Tandklinikken ApS Avaliações

Detalhes da empresa

1. Centro de Cuidados com Dentaduras
  2. Clínica Odontológica

Escrito pela empresa

Hos os laver vi tandproteser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har egen produktionslaboratorie med over 50 års erfaring i at fremstille tandproteser. Hos os sætter vi en ære i at levere tandproteser specifik til dig, så du får dit smil tilbage. Vi yder 6 års garanti ved årlig eftersyn.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået drømme smilet

Min mor og jeg er så glade for at tage springet ud til Liselotte og Yvonne ✨ allerede når man kommer er der en hel speciel og rolig energi, Yvonne og Liselotte er i en klasse for sig, jeg har kendskab og fået lavet ting hos andre tand proteteknikere, men aldrig oplevet at føle mig set eller hørt i det jeg gerne ville have lavet, nu har vi fundet stedet og vi kan varmt anbefale de er super dygtige jeg har fået det skønneste smil,min Mor er osse fuldstændig overvældet over det hun har fået lavet, det er tydeligt at de ikke går på kompromis, jeg håber de føler en stolthed ved deres arbejde, for det er tydeligt at mærke at vi som patienter ikke bare er kunder og de gør sig umage, for kunderne betyder noget for dem, det kunne mange andre klinikker lære noget a,de kunder der kommer er ligesom vi ikke boende i Vallensbæk men folk er så glade for dem at de gerne tager en lang tur tusind tak for de fine bisser 🤗

11 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne anbefale denne…

Jeg vil gerne anbefale denne tandklinik. Jeg er blevet mødt med venlighed og tålmodighed hele vejen igennem, og mine nye proteser er virkelig flotte og behagelige. Man føler sig i trygge hænder, og det betyder meget. Jeg er meget tilfreds og taknemmelig.

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Glemmer at kontake mig

D. 13 november fik jeg en tilbagemeldings mail at de vil kontakte min inden for 24 timer.
I dag har vi d. 23 november.
Jeg er skuffet, og har fundet et andet sted.

13 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varm modtagelse og speciel behandling

Jeg er ret speciel og har kronisk sygdom.
For mig er normal tandprotese ikke brugbar.
Jeg måtte flere steder hen for at få en tandprotese, som er 100 procent tilpasset til mig. Allerførste gang jeg kom ind ved jeg helt sikkert at det er stedet.
Nu har jeg haft mine proteser i et år og det føles som en del af mig. Jeg kan falde i søvn med dem og jeg kan ikke undvære dem.
De er bygget til mig og speciel fremstillet efter MINE ønsker og behov.
Der blev lyttet til mig, d de skulle laves og efter et år har de ikke forandret sig.
Jeg har været til service eftersyn og at er som de skal være.
Samme varme modtagelse og behandling.
Er værd at køre til Vallensbæk helt Køge. Sådan.
Kan varmt anbefales.

9 de outubro de 2025
logotipo da Tandklinikken ApS

Resposta da Tandklinikken ApS

Kære Ellen. 😀
Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🙏🏻Det sætter vi meget pris på. ❤️
Vi er utrolig glade for at høre, at du er glad for resultatet. Det er også blevet rigtig godt. 😀👌🏻
Vi glæder os til at se dig på klinikken igen til næste år.
Bh. Lise-Lotte Laugesen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er tandlæge og har arbejdet sammen…

Jeg er tandlæge og har arbejdet sammen med familien Laugesen i mere end 20 år. Jeg har kun godt at sige om klinikken og deres arbejde. De er dygtige og vedholdende når det kræves. Vi har lavet rigtig mange tryklås proteser sammen og gjort mange protese bærerer glade
Hasse Rønager
Implantatklinik København

29 de setembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais