan ook erg belangrijk. Hierbij houden wij ervan om onze klanten te verrassen, want het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Zo inspireren wij je graag en helpen we je met het vinden van de perfecte kast. Niets moet, alles mag.
Bij 123kast hanteren wij een transparante werkwijze. Zo weet je bij 123kast altijd waar je aan toe bent; hoe je kast of meubelstuk gemaakt wordt, welke kwaliteit hij heeft en hoe je hem in drie stappen in huis hebt. Door onze betrokkenheid bij de productie, kunnen wij er namelijk extra goed op toezien dat alle kasten en meubels worden gemaakt volgens onze hoge kwaliteitseisen én dat ze correct worden geleverd. Bij 123kast kan iedereen eenvoudig een kwaliteitskast zelf uitzoeken en bestellen. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt. Van productie tot in huis, wij zijn er elke stap bij! Alle kasten van 123kast worden gemaakt in onze eigen fabriek in Roemenië. Doordat we een directe lijn met de fabriek hebben kunnen wij de prijzen laag houden. Zo heb je toch een kwaliteitskast, maar dan een stuk goedkoper dan bij de meeste kastenwinkels. Het hoofdkantoor van 123kast is gevestigd in Mijdrecht. Hier hebben wij ook onze fysieke winkel, waar je de kasten in het echt kan bekijken en vaak meteen
uit voorraad kunt meenemen!

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

206 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 77% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Communicatie en afwerking

De communicatie verliep prima tot het moment waarop ik werd geïnformeerd dat de kasten ontvangen waren bij de transporteur. Het duurde ruim 2 weken voordat de planning van de transporteur contact opnam. In deze 2 weken bleef ik in het ongewisse. In die 2 weken nog contact opgenomen met Luna en ook de transporteur, maar die konden geen info geven.
Verder vind ik de afwerking van de kasten hier en daar niet zo geweldig. Neem bijvoorbeeld de kopse kanten van de inlegplanken (achter de deurtjes), die zijn niet glad afgewerkt.
Maar verder vind ik alles positief verlopen.

19 de dezembro de 2024
logotipo da 123kast.nl

Resposta da 123kast.nl

Bedankt voor uw review, en onze excuses dat de uitlevering langer heeft geduurd dan gebruikelijk. Door de drukte rondom kerst en oud & nieuw hadden we minder dagen om te rijden, wat helaas heeft geleid tot een langere levertijd dan normaal.

Het is vervelend om te horen dat er een probleem is met de planken in uw kastje achter de deurtjes. Als u ons een mailtje stuurt met uw naam en ordernummer, kijken we graag hoe we dit kunnen oplossen. Hoogstwaarschijnlijk ligt het plankje er verkeerd in.

Heel mooie kast!

Heel eerlijk: het was best spannend om een kast op maat te bestellen. Een flinke uitgave en dan maar hopen dat de kast precies wordt, zoals je hoopt. En wat een opluchting: de kast is niet alleen exact geworden zoals ik hoopte, de kwaliteit is ook heel erg goed. Ik heb de kast in een bepaalde RAL-kleur laten spuiten en dat is zo netjes gebeurd. Chapeau! Klein smetje: levertijd zou 8 weken zijn, uiteindelijk 13 weken op moeten wachten. Als dat nog wat punctueler kan, is het wat mij betreft écht helemaal top!

10 de dezembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Weinig contact

Weinig contact, moest zelf bellen wanneer geleverd werd. Chauffeur geen contact opgenomen vlak voor hij kwam.
Kast is erg mooi!

10 de dezembro de 2024
logotipo da 123kast.nl

Resposta da 123kast.nl

Onze excuses, de maand december was een echte hectische periode. We hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk kasten voor de feestdagen uit te leveren, wat zorgde voor een flinke drukte in ons schema.

Fijn om te horen dat dit geen afbreuk heeft gedaan aan de kwaliteit en dat je tevreden bent met de kast. We wensen je dan ook veel woonplezier toe met je nieuwe kast!

Prachtige kast!

Prachtige kast van 4 meter breed, we zijn er erg blij mee! De kleur kiezelgrijs is mooi warm.

Bezorging was perfect, zware klus voor de mannen.

20 de novembro de 2024

Super

Prima voorlichting in de winkel en veel mogelijkheden om je keuze te bepalen en enorm gastvrij

13 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgezien van de prettige en…

Afgezien van de prettige en professionele ervaring bij aankoop van onze computerkast zijn wij onder de indruk van het nemen van verantwoordelijkheid en afhandeling van deze aankoop door Luna (eigenaresse) toen bleek dat de kast niet tijdig afgeleverd werd in Nederland. Op kosten van 123kast is deze computerkast naar ons huis in het buitenland gebracht. Top!!

11 de novembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De kast is heel mooi geworden!

De kast is heel mooi geworden en de tussentijdse communicatie was goed. Wel iets langer moeten wachten.
De levering zelf was lastig. Men komt maar 1x per 3 weken in t zuiden van t land. Je kan geen goede bezorgdatum plannen. Uiteindelijk iemand moeten vragen om in huis te komen.

13 de novembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Scherpe prijs en prima kwaliteit

Scherpe prijs van een showroommodel en snelle levering. Medewerkers waren tijdens de levering zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Kwaliteit van de kast is goed. Sommige kleine beschadigingen stonden niet op de foto’s, maar dat risico neem je als je de kast niet eerst in het echt gaan bekijken. Er zat wel een klein potje verf bij, dus ik heb het zelf kunnen bijtippen.
Kortom, prima ervaring!

3 de novembro de 2024

Zeer goede service

Zeer goede service.
De kast kon naar onze wens ingedeeld worden, betreffende plaatsing lades en deuren.
Ook de kleur binnen en buitenzijde en handgrepen konden naar wens gekozen worden.
Status van de levertijd werd ook goed gecommuniceerd.
En aflevering werd zeer netjes gedaan.
Grote aanrader.

3 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een prachtige kast gekocht via het…

Een prachtige kast gekocht via het internet. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering is alles correct verlopen. De aflevering heeft ook volgens afspraak plaatsgevonden met behulpzame transporteurs! 100 punten!

17 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben echt super blij met mijn kast

Ik ben echt super blij met mijn kast, dit is precies de kast die ik zocht maar nergens kon vinden. Luna heeft mijn droom kast ontworpen en ook goed geholpen met de kleur en indeling van de kast. Ook een goeie en snelle levering.

8 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.