Ik heb via Bol.com een 2e hands eufy beveiliging camera gekocht en deze moet je opladen met een USB C kabel en zou zo een 120 dagen meegaan maar ik heb hem nog geen maand en nu moet ik hem na 2 dagen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Producten besteld, was een deel incompleet. Melding gedaan zou geregeld worden en nagezonden. Niks ontvangen meerdere keren contact gezocht maar communicatie is waardeloos en inmiddels nog steed... Ver mais
Alles ging goed, tot dat ze een paar dagen na dat ik het product gekocht had, ineens hetzelfde product 25% goedkoper aanbieden. Pure oplichting en ze blijven ermee doorgaan.
Niet te bereiken zowel per mail als via de telefoon. Je krijgt geen track en trace nr om je pakket te volgen. Ergste vind ik dat ze gewoon op het aangegeven telefoonnummer niet te bereiken. Niet klant... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Welkom op de website van 17parts.nl. Wij zijn aanbieder van Vespa en Piaggio onderdelen. Bij ons heeft uw gegarandeerd een scherpe prijs. Bekijk snel de webshop.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
week later korting
goede levering, jammer dat er geen montagehandleiding bij zit voor de wat minder handige klant, beetje vervelend dat mn gekochte product een week later in de aanbieding was.
Super zaak vandaag besteld morgen in huis
Super zaak vandaag besteld morgen in huis en goede prijs en netjes verpakt top
doos was niet goed verpakt en geen…
doos was niet goed verpakt en geen track en trace link geemaild. Verder beugels waren goede kwaliteit.
Goedkope parts
Snelle levering echt top
Goede service en snelle levering
Accu drager waarschuwing
De schroeven die je bij de accu drager meegeleverd krijgt zijn veel te lang en maken je accu daarom stuk.
Had de verkeerde variant van het…
Had de verkeerde variant van het product besteld. Gelukkig dacht het bedrijf mee en konden ze dit aanpassen.
ik vond de manier waarop het ingepakt…
ik vond de manier waarop het ingepakt was niet goed.
Ik ben tevreden over mijn Vespa Beenkleed!
Ik ben tevreden over mijn Vespa beenkleed lekker warm, beter dan de tucano beenkleed.
Ik had glans zwarte remhevels besteld…
Ik had glans zwarte remhevels besteld en kreeg ze mat zwart binnen

Resposta da 17parts
Snelle en goeie levering
Snelle en goeie levering. Ook het product was na verwachting. Goeie hulp via watsapp!
Uitstekend
Top service, notte zadel origineel besteld zat een klein scheurtje in na paar dagen gelijk de nieuwe binnen gekregen. Top service en goeie producten voor een goedkope prijs.
Super service