224 THE LABEL Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vorig jaar het 224 Ultra Cloud 3 vest besteld. Wat leek als een prima product, bleek toch kwaliteit ruim ondermaats. Product was incompleet en na enkele keren dragen al defect. Meermaals contact probe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na lang wachten en veel mail mijn vest toch gehad , zit opzich wel fijn maar de kwaliteit is ondermaats, ik heb hem nu ongeveer 1 jaar en hooguit 10 keer gebruikt, naden komen los en ritsen zijn al st... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden met de service. Mailtje gekregen over de switch van de productie. Maar weer een kans gegeven want elke start up kent wel is problemen. Heel blij de aankoop gedaan te hebben. Product zi... Ver mais

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

60 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Leveren niet

Op 20 april een vest besteld met 2 waterflessen. Er waren problemen met de leverancier. Reageren vervolgens slecht op de mail. Het product zou nu 8 op 15 mei verzonden worden. Tot op heden niks ontvangen. Website blijft online en ze blijven adverteren met voor 23.00 uur besteld is volgende dag in huis.. kortom NIET DOEN!!

20 de maio de 2025

Niet aan beginnen!

Reageren mega langzaam. Eind maart besteld, ondertussen is het 19 mei en heb ik nog niets ontvangen. Erg veel spijt van het bestellen, want ALS het ooit nog aan komt, gaat het me ook nog eens 50 euro aan retour kosten want ‘t moet terug naar China. BEGIN ER NIET AAN!!

31 de março de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Niet kunnen testen

Ik kan de producten niet beoordelen omdat ik mijn order heb geannuleerd. Heb mijn geld retour gekregen. Wellicht in de toekomst opnieuw proberen als de start-up meer voorraad heeft.

25 de maio de 2025

Jammer

Begin april een runningvest met twee waterflessen besteld. Na 5 dagen kreeg ik een mail dat er vertraging was en dat de bestelling eind april geleverd zou worden. Prima, kan gebeuren en ik had het vestje nou ook weer niet direct nodig.
Na enkele weken gemaild voor een update en er werd mij verteld dat er eind april/begin mei echt geleverd zou gaan worden.
Uiteindelijk heb ik 7 mei de bestelling geannuleerd per mail incl uitleg en dit is 2 dagen later bevestigd per mail. Ik was even bang dat ik mijn geld niet meer terug zou krijgen, maar dit is 10 mei netjes gestort.

Ik kan dus weinig zeggen over de kwaliteit van de producten en hoewel ik nergens helemaal géén reactie heb ontvangen is de communicatie wel aan de matige kant.

1 de abril de 2025

Koop hier niet!

Rond begin april een hardloopvest besteld met twee waterflessen. Lang hier geen bericht over gehad. Eind april kwam een mail dat een betere versie van het vest zou komen die uiterlijk eind april verzonden zou worden. Heb nooit meer iets gehoord en geen reactie op mijn mail gehad. Geld kwijt dus.

11 de maio de 2025

Bestel hier niet

Niet bestellen. Ze leveren niet, gebruiken A.I. foto's en reageren niet inhoudelijk.

Update: Het werd bezorgd uit China na een maand. Inmiddels was de bestelling al geannuleerd, geld wel retour gekregen. Het pakketje is als verkeerd bezorgd terug gestuurd naar de afzender. Al met al een vervelende ervaring vanwege de manipulatieve communicatie.

9 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 april hardloopvest besteld plus 2…

Vandaag 27 mei eindelijk alles ontvangen. Ik bestel voortaan alleen nog maar bij bekende winkels of ga er daadwerkelijk naar toe. Spullen uit China is niet wat ik verwacht had en zeker niet met ' de volgende dag in huis'reclame.

2 april hardloopvest besteld plus 2 waterflessen. Ivm grote drukte zou er eind april een nieuwe, nog betere versie komen. Kan gebeuren, ik wacht wel even. Ik heb ze nu 2 keer gemaild en krijg geen reactie van ze. De spullen nog steeds niet ontvangen. Hoop dat het nog komt....

8 de maio de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Producten komen direct uit China.

Dit is een bedrijfje uit de kop van Noord-Holland die het gewoon "even" probeert. Ze halen hun producten uit China en laten het bedrukken met hun logo.
Ik bestelde: legging (volgens de website ter waarde van €90+ euro, maar afgeprijsd naar €29,-), twee flexibele waterflessen en hét hardloopvest/trailvest. De bestelling werd direct vanuit China geleverd.

1) De legging was meteen een teleurstelling. Absoluut niet de kwaliteit die je mag verwachten als er wordt geadverteerd met een oorspronkelijke prijs van €90+ euro. De legging was slap, dun, te groot en te kort. Niet meer waard dan €5,- . 224 The Label heeft hier wel netjes het geld voor teruggestort, de legging mocht ik houden en hoefde ik niet naar ze op te sturen.

2) Op het eerste gezicht was het trailvest precies wat ik zocht. Voldoende opbergruimte voor alle benodigdheden tijdens een lange run en twee voorvakjes met rits waar ook een mobiel goed inpast. 224 The Label liet via de mail weten geïnteresseerd te zijn in mijn ervaringen met het trailvest en ik heb ze na een lange run van 27km dan ook een een uitgebreid verslag gestuurd. Hier hebben ze echter niet meer op gereageerd.

De kwaliteit van het vest laat namelijk te wensen over. - De boel knispert nogal (best irritant als je aan het hardlopen bent), de ritsjes ogen niet sterk/duurzaam en het verbindingselastiek aan de voorkant sprong meteen los (was dus niet goed vastgemaakt/genaaid).

Mijn advies zou zijn: bestel hier geen trailvest/hardloopvest. Geef liever meer geld uit voor iets wat écht goed is dan €34,- voor iets dat niet lang meegaat. Er zijn goede trailvesten te koop (en ja die zijn echt wel veel duurder) die er bijna hetzelfde uitzien en dezelfde eigenschappen hebben, maar die niet bij de eerste lange run kapot gaan. Daar heb je als duurloper echt helemaal niets aan. Je wilt toch niet in de middle of nowhere met nog kilometers te gaan dealen met een trailvest dat stuk gaat. Hardloopgear moet betrouwbaar zijn.

3) De waterflesjes zijn wel prima. Ik hoop alleen dat ze écht geen weekmakers en andere schadelijke troep bevatten.

13 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb 22 april mijn bestelling…

Ik heb 22 april mijn bestelling geplaatst, 23 april kreeg ik een melding waarin ze verkondigen dat ze de hoeveelheid bestellingen niet aankunnen en ik het verbeterde 2.0 vest krijg en dat dit uiterlijk eind april verzonden wordt. Ik heb niets meer mogen vernemen sinds dat moment en heb geen reactie gekregen op mijn vraag via de email waar mijn bestelling blijft. Oogt als een start up die zijn bestellingen niet na komt of simpelweg oplichting. Spijt van deze keuze en ik raad iedereen af om hier te bestellen!

1 de maio de 2025
logotipo da 224 THE LABEL

Resposta da 224 THE LABEL

Hi,

Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over je ervaring met ons. We willen graag benadrukken dat we meerdere keren per e-mail contact hebben gezocht om onze klanten op de hoogte te houden van de onverwachte vertraging door productieproblemen. In die communicatie hebben we ook steeds de mogelijkheid geboden om de bestelling kosteloos te annuleren – wat in jouw geval ook is gebeurd, zoals je had aangegeven.

We begrijpen volledig dat de situatie frustrerend was, maar vinden het wel jammer dat je in je review geen melding maakt van de annulering en onze poging tot duidelijke communicatie. We zijn als jong merk keihard aan het werk om te verbeteren en transparantie staat daarin voorop.

Mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Sportieve groet,
Team 224 THE LABEL 🏃‍♂️💨

Top kwaliteit

Draag de running vest al weken en ben er zeer tevreden mee. Had hiervoor paar verschillende geprobeerd, maar beviel me allemaal niet zo goed. Deze zit top en sinds ik m heb gaat die elke run mee.

1 de abril de 2025

Wat een top vest !!!

Wat een top vest !!!
Lekker veel opberg mogelijkheden, het vest is koeler dan alle andere vesten die ik tot nu toe heb gebruikt.
Het is op maat te maken en zit perfect.
Wil nooit geen ander vest meer.

9 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat jammer dat je maar max 5 sterren…

Wat jammer dat je maar max 5 sterren kan geven, want dit bedrijf verdient er veel meer! Super goede service en een perfecte prijs kwaliteitsverhouding. Een goede basis brengt je het verste zeg ik maar altijd. 224 the label, jullie hebben er een vaste klant bij! Fijn geholpen door de medewerkers, snelle reactietijd en eerlijkheid!

3 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een keertje voorbij zien komen op…

Een keertje voorbij zien komen op facebook en dacht dit is wel het proberen waard. Nou dat was het dus ook want ik kan nu eindelijk hardlopen zonder spullen te hoeven sjouwen zoals m’n waterfles. Enorme aanrader wat mij betreft👌🏻

25 de março de 2025