Veel te kleine porties. Wel verse ingredienten. Voor mensen die de hele dag zittend werk doen is deze box ideaal. Voor arbeiders en mensen die zware jobs hebben kom je er gewoon niet. Heel vaak... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We nemen nu ongeveer een jaar de box. Hij bevalt ons prima. Goede hoeveelheden, lekkere recepten en bovenal verse producten. Vooral de vis is heel lekker. Ook de klantendienst verdient een dikke p... Ver mais
Tot eind maart dit jaar heb ik NOOIT gekookt. Ik kon niet koken ook al omdat mijn echtgenote dit altijd deed met steeds veel overgave. Helaas is zij eind april overleden en ik moest wel iets doen. Onz... Ver mais
Al meer dan een jaar bestellen we wekelijks deze box naar tevredenheid voor 2 volwassenen en een peuter en kleuter. - fijne recepten - kwalitatieve ingredienten - de koeriers die wij aan... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
15gram, de lekkerste foodbox van Vlaanderen. 15gram.be is het culinaire platform met meer dan 3000 snelle, eenvoudige maar vooral overheerlijke recepten en tal van lekkere (kook)lijstjes. 15gram verwijst trouwens naar het gewicht van een eetlepel zout, suiker, water,.... Met de 15gram Foodbox gaan we nog een stapje verder, en brengen de beste ingrediënten voor de lekkerste gerechten letterlijk bij jou in huis. Want dat is voor ons de essentie: samen koken en lekker eten!
Informações de contato
Holanda
- 15gram.be
Origineel maar toch niet te 'exotisch'…
Origineel maar toch niet te 'exotisch' dus kids kunnen perfect mee genieten.Snelle recepten, low carb, vegetarisch, ... voor ieder wat wils! En prijs-kwaliteit is ook dik oke, nog nooit 'verlepte' groenten gehad! ik blijf fan :)
Altijd lekker vers.
Altijd lekker vers.
Levering niet altijd op de afgesproken plaats.
Zeer tevreden
Superverse ingrediënten, voldoende grote porties en weinig afval/overschotten!
Lekker
Heel lekker, alleen vinden wij de porties aan de kleine kant. Steeds klaar en duidelijke receptuur
Toppie
Lekkere, afwisselende recepten. Alleen maar lovende woorden! Het enige minpunt voor mij is de prijs.
Heel goede service en levering
Heel goede service en levering.
Soms merk je wel dat dit soms een bedrijf is dat (vermoeden we) nog niet zo lang bestaat. maar altijd vriendelijk en klantgericht!
Gewoon top
Gewoon top! Gevarieerde menu's, verse producten, easy to prepare, correct in het en de manier van leveren, flexibel, enz...
Wij doen dit nu al verschillende maanden en tot op heden zonder spijt.
Een echte aanrader.
Heel vers van eten .
Heel vers van eten .. altijd op tijd ... voor iedereen aan te prijzen , niet duur en niets tekort 👍👍👍
Héél tevreden over 15gram!
Héél tevreden over 15gram!
Top kwaliteit van producten, wekelijks een grote keuze aan maaltijden, correct vermelde bereidingstijden en telkens héél lekker!
Aanrader!
We zijn zeer te vrede over de pakketten.
Heel vers, mooi verzorgd!
We hebben wel al een aantal keer problemen gehad met de levering, maar dit werd steeds gecompenseerd.
Het eerste jaar was ik echt super…
Het eerste jaar was ik echt super tevreden. Lekkere gerechten en genoeg variatie, maar toch niet te ingewikkeld of ver gezocht. De laatste maanden merk ik dat het aanbod week na week of maand na maand verschraald en er koolhydraatarme menu's aangeboden worden, maar als gezin kan ik daar echt niets mee doen. Elke week weer diezelfde pasta/rijst gerechten. Ik heb het daarmee echt gehad. Ik ben dus het laatste half jaar meer en meer teleurgesteld, in het eenzijdig aanbod en in die "speciaaltjes" waarmee je als gezin niet verder kan. Heel jammer.
zeer gevarieerd
zeer gevarieerd. Zeer vers. Prijs/kwaliteit prima.
Beste foodbox in Vlaanderen
Nooit te laat, supersnelle klantendienst en uitgebreid aanbod. Wij hebben alle boxen op de markt uitgetest de afgelopen 6 jaar en hebben de beste gevonden!
creatief, weg met de sleur
vers, creatief, doorbreekt de dagelijkse routine
Jullie concept is super
Jullie concept is super! Veel keuze qua gerechten. Lekkere recepten, makkelijk uit te voeren. De ingrediënten zijn volledig (tot de kruiden toe, wat heel gemakkelijk is) en geen afval. We steunen met veel plezier een Belgische foodbox. Enkel spijtig van de leverdienst. Daar hebben we al veel problemen mee gehad, maar er wordt blijkbaar wel naar een oplossing gezocht. Anders hadden jullie 5 sterren gekregen...
Super handig
Super handig, nooit discussie over wat gaan we eten
Beste keuze ooit...
Lekkere recepten met kcal verduidelijking! Snel en makkelijk een slimme keuze maken. Wij eten nu meer gevarieerd en gezonder allemaal dankzij 15gram! Daarnaast is de levering en klantenservice top, je kan ze vlot bereiken via verschillende kanalen!
Wij zijn erg tevreden en zijn ondertussen al 3 jaar klant !
Zeer goede recepten
Zeer goede recepten , keuze uit veel recepten en super verse produkten
Heel lekker en gemakkelijk
Heel lekker en gemakkelijk.
Alleen is het soms een beetje weinig vlees vind ik persoonlijk. (Heb een gezin met 2 tiener jongens )
Steeds top produkten en super (vers…
Steeds top produkten en super (vers vlees/vis) vacuüm verpakt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.