Har lige fået kørekort for 14 dage siden og kan varmt anbefale et forløb hos 123 trafik Christoffer og Fatma er brand varme
Veja o que dizem as avaliações
MC kort 2025 Super oplevelse at tage MC-kørekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forløb uden mérpris. Dette takket være fleksibel p... Ver mais
Største anbefaling herfra. Jeg skulle hurtigst muligt erhverve mig kørekort pga flytning, og der gik kun 11 uger fra første samtale til kørekortet var i hus👍🏻 Christopher har været særdele... Ver mais
Rigtig god køreskole og god planlægning. Jeg tog MC kort, og det tog ca. 8 uger før jeg stod med kortet i hånden. Når man tager MC kort, så skal man køre i hold, og skal derfor aftale køretider, hv... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Frederikssundsvej 208, 2700, Brønshøj, Dinamarca
- 32 14 14 14
- kontakt@123Trafik.dk
- 123trafik.dk
Har lige fået kørekort for 14 dage…
Fantastisk køreskole
Virkelig godt sted at tage dit kørekort👍 har netop lige bestået min køreprøve og er meget tilfreds med både teori, og kørelærer. Vil 100% anbefale.
Jeg kan kun anbefale 123 Trafik
Jeg kan kun anbefale 123 Trafik. Jeg havde et rigtig godt forløb der. Både teori undervisningen og køreundervisningen var god og lærerne er søde og imødekommende.
Godt og professionelt MC forløb
Det var en rigtig god oplevelse at tage MC kort hos Christopher. Undervisningen forgår effektivt og fleksibelt og det tog kun ca. 2 måneder fra første time, til kortet var hjemme. Der er styr på teori, praksis, aftaler og planlægning, og jeg vil klart anbefale Christopher til andre der ønsker sig en god oplevelse med at tage kørekort.
Super godt
Super godt, meget hurtigt. Jeg bestod køreprøve en uge efter at bestå teoriprøve. Fatma er en super dygtig kørelære
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, og super god kørelærer.
MC kort 2025
MC kort 2025
Super oplevelse at tage MC-kørekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forløb uden mérpris. Dette takket være fleksibel planlægning med kørelæreren. Vi var 5 elever på efterårsholdet og alle bestod teori+køreprøve i første hug, og det med en god følelse af at være klædt godt på til at komme på landevejen på egen hånd.
Kan kun anbefale 123Trafik, og ved godt hvor mine unger skal hen til kørekort når den tid kommer.
Tog mc kørekort hos Christopher
Tog mc kørekort hos Christopher. Fleksibel og stressfri undervisning. Kan klart anbefale!
Rigtig hyggelig og flexibel køreskole…
Rigtig hyggelig og flexibel køreskole med gode undervisere.
Jeg bestod i første omgang.
Vil klart anbefale
Hyggelig stemning og fantastisk undervisning
Jeg tog mit kørekort hos Christopher, hvilket jeg er super glad for. Hele forløbet var utrolig lærerigt og stressfrit. Der var virkelig god kommunikation i forhold til tidspunkterne for køretimerne og hele processen var struktureret og let at følge med i. Følte mig helt klar til både teoriprøven og køreprøven og bestod begge mine prøver i første forsøg. Kan klart anbefale at tage ens kørekort her, både på grund af den hyggelige stemning og den gode læremåde.
Fantastisk forløb
Tog bil kørekort hos Christoffer i starten af året og jeg er meget glad for hele forløbet. Kompetent kørelærer, der er hyggelig at snakke med mens man kører rundt. Bestod begge prøver første gang og var hurtigt færdig.
Super køreskole
Jeg har taget mc kort og mine børn har taget bil kort her.
Kan varmt anbefale køreskolen. Christopher er en dygtig og meget behagelig kørelærer.
Der er styr på alt fra start til slut !
Bestod teori og køreprøve i første hug
Bestod teori og køreprøve i første hug. Tag dit kørekort her!!!
Rigtig søde lærer
Rigtig søde lærer! Både køre og teori lærerne. Det var en hurtig opstart og et godt forløb. Jeg bestod begge prøver i første hug og det synes jeg vidner om dygtige mennesker der er gode til at lære fra sig!
Kan kun anbefale 123 trafik
Kan kun anbefale 123 trafik. Det tog mig 2 måneder at tage mit kørerkort og bestod begge prøver på første forsøg. Jeg har altid følt mig i trygge hænder hos kørerlærer Fatma og fået det optimale ud af mine kørertimer. Derudover er både Christopher og Fatma gode til at huske en på alle de forskellige deadlines der er. Kæmpe anbefaling herfra!
God og afslappet oplevelse
Jeg havde et rigtigt godt forløb med Christopher. Til køretimerne føltes ens fremskridt markante og oplevelsen var god og afslappet. 123Trafik kan klart anbefales
High-five til Christopher!
Christopher er en rigtig god kørelære, enormt professionel og rolig når man kører med ham. Han er god til at lave små øvelser under kørslen og lige teste dig lidt.
Teorien var også fin, med gode forklaringer og tid til spørgsmål.
5 stjerner til Christopher herfra.
Rigtig god køreskole:)
Rigtig god køreskole:) Rolig, sjov og kompetent kørelærer. Hurtigt forløb.
Bestået min køreprøve og teori i første…
Bestået min køreprøve og teori i første omgang ved hjælp af Christopher. Kan virkelig anbefales!!
Mega fedt forløb 10/10
Mega fedt forløb - 10/10
Tog MC kort her efter anbefaling af en kammerat! Christopher er super cool og vi havde nogle kanon fede kørelektioner på motorcykel.
Hvis du gerne vil have en nice kørelære, fede køreture og en fleksibelt forløb som også er prismæssigt konkurrencedygtigt.. Så kan jeg varmt anbefale at du gør det her!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.